Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Gastro

Podcast Ve vlastní šťávě

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

67 epizod

20 odběratelů

Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

16. 4. 2021

17 min

Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová

2. 4. 2021

19 min

Pesach jako příležitost přejíst se macesů i osvobodit se od nabubřelosti

19. 3. 2021

20 min

Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David

19. 2. 2021

20 min

Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly, říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek

5. 2. 2021

20 min

„Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek

5. 2. 2021

20 min

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min

Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min

Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová

1. 1. 2021

18 min

S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

18. 12. 2020

14 min

„S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete,“ říká Ladislav Adámek, majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

18. 12. 2020

14 min

Lidé nechtějí trávit čas zdlouhavou konzumací ryb, tak se jim to snažíme usnadnit, říká rybář Jan Kalenda

4. 12. 2020

19 min

Lidé nechtějí trávit čas zdlouhavou konzumací ryb, tak se jim to snažíme usnadnit, říká rybář

4. 12. 2020

19 min

Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů

20. 11. 2020

20 min

Nemám rád burgery, jejichž chuť tě v půlce přestane bavit, říká majitel bistra Dish Matouš Petráň

6. 11. 2020

21 min

Nic zásadně zdravého pro všechny neexistuje, výživa je silně individuální, říká kuchařka Jana Králiková

23. 10. 2020

17 min

„Chyběl nám kontakt s lidmi,“ říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro

6. 10. 2020

19 min

Kynutý koláč vám mimo to, že je dobrý, poskytne i nostalgický zážitek, vysvětluje majitelka koláčové pekárny Veronika Vavrová

18. 9. 2020

18 min

Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová

28. 8. 2020

19 min

Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti

15. 5. 2020

15 min

Jak zabavit hlavu? Upečte chleba, objevte klíčení, kvašení a využijete každou slupku

27. 3. 2020

5 min

Těstoviny 3x denně? Naplánujte si na samotku lepší jídelníček

23. 3. 2020

15 min

Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?

6. 3. 2020

20 min

„Pokud hledáte průměr, je lepší se řídit uživatelskými servery,“ říká Lukáš Hejlík, autor Gastromapy

6. 12. 2019

20 min

Jak jídlo tvaruje náš životní prostor a co znamená gastrourbanismus?

22. 11. 2019

19 min