Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

13. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

13. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

13. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Špotáková: Když můj rekord padne, nic to se mnou neudělá. Nečekala jsem, že vydrží tak dlouho

13. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody AKO SME VYTREJDOVALI DENISA

AKO SME VYTREJDOVALI DENISA

13. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody #119 | Pohádkové odměny na MS klubů

#119 | Pohádkové odměny na MS klubů

13. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody EURO U21 - I. David Trunda

EURO U21 - I. David Trunda

13. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Lvíčata v roce 2011 vybojovali na Euru bronz, přesto v týmu převládala nespokojenost

Seriál Radiožurnálu Sport: Lvíčata v roce 2011 vybojovali na Euru bronz, přesto v týmu převládala nespokojenost

13. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Ranou historii „železné“ Sparty pohltil ve 30. letech požár. Z popela vyvstala železobetonová Letná

Seriál Radiožurnálu Sport: Ranou historii „železné“ Sparty pohltil ve 30. letech požár. Z popela vyvstala železobetonová Letná

13. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody #540: Jaké bude nové MS klubů? >>> Daniel Pišťák

#540: Jaké bude nové MS klubů? >>> Daniel Pišťák

13. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Liga naruby | Rada: Doma být nechci, děsí mě to. Pelta? Nedostal adekvátní trest. Co dál?

Liga naruby | Rada: Doma být nechci, děsí mě to. Pelta? Nedostal adekvátní trest. Co dál?

13. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Rozhovor | Rada: Doma být nechci, děsí mě to. Pelta? Nedostal adekvátní trest. Co dál?

Rozhovor | Rada: Doma být nechci, děsí mě to. Pelta? Nedostal adekvátní trest. Co dál?

13. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody English for travelling fans - Travelling on the Tube

English for travelling fans - Travelling on the Tube

13. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Football Club #95 Hašek by měl okamžitě skončit. Spasil by nás Koubek, Janotka, Hyský, Trpišovský nebo zahraniční trenér?

Football Club #95 Hašek by měl okamžitě skončit. Spasil by nás Koubek, Janotka, Hyský, Trpišovský nebo zahraniční trenér?

13. 6. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody 226 #37 Luboš Bílek .... trenérský mág

226 #37 Luboš Bílek .... trenérský mág

13. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #339 | OKTAGON 72: VÉMOLA VS. VÉGH 3 | Attila šokuje váhou! Titulák pro Procházku?

MMA LETEM SVĚTEM #339 | OKTAGON 72: VÉMOLA VS. VÉGH 3 | Attila šokuje váhou! Titulák pro Procházku?

12. 6. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Sparta? Můj nejdelší vztah v životě. V dobrém i zlém, říká moderátor Zdenda Novotný | Away Days #41

Sparta? Můj nejdelší vztah v životě. V dobrém i zlém, říká moderátor Zdenda Novotný | Away Days #41

12. 6. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody #56 Jonáš Kolomazník: ,,Řekli, že musím skončit. Rozhodl jsem se, že se vrátím a splním si sny"

#56 Jonáš Kolomazník: ,,Řekli, že musím skončit. Rozhodl jsem se, že se vrátím a splním si sny"

12. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Jakou šanci mají Češi na Euru 21 a co nabídne ČT sport?

Jakou šanci mají Češi na Euru 21 a co nabídne ČT sport?

12. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Jakou šanci mají Češi na Euru 21 a co nabídne ČT sport?

Fotbal fokus podcast: Jakou šanci mají Češi na Euru 21 a co nabídne ČT sport?

12. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Zimák s Gudasem: Při MS se mi potily ruce. Anaheim jednou bude jako Florida | Rozhovor

Zimák s Gudasem: Při MS se mi potily ruce. Anaheim jednou bude jako Florida | Rozhovor

12. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Ep. 55 - Kalčo Awards

Ep. 55 - Kalčo Awards

12. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zimák | Gudas: Při MS se mi potily ruce. Anaheim jednou bude jako Florida

Zimák | Gudas: Při MS se mi potily ruce. Anaheim jednou bude jako Florida

12. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Jiří Ježek po osmi letech na startu. „Vzpomněl jsem si na to, jak cyklistika bolí“

Kilometry Jiřího Ježka: Jiří Ježek po osmi letech na startu. „Vzpomněl jsem si na to, jak cyklistika bolí“

12. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Jiří Ježek po osmi letech na startu. „Vzpomněl jsem si na to, jak cyklistika bolí“

Jiří Ježek po osmi letech na startu. „Vzpomněl jsem si na to, jak cyklistika bolí“

12. 6. 2025

50 min