Nové epizody: Podcasty o gastronomii: Recepty, trendy a kulinářské rady
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.

Whisky Essence
CZ Masterclass 004 - Zlatokopové whisky
Dnes
51 min

ALKOHOLOG
EP102 - Nikka Perfect Serve (Kryštof Hordina)
Dnes
36 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025
Dnes
27 min

Pochoutkový rok
Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025
Dnes
27 min

Pochoutkový rok
Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček
Dnes
2 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Pochoutkový rok
U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto
Dnes
3 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto
Dnes
3 min

Pochoutkový rok
Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar
Včera
8 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar
Včera
8 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Jezte, ať vám to sluší: Jak jíst při nepravidelném cyklu a syndromu PCOS? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová
29. 8. 2025
12 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Mošt z medvědin, tedy ostružinový
29. 8. 2025
2 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Mošt z medvědin, tedy ostružinový
29. 8. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné
28. 8. 2025
2 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné
28. 8. 2025
2 min

Jezte s rozumem SPECIÁL
Chůze – Nejpřirozenější způsob, jak podpořit zdraví
28. 8. 2025
28 min

Podcast O výživě
96. Výživové novinky a kuchařka Vyváženě: rychle a jednoduše (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)
27. 8. 2025
22 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší
27. 8. 2025
2 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší
27. 8. 2025
2 min

Po čuni
Ostravské vraždy! Příběh kriminalisty, který se stal postrachem vrahů
27. 8. 2025
57 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916
26. 8. 2025
2 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916
26. 8. 2025
2 min

Podcast O výživě
95. Vliv výživy na tvorbu akné a kvalitu pleti (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)
25. 8. 2025
46 min

Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Garp: Řemeslná výroba má zelenou, myslím si, že by u nás mohlo být násobně víc minipivovarů a bylo by to ještě lepší.
25. 8. 2025
1 hod 26 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Jetelový sirup podle receptu cukráře Jíny z Turnova
25. 8. 2025
2 min