
Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Rychlovka, kterou můžete připravit, když se ozve nečekaná návštěva. Nebo to může být také rychlé jídlo na chalupě. Má nádhernou barvu. Mísí se v něm síla vývaru i červené víno a to správné koření. Stačí jen zabořit lžíci a ochutnat.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .