Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody CZ Masterclass 004 - Zlatokopové whisky

Whisky Essence

CZ Masterclass 004 - Zlatokopové whisky

Dnes

51 min

Obrázek epizody EP102 - Nikka Perfect Serve (Kryštof Hordina)

ALKOHOLOG

EP102 - Nikka Perfect Serve (Kryštof Hordina)

Dnes

36 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025

Dnes

27 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025

Pochoutkový rok

Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025

Dnes

27 min

Obrázek epizody Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok

Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček

Dnes

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto

Pochoutkový rok

U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto

Dnes

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto

Dnes

3 min

Obrázek epizody Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar

Pochoutkový rok

Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar

Včera

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar

Včera

8 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak jíst při nepravidelném cyklu a syndromu PCOS? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Jezte, ať vám to sluší: Jak jíst při nepravidelném cyklu a syndromu PCOS? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

29. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Mošt z medvědin, tedy ostružinový

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Mošt z medvědin, tedy ostružinový

29. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Mošt z medvědin, tedy ostružinový

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Mošt z medvědin, tedy ostružinový

29. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné

28. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kuře na majoránce podle receptu z Horní Branné

28. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Chůze – Nejpřirozenější způsob, jak podpořit zdraví

Jezte s rozumem SPECIÁL

Chůze – Nejpřirozenější způsob, jak podpořit zdraví

28. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody 96. Výživové novinky a kuchařka Vyváženě: rychle a jednoduše (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)

Podcast O výživě

96. Výživové novinky a kuchařka Vyváženě: rychle a jednoduše (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)

27. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší

27. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Štika na hřibech podle receptu z Podkrkonoší

27. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Ostravské vraždy! Příběh kriminalisty, který se stal postrachem vrahů

Po čuni

Ostravské vraždy! Příběh kriminalisty, který se stal postrachem vrahů

27. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916

26. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kapusta zadělávaná s masem podle knihy Vzorné domácnosti Anuše Kejřové z roku 1916

26. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody 95. Vliv výživy na tvorbu akné a kvalitu pleti (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)

Podcast O výživě

95. Vliv výživy na tvorbu akné a kvalitu pleti (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová & Ing. Mgr. Veronika Pourová)

25. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Garp: Řemeslná výroba má zelenou, myslím si, že by u nás mohlo být násobně víc minipivovarů a bylo by to ještě lepší.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Garp: Řemeslná výroba má zelenou, myslím si, že by u nás mohlo být násobně víc minipivovarů a bylo by to ještě lepší.

25. 8. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Jetelový sirup podle receptu cukráře Jíny z Turnova

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Jetelový sirup podle receptu cukráře Jíny z Turnova

25. 8. 2025

2 min