
Podcast Vaříme s Habadějem
Řadit dle:

Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet
9. 7. 2025
23 min

Tatarák z červené čočky! Dozdobte ho nasekanou petrželkou a určitě si pochutnají nejen vegetariáni
2. 7. 2025
23 min

Císařský trhanec s malinovou pěnou. Ostudu si netrhnete, naopak, všichni vám vyseknou velkou poklonu
25. 6. 2025
21 min

Brambory plněné tuňákem. Dochutíte si je citronovou šťávou, posypete bylinkami a ihned podáváte
18. 6. 2025
22 min

Pohankové palačinky se špenátem a sýrem. Objevování nových chutí v kuchyni a návrat k jednoduchosti
11. 6. 2025
19 min

Šťavnaté kuřecí řízky s hořčičnou omáčkou a bylinkami. Drůbeží maso ocení všichni, ale zejména děti
4. 6. 2025
19 min

Pikantní treska. Zdravé a lehké jídlo, které rozhodně všem u stolu pohladí jejich chuťové pohárky
28. 5. 2025
20 min

Panenka s chřestem a pepřovou omáčkou. Kvalitní maso připravené s láskou vás nikdy nezklame
21. 5. 2025
25 min

Fazole jsou zdravá luštěnina, která nabízí v kuchyni mnoho variant využití. Zkuste je udělat pečené
14. 5. 2025
21 min

Kotlety s bakoňskou omáčkou. Ta se připravuje z hub a smetany a nesmí v ní chybět sladká paprika
7. 5. 2025
22 min

Zapečené špenátové noky. Ocení je Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně
30. 4. 2025
19 min

Zapečené kuře s rajčaty. Šťavnaté drůbeží maso krásně vynikne v kombinaci s rajskými jablíčky
23. 4. 2025
21 min

Brokolicový nákyp se sýrem a česnekem. Zelené zlato na talíři potěší všechny strávníky. A je zdravé
16. 4. 2025
23 min

Plněné vepřové rolky s celerovým pyré. Netradiční kombinace chutí, která vás ale zaručeně nadchne
9. 4. 2025
23 min

Kuře na červeném víně. Známá francouzská pochoutka Coq au vin připravovaná se zeleninou a s láskou
2. 4. 2025
22 min

Špagetový koláč se špenátem a lososem. Barevně i chuťově vyladěný kousek Itálie na vašem talíři
26. 3. 2025
23 min

Plněná krůtí prsa s rozmarýnovými bramborami. Hledáte-li zajímavý recept, tohle je ta správná volba
19. 3. 2025
22 min

Špenátové rizoto s parmezánem. (Ne)tradiční italské jídlo vařené až do skvělé krémové konzistence
12. 3. 2025
21 min

Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší
5. 3. 2025
22 min

Losos s arašídy a bylinkami. Netradiční varianta krásné ryby, která vás na talíři určitě nezklame
26. 2. 2025
20 min

Poctivá cibulačka na zahřátí! Jak se říká „polévka je grunt a to ostatní je špunt“. Navíc je zdravá
19. 2. 2025
21 min

Zapečená kuřecí prsa s bramborami a červenou řepou. Kdo by neměl rád jemné a lehce stravitelné maso?
12. 2. 2025
25 min

Dušená treska se zeleninou. Zdravé a lehké jídlo, které navíc potěší i vaše oči svojí barevností
5. 2. 2025
20 min

Bramborové taštičky plněné kysaným zelím. Z obyčejného bramborového těsta vykouzlíte parádní jídlo
29. 1. 2025
25 min

Zkuste si připravit krůtí nudličky v omáčce s hořčicí. Odborníci řadí krůtí maso mezi superpotraviny
22. 1. 2025
20 min