Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Google

Google

10. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Jak se buduje úspěšné studio a silná značka s Janou Černegovou

Jak se buduje úspěšné studio a silná značka s Janou Černegovou

10. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Dřevosticky zvony 

Dřevosticky zvony 

10. 12. 2024

6 min

Obrázek epizody Smrť je naše tabu. A dôvod? Ľudia majú radi kontrolu, nad smrťou ale žiadnu kontrolu nemáme, tvrdí Andrea Kutlíková

Smrť je naše tabu. A dôvod? Ľudia majú radi kontrolu, nad smrťou ale žiadnu kontrolu nemáme, tvrdí Andrea Kutlíková

10. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Sadba Hospodinova k jeho oslavě

Sadba Hospodinova k jeho oslavě

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Marta Dancingerová – Maluj můru nohama vzhůru | Recenze novely a pohled na současnou českou literaturu

Marta Dancingerová – Maluj můru nohama vzhůru | Recenze novely a pohled na současnou českou literaturu

9. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvojí život (s obalem)

Dvojí život (s obalem)

9. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Glosy s Netharem 015

Glosy s Netharem 015

9. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody ADAM ŠTĚCH: PROŽÍT DŮM

ADAM ŠTĚCH: PROŽÍT DŮM

9. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Neporiadok v jednom klube, Tolič si zaslúžil vylúčenie a Spartak Trnava v pozore

Neporiadok v jednom klube, Tolič si zaslúžil vylúčenie a Spartak Trnava v pozore

9. 12. 2024

46 min

Obrázek epizody Peter Visolajský o výpovediach lekárov: Nechcel by som byť operovaný lekárom, ktorého tam nasilu doniesla polícia

Peter Visolajský o výpovediach lekárov: Nechcel by som byť operovaný lekárom, ktorého tam nasilu doniesla polícia

9. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Ep. 2 - Dvůr mlhy a hněvu (Sarah J. Maas)

Ep. 2 - Dvůr mlhy a hněvu (Sarah J. Maas)

9. 12. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody #2: Jiří Petrbok: Všechna díla, která jsem vytvořil za komunismu jsem spálil

#2: Jiří Petrbok: Všechna díla, která jsem vytvořil za komunismu jsem spálil

9. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Cenu Antonína Dvořáka za rok 2024 převezme australský operní režisér Barrie Kosky

Mozaika: Cenu Antonína Dvořáka za rok 2024 převezme australský operní režisér Barrie Kosky

9. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Cenu Antonína Dvořáka za rok 2024 převezme australský operní režisér Barrie Kosky

Mozaika: Cenu Antonína Dvořáka za rok 2024 převezme australský operní režisér Barrie Kosky

9. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Vychází další kniha o Semlerově rezidenci

Vychází další kniha o Semlerově rezidenci

9. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Pečivo z lineckého těsta podle kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

Pečivo z lineckého těsta podle kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

9. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pečivo z lineckého těsta podle kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pečivo z lineckého těsta podle kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

9. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Michal Skalník: To bolavé v životě podávám komicky, takže to vede k uvolnění i ke smíchu

Michal Skalník: To bolavé v životě podávám komicky, takže to vede k uvolnění i ke smíchu

9. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Dostojevského Zločin a trest není román o vraždě babky sekerou, ale hlavně o neštěstí z přítomnosti

Dostojevského Zločin a trest není román o vraždě babky sekerou, ale hlavně o neštěstí z přítomnosti

9. 12. 2024

52 min