Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi

Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi

Obrázek epizody Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi

Poslechněte si podcast

22. 5. 2025

1 hod

Hostem tohoto dílu je cukrář Lukáš Pohl , který vede ikonickou pražskou cukrárnu Myšák . Povídali jsme si o jeho cestě přes New York, Café Savoy i michelinskou La Degustation až do čela podniku s velkou tradicí. Mluvili jsme o trendech v cukrařině, o tom, jak vzniká nový dezert, co znamená „zákusek na dvě sousta“, a i o tom, jaký byl jeho největší fail. Pokud vás zajímá moderní cukrařina a poctivost ukrytá v každém kousku, tenhle díl si nenechte ujít.


www.spetkachuti.cz

Popis podcastu

Špetka chuti ze Zátiší přináší inspirativní pohled do gastro světa z pohledu udržitelnosti, vyvážené stravy a sezónních novinek ze světa Zátiší Group. Připojte se k nám a ochutnejte špetku od každého tématu, kterou naši experti s láskou připravují.