
Podcast Vaříme s Habadějem
Řadit dle:

Hustá zeleninová polévka s kroupami, cizrnou a fazolemi je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou
19. 11. 2025
21 min

Kachní prsa se zeleninou. Na nedostatek příznivců si tohle lahodné maso rozhodně nemůže stěžovat
12. 11. 2025
22 min

Pivovarská dobrota! Vepřové plátky na černém pivu aneb s výbornou, jednoduchou a sytou omáčkou
5. 11. 2025
26 min

Rybí filety z lososa či tresky s arašídy a bylinkami. Zdravé a lehké jídlo pohladí chuťové pohárky
29. 10. 2025
21 min

Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s mletým masem a nebudete litovat
22. 10. 2025
20 min

Minestrone s červenou čočkou. Na italskou hustou zeleninovou polévku není žádný pevně daný recept
15. 10. 2025
26 min

Kuřecí prsa na cibulce s balzamikovo - smetanovou omáčkou. Kdo by si nepochutnal na jemném mase?
1. 10. 2025
20 min

Těstoviny po lotrinsku! Voňavá zapečená lahůdka na talíři, na které si pochutnají všichni u stolu
24. 9. 2025
21 min

Vepřová panenka s rajčatovým pestem. Kvalitní a šťavnaté maso připravené s láskou vás určitě potěší
17. 9. 2025
22 min

Vepřové kotlety patří u nás mezi velmi oblíbené kusy masa. Udělejte si je tentokrát zapečené s rýží
10. 9. 2025
23 min

Zapečené fleky s houbami. Jídlo z jednoho pekáče má u nás velkou tradici, získáte si srdce všech
3. 9. 2025
22 min

Palačinky s mascarpone a lesním ovocem. Objevování nových chutí v kuchyni a návrat k jednoduchosti
27. 8. 2025
21 min

Kuřecí karbanátky se smetanou a sýrem. nejsou tak obvyklé, ale chutnají skvěle. Dejte jim šanci
20. 8. 2025
24 min

Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Zkuste cuketovo - bramborový koláč a nebudete litovat
13. 8. 2025
24 min

Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné. Netradiční spojení různých druhů ingrediencí, chutí, i barev
30. 7. 2025
23 min

Krůtí prsa s ledovým salátem. Bohatě zakapejte dresinkem a ozdobte opraženými vlašskými ořechy
23. 7. 2025
25 min

Houbové rizoto s krémovým sýrem. Tradiční italské jídlo vařené s láskou až do sametové konzistence
16. 7. 2025
24 min

Bramborové placky plněné pikantním kuřecím masem. Udělejte si jich raději víc, budou rychle mizet
9. 7. 2025
23 min

Tatarák z červené čočky! Dozdobte ho nasekanou petrželkou a určitě si pochutnají nejen vegetariáni
2. 7. 2025
23 min

Císařský trhanec s malinovou pěnou. Ostudu si netrhnete, naopak, všichni vám vyseknou velkou poklonu
25. 6. 2025
21 min

Brambory plněné tuňákem. Dochutíte si je citronovou šťávou, posypete bylinkami a ihned podáváte
18. 6. 2025
22 min

Pohankové palačinky se špenátem a sýrem. Objevování nových chutí v kuchyni a návrat k jednoduchosti
11. 6. 2025
19 min

Šťavnaté kuřecí řízky s hořčičnou omáčkou a bylinkami. Drůbeží maso ocení všichni, ale zejména děti
4. 6. 2025
19 min

Pikantní treska. Zdravé a lehké jídlo, které rozhodně všem u stolu pohladí jejich chuťové pohárky
28. 5. 2025
20 min

Panenka s chřestem a pepřovou omáčkou. Kvalitní maso připravené s láskou vás nikdy nezklame
21. 5. 2025
25 min