Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina domácí povidla z Vysocka

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina domácí povidla z Vysocka

Včera

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Včera

8 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandorka s kroupami

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandorka s kroupami

5. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody 67. díl - Hanka v nutriční poradně aneb záznam z dlouhodobé spolupráce s vege jídelníčkem (Hana Winkel & Veronika)

Ne hladu podcast o výživě

67. díl - Hanka v nutriční poradně aneb záznam z dlouhodobé spolupráce s vege jídelníčkem (Hana Winkel & Veronika)

4. 9. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Taštičky s jabčaty

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Taštičky s jabčaty

4. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Podcast Po čuni! v tramvaji! Máme v Ostravě nejlepší hromadnou dopravu v Česku?

Po čuni

Podcast Po čuni! v tramvaji! Máme v Ostravě nejlepší hromadnou dopravu v Česku?

4. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Dožínková vepřová pečínka s medovým zelím

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Dožínková vepřová pečínka s medovým zelím

3. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Sladké dobroty, které patří k babímu létu

Kuchařské čarování

Sladké dobroty, které patří k babímu létu

3. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Sladké dobroty, které patří k babímu létu

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Kuchařské čarování: Sladké dobroty, které patří k babímu létu

3. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččino vepřové se zelím a křenem

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččino vepřové se zelím a křenem

2. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Pórková polévka od Jaroslava Petlacha je jednoduchá, ale překvapí bohatstvím chutí

Pochoutkový rok

Pórková polévka od Jaroslava Petlacha je jednoduchá, ale překvapí bohatstvím chutí

1. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pórková polévka od Jaroslava Petlacha je jednoduchá, ale překvapí bohatstvím chutí

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Pórková polévka od Jaroslava Petlacha je jednoduchá, ale překvapí bohatstvím chutí

1. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok

Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček

1. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček

1. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Originální Veletržní dort se peče v jen v Brně a pouze v jedné jediné kavárně

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Originální Veletržní dort se peče v jen v Brně a pouze v jedné jediné kavárně

1. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 9. 2024

Pochoutkový rok

Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 9. 2024

1. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Aditiva. Je jejich použití nutné? Jsou sladidla jako třeba aspartam zdraví nebezpečná?

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Jezte, ať vám to sluší: Aditiva. Je jejich použití nutné? Jsou sladidla jako třeba aspartam zdraví nebezpečná?

30. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina cukrátka čokoládová

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina cukrátka čokoládová

30. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody BRAINFOOD - potraviny pro zdraví mozku

Jezte s rozumem SPECIÁL

BRAINFOOD - potraviny pro zdraví mozku

29. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pstruzi ve slanině podle receptáře babičky Emy

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pstruzi ve slanině podle receptáře babičky Emy

29. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Po čuni! Co Čech, to majitel e-shopu? Tomáš Schwarz o Vánocích v srpnu i pilotování letadla

Po čuni

Po čuni! Co Čech, to majitel e-shopu? Tomáš Schwarz o Vánocích v srpnu i pilotování letadla

29. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Nakládaná zelenina podle Anuše Kejřové

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Nakládaná zelenina podle Anuše Kejřové

28. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody 66. díl - Léky na hubnutí, bariatrické operace a redukční jídelníčky od obezitologů (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

Ne hladu podcast o výživě

66. díl - Léky na hubnutí, bariatrické operace a redukční jídelníčky od obezitologů (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

27. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Marcel Onder, hotel Rankl – Jak řezník z Čech dobyl irskou kuchyni

Český GASTRONOMICKÝ podcast

Marcel Onder, hotel Rankl – Jak řezník z Čech dobyl irskou kuchyni

27. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Naložené okurky podle kuchařské knihy Julie Svobodové z roku 1898

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Naložené okurky podle kuchařské knihy Julie Svobodové z roku 1898

27. 8. 2024

2 min