Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ve vlastní šťávě

Český rozhlas

Gastro

Podcast Ve vlastní šťávě

102 epizod

41 odběratelů

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Obrázek epizody Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

6. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák

Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák

23. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi

Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi

12. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

11. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy

Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy

17. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

16. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

5. 9. 2022

21 min

Obrázek epizody Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

5. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

15. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

1. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru

Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru

20. 6. 2022

16 min

Obrázek epizody Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

23. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

29. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

15. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku

Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku

1. 4. 2022

19 min

Obrázek epizody Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízy

Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízy

18. 3. 2022

18 min

Obrázek epizody Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan

25. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas

Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas

11. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka

Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka

31. 12. 2021

15 min

Obrázek epizody Upečte si sladkou Itálii s vánočně naladěnou Maškrtnicí Julianou Fischerovou

Upečte si sladkou Itálii s vánočně naladěnou Maškrtnicí Julianou Fischerovou

20. 12. 2021

12 min

Obrázek epizody Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec

Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec

6. 12. 2021

19 min

Obrázek epizody Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

5. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime seriálů. Seznamte se s wagaši

Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime seriálů. Seznamte se s wagaši

11. 10. 2021

16 min

Obrázek epizody Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit všechny, říká nadšený fotograf a obdivovatel hub

Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit všechny, říká nadšený fotograf a obdivovatel hub

27. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

3. 9. 2021

20 min