Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #68 FINÁLE 2. SEZÓNY - Co INSPIRUJE fotbalového génia? (Pep Guardiola, sezóna II., ep. 40)

#68 FINÁLE 2. SEZÓNY - Co INSPIRUJE fotbalového génia? (Pep Guardiola, sezóna II., ep. 40)

16. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #088: Nový Priskeball! Restart kádru, posily realizáku a co budeme hrát?

VLÁDCI PRAHY #088: Nový Priskeball! Restart kádru, posily realizáku a co budeme hrát?

16. 6. 2025

2 hod 58 min

Obrázek epizody Rozhovor | ROSICKÝ otevřeně: Priske hraje o reputaci, Sparta bude zase silná. JIP? Odvezl jsem se sám

Rozhovor | ROSICKÝ otevřeně: Priske hraje o reputaci, Sparta bude zase silná. JIP? Odvezl jsem se sám

15. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Rozhovor | ROSICKÝ otevřeně: Priske hraje o reputaci, Sparta bude zase silná. JIP? Odvezl jsem se sám

Rozhovor | ROSICKÝ otevřeně: Priske hraje o reputaci, Sparta bude zase silná. JIP? Odvezl jsem se sám

15. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Rozbor expertů Fightu! | ŠKVOR: Pořád jsem hobbík. Poppeck má blbej nešvar, na Fleuryho bych musel přibrat

Rozbor expertů Fightu! | ŠKVOR: Pořád jsem hobbík. Poppeck má blbej nešvar, na Fleuryho bych musel přibrat

15. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Rozbor expertů Fightu! | ŠKVOR: Pořád jsem hobbík. Poppeck má blbej nešvar, na Fleuryho bych musel přibrat

Rozbor expertů Fightu! | ŠKVOR: Pořád jsem hobbík. Poppeck má blbej nešvar, na Fleuryho bych musel přibrat

15. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody 20# Patrik Holesa: Každý deň chcem byť mimo komfort

20# Patrik Holesa: Každý deň chcem byť mimo komfort

15. 6. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Slabé roky pražské Sparty. Kdy se na velký tým snášela velká kritika?

Seriál Radiožurnálu Sport: Slabé roky pražské Sparty. Kdy se na velký tým snášela velká kritika?

15. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Velkokluby pod lupou 2. Rozebíráme Liverpool, Aston Villu, Arsenal a Manchester United

Velkokluby pod lupou 2. Rozebíráme Liverpool, Aston Villu, Arsenal a Manchester United

15. 6. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody BONUSOVÝ DÍL (AKTU)

BONUSOVÝ DÍL (AKTU)

14. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody BKT V NHL #129 | Je tohle nejlepší finále? Smlouva Postavy v Detroitu a kdo bude v brance Edmontonu?

BKT V NHL #129 | Je tohle nejlepší finále? Smlouva Postavy v Detroitu a kdo bude v brance Edmontonu?

14. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Loučka UNLIMITED.

Loučka UNLIMITED.

14. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Speciál: dopingové případy s advokátem J. Exnerem

Speciál: dopingové případy s advokátem J. Exnerem

14. 6. 2025

1 hod 44 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Československý fotbal za Protektorátu? Nové týmy a populární zápasy Čechy Morava

Seriál Radiožurnálu Sport: Československý fotbal za Protektorátu? Nové týmy a populární zápasy Čechy Morava

14. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody #541: Jaké bylo angažmá v Indonésii a co bude dál? >>> Ondřej Kúdela

#541: Jaké bylo angažmá v Indonésii a co bude dál? >>> Ondřej Kúdela

14. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Pětadvacítka #4 - Skupiny na World Cupu jsou minulostí. Kdo zklamal a kam dojdou Češi?

Pětadvacítka #4 - Skupiny na World Cupu jsou minulostí. Kdo zklamal a kam dojdou Češi?

14. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Inov8: Z bláta na asfalt s mojitem v ruce

Inov8: Z bláta na asfalt s mojitem v ruce

13. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody #20 Budoucnost Dynama, možný prodej a Q&A

#20 Budoucnost Dynama, možný prodej a Q&A

13. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Pavel Fic: Na traťového maršála v Le Mans se hlásí celý svět. Kšiltovka je znak prestiže | Na trati

Pavel Fic: Na traťového maršála v Le Mans se hlásí celý svět. Kšiltovka je znak prestiže | Na trati

13. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody S08E01:Hokejportal – Podcast: Skvelý skok Chovana na NHL Combine, verí, že Slovákov bude čo najviac

S08E01:Hokejportal – Podcast: Skvelý skok Chovana na NHL Combine, verí, že Slovákov bude čo najviac

13. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Kecy, Drby, Přestupy #2 | ASTON VILLA, NOTTINGHAM, WEST HAM, BOURNEMOUTH

Kecy, Drby, Přestupy #2 | ASTON VILLA, NOTTINGHAM, WEST HAM, BOURNEMOUTH

13. 6. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

13. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Zvukobot č.10 - Mozart 100 by UTMB s českou účastí

Zvukobot č.10 - Mozart 100 by UTMB s českou účastí

13. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

13. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

13. 6. 2025

32 min