Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #10: Tereza Osladilová: Nejvíc mě hejtují ti, co si mě tajně kupují

#10: Tereza Osladilová: Nejvíc mě hejtují ti, co si mě tajně kupují

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Učiteľov trápia nízke platy, ale aj vysoký stres. Odhalil to prieskum medzi pedagógmi v Bratislave

Učiteľov trápia nízke platy, ale aj vysoký stres. Odhalil to prieskum medzi pedagógmi v Bratislave

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Program 67. ročníku festivalu Smetanova Litomyšl představuje jeho umělecký ředitel  Marek Šulc

Program 67. ročníku festivalu Smetanova Litomyšl představuje jeho umělecký ředitel Marek Šulc

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

31. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody SHARE: Pomáhal pri riešení útoku na kataster. Radí, ako reagovať na hackerov

SHARE: Pomáhal pri riešení útoku na kataster. Radí, ako reagovať na hackerov

31. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody 3. Agatha Christie - Klam, jed a Poirot (Deset malých černoušků)

3. Agatha Christie - Klam, jed a Poirot (Deset malých černoušků)

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

31. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina bandoračka s cizrnou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina bandoračka s cizrnou

31. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Babiččina bandoračka s cizrnou

Babiččina bandoračka s cizrnou

31. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Vědma Helen Stanku: Lidé jsou všichni stejní, každý se bojí o své štěstí. Jak si vyložit karty doma?

Vědma Helen Stanku: Lidé jsou všichni stejní, každý se bojí o své štěstí. Jak si vyložit karty doma?

31. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody A je to v pytli: Jak se máš? | Skaut

A je to v pytli: Jak se máš? | Skaut

31. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Karolína Kučerová

Karolína Kučerová

31. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody #4 Čtvrté křídlo - 4. + 5. kapitola

#4 Čtvrté křídlo - 4. + 5. kapitola

31. 3. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Mozaika: Wiener Symphoniker

Mozaika: Wiener Symphoniker

31. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Publicast SPECIÁL: Vlach, Mařák, Valášek | 30 let od vsetínského zázraku

Publicast SPECIÁL: Vlach, Mařák, Valášek | 30 let od vsetínského zázraku

31. 3. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Filantrop z kláštora nechal úspešnú firmu bratovi. Môj čas má väčšiu hodnotu ako peniaze, tvrdí Jan Školník

Filantrop z kláštora nechal úspešnú firmu bratovi. Môj čas má väčšiu hodnotu ako peniaze, tvrdí Jan Školník

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Mozaika: Wiener Symphoniker

Mozaika: Wiener Symphoniker

31. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Sandra Silná: Neušlapanou cestou

Ranní úvaha: Sandra Silná: Neušlapanou cestou

31. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Epizoda 177 - Úplatek (Kapitola 11)

Epizoda 177 - Úplatek (Kapitola 11)

31. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody 7. díl - Cizinka - 8. kapitola

7. díl - Cizinka - 8. kapitola

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Život v Kristu: Naděje vzkříšení

Život v Kristu: Naděje vzkříšení

31. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Na Ukrajinu vždy odchádzam s vedomím, že sa nemusím vrátiť, tvrdí humanitárny pracovník Anton Frič

Na Ukrajinu vždy odchádzam s vedomím, že sa nemusím vrátiť, tvrdí humanitárny pracovník Anton Frič

31. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody No jo no podvod

No jo no podvod

30. 3. 2025

1 min