Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zdeněk Hýbl - Cesta do Peru, náhodou v restauraci nejlepší šéfkuchařky na světě a jiné storky z cest

Zdeněk Hýbl - Cesta do Peru, náhodou v restauraci nejlepší šéfkuchařky na světě a jiné storky z cest

26. 1. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody Dopis vděčnosti 3: Šárka

Dopis vděčnosti 3: Šárka

26. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Českého lva za rok 2021 získá i jeden z pěti nominovaných studentský filmů.

Českého lva za rok 2021 získá i jeden z pěti nominovaných studentský filmů.

26. 1. 2022

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Českého lva za rok 2021 získá i jeden z pěti nominovaných studentský filmů

ArtCafé: Českého lva za rok 2021 získá i jeden z pěti nominovaných studentský filmů

26. 1. 2022

41 min

Obrázek epizody 15. Červivec

15. Červivec

26. 1. 2022

44 min

Obrázek epizody Podcast: Svět vážné hudby spěje do bodu zlomu, dlužíme lidem sounáležitost (anglická verze)

Podcast: Svět vážné hudby spěje do bodu zlomu, dlužíme lidem sounáležitost (anglická verze)

26. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Podcast: Svět vážné hudby spěje do bodu zlomu, dlužíme lidem sounáležitost

Podcast: Svět vážné hudby spěje do bodu zlomu, dlužíme lidem sounáležitost

26. 1. 2022

1 min

Obrázek epizody Mozaika: Dům Rietveld Schröder zobrazuje náš svět skrze pravoúhlou geometrii a základní barvy

Mozaika: Dům Rietveld Schröder zobrazuje náš svět skrze pravoúhlou geometrii a základní barvy

26. 1. 2022

8 min

Obrázek epizody Quinoa: NASA ji zařadila mezi potraviny vhodné pro kosmonauty

Quinoa: NASA ji zařadila mezi potraviny vhodné pro kosmonauty

26. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Quinoa: NASA ji zařadila mezi potraviny vhodné pro kosmonauty

Na vidličce Romana Pauluse: Quinoa: NASA ji zařadila mezi potraviny vhodné pro kosmonauty

26. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody 4. Rilke – Člověk musí mít trpělivost

4. Rilke – Člověk musí mít trpělivost

26. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Načerpejte dobrou náladu z vlny a zatočte s ozvěnou. Jak se chová textil v interiéru?

Načerpejte dobrou náladu z vlny a zatočte s ozvěnou. Jak se chová textil v interiéru?

26. 1. 2022

38 min

Obrázek epizody Annet X ON AIR: „Jsem cizinka a na mém frázování češtiny je to znát."

Annet X ON AIR: „Jsem cizinka a na mém frázování češtiny je to znát."

26. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotografka Jolana Havelková: Fotila zákoutí Kolína i synovo oblečení. Důležité je pro mě téma paměti

Vizitka: Fotografka Jolana Havelková: Fotila zákoutí Kolína i synovo oblečení. Důležité je pro mě téma paměti

26. 1. 2022

46 min

Obrázek epizody Martin Kruml: Grandhotel Pupp je především závazek. Práce u Zdeňka Pohlreicha byla obrovská škola

Martin Kruml: Grandhotel Pupp je především závazek. Práce u Zdeňka Pohlreicha byla obrovská škola

26. 1. 2022

17 min

Obrázek epizody Jiří Mayer: Začínal jsem v Grandhotelu Pupp, dodnes se tam s barem Public Interest vracím na filmový festival

Jiří Mayer: Začínal jsem v Grandhotelu Pupp, dodnes se tam s barem Public Interest vracím na filmový festival

26. 1. 2022

35 min

Obrázek epizody O neplýtvání s mou dcerou Annou Satoranskou

O neplýtvání s mou dcerou Annou Satoranskou

26. 1. 2022

48 min

Obrázek epizody Sheku Kanneh-Mason

Sheku Kanneh-Mason

26. 1. 2022

10 min

Obrázek epizody TRADESHOW podcast 047: Vogue feat. KEWU

TRADESHOW podcast 047: Vogue feat. KEWU

26. 1. 2022

59 min

Obrázek epizody Jiřina Hauková - Cizí pokoj (čtení ze sbírky)

Jiřina Hauková - Cizí pokoj (čtení ze sbírky)

26. 1. 2022

13 min

Obrázek epizody Trhej narcisy, ale nenech se strhnout Narcistou

Trhej narcisy, ale nenech se strhnout Narcistou

26. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Answer to Bledsoe Said So

Answer to Bledsoe Said So

26. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Matka dipomatka. Dana Huňátová o poslání diplomacie i Václavu Klausovi se sobím spřežením

Matka dipomatka. Dana Huňátová o poslání diplomacie i Václavu Klausovi se sobím spřežením

25. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody #7 ~ Mexické ceviche

#7 ~ Mexické ceviche

25. 1. 2022

9 min

Obrázek epizody Četba pro děti - Malá mořská víla

Četba pro děti - Malá mořská víla

25. 1. 2022

7 min