Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tatiana Dyková: V Berlíně mě měli za tajemnou holku z Východu. Neměla jsem důvod opustit českou scénu - Retroview podcast

Tatiana Dyková: V Berlíně mě měli za tajemnou holku z Východu. Neměla jsem důvod opustit českou scénu - Retroview podcast

6. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Devátá s Princem #8: Dan Bárta & Illustratosphere

Devátá s Princem #8: Dan Bárta & Illustratosphere

6. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Často kladené otázky o vesmíru vtipně zodpovídají dva američtí vědci ve své knize

Často kladené otázky o vesmíru vtipně zodpovídají dva američtí vědci ve své knize

6. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody 59) Harry Potter a vězeň z Azkabanu - Hermionino tajemství (Kapitola 21)

59) Harry Potter a vězeň z Azkabanu - Hermionino tajemství (Kapitola 21)

6. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Irena Fuchsová: Mezi nebem a zemí

Irena Fuchsová: Mezi nebem a zemí

6. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Miroslava Kalibová: Všetkých z Lidíc držala nádeje, že sa raz stretneme so svojimi rodinami

Miroslava Kalibová: Všetkých z Lidíc držala nádeje, že sa raz stretneme so svojimi rodinami

6. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody EP55 - Palírna Radlík (Zdeněk Musil)

EP55 - Palírna Radlík (Zdeněk Musil)

6. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Tučková probudila debatu o vztahu církve k ženám. Otázkou je mísení fikce a reality

Tučková probudila debatu o vztahu církve k ženám. Otázkou je mísení fikce a reality

6. 10. 2024

57 min

Obrázek epizody Románové fotoalbum Annie Ernaux je příběhem jedné rodiny i poválečné Francie

Románové fotoalbum Annie Ernaux je příběhem jedné rodiny i poválečné Francie

6. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

6. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

6. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

6. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Spirituála: Léčba Nietzschem

Spirituála: Léčba Nietzschem

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

Pochoutkový rok: Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Adriana Kučerová v Mimóze: Nepáči sa mi môj hlas, musela som si naň zvyknúť

Adriana Kučerová v Mimóze: Nepáči sa mi môj hlas, musela som si naň zvyknúť

6. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody #5: Procházíme ediční plány. Devět tipů do konce roku

#5: Procházíme ediční plány. Devět tipů do konce roku

6. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Fíkový list nejslavnějšího kasina. Opera v Monte Carlo

Fíkový list nejslavnějšího kasina. Opera v Monte Carlo

6. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Plné Boží požehnání

Plné Boží požehnání

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Kolonialismus, rasismus nebo identity menšin. Fotograf Festival dává hlas těm, co jindy neslyšíme

Mozaika: Kolonialismus, rasismus nebo identity menšin. Fotograf Festival dává hlas těm, co jindy neslyšíme

5. 10. 2024

13 min