![Obrázek podcastu Ve vlastní šťávě](https://i.actve.net/youradio_news/shows/6/c/6cadbf6285bee6fc8d56d429d6d0c2976c018c6c.png)
Podcast Ve vlastní šťávě
112 epizod
48 odběratelů
![Obrázek epizody Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/0/6/069ebbe881245cf030d7a31de4defce6fa03ad1a.png)
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
11. 9. 2023
22 min
![Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/4/d400fe60188cbd43d1c87f7058d062b737f91f68.png)
Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu
28. 8. 2023
21 min
![Obrázek epizody Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/a/8a4adcfb6a472dd70598383d0c6877e3a7a5d455.png)
Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka
4. 8. 2023
20 min
![Obrázek epizody Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/2/1/21193b5320bc35f64a1cc2e84eff1292bb155d02.png)
Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
16. 6. 2023
21 min
![Obrázek epizody Jak poznat, že je půda skutečně živá? Do dvou měsíců stráví i bavlněné prádlo](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/9/f/9f8bc6320301f9ca41800cc0c8c2a059bef938f6.png)
Jak poznat, že je půda skutečně živá? Do dvou měsíců stráví i bavlněné prádlo
19. 5. 2023
20 min
![Obrázek epizody S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/4/b/4bc387cf909149554b8bc173563bd25d27bef384.png)
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
21. 4. 2023
19 min
![Obrázek epizody I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/a/8/a8624d2fe943299d7f3ff24dc43ea33d323f9a78.png)
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
7. 4. 2023
21 min
![Obrázek epizody V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/b/e/bed60ad2f4a154827f6934b69e4b96496c1f8caa.png)
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
13. 3. 2023
18 min
![Obrázek epizody Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/2/f/2fdaa3b49304486c2ceedacff41006434914e61e.png)
Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka
27. 2. 2023
20 min
![Obrázek epizody Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/4/c/4cb53db9aa15907b58d41de5c59a74361696ae0b.png)
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
6. 2. 2023
19 min
![Obrázek epizody Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/1/5/1569e1875b852d8167ece83323e745e40fe1724d.png)
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min
![Obrázek epizody Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/9/2/929d13da678201f55d34435e89aa03de49344820.png)
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
23. 12. 2022
17 min
![Obrázek epizody Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/b/8/b89ed55566882465a9755e3e7677a40274d2c849.png)
Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi
12. 12. 2022
19 min
![Obrázek epizody Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/4/1/415fc4141982e870c558c1c9ff03665ab65af11d.png)
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min
![Obrázek epizody Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/1/9/1917a52f956934bf33458461fcf1a5be5147ecd3.png)
Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy
17. 10. 2022
18 min
![Obrázek epizody Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/3/b/3b53866f83ab4c7d5d235708554143f0840a0e8e.png)
Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně
16. 9. 2022
19 min
![Obrázek epizody Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/b/e/be4456cbf73663cc65631bfd3c20cf292854903c.png)
Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá
5. 9. 2022
21 min
![Obrázek epizody Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/5/d52c124d2b611ce78a0e176cc6f5f5fa7319a958.png)
Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat
5. 8. 2022
18 min
![Obrázek epizody Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/e/b/ebdba8db779292a90407a42f918cf086e0290a09.png)
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
15. 7. 2022
20 min
![Obrázek epizody Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/5/8/586e66a76ee09c1476b91ae40dd8976b1d74ffc1.png)
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
1. 7. 2022
17 min
![Obrázek epizody Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/b/8b0a5690816f86c819e6f9dd31e6d1e0d7516bac.png)
Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru
20. 6. 2022
16 min
![Obrázek epizody Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/3/d3055925095d08059582dedbdaa3d8553d95ae62.png)
Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min
![Obrázek epizody Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/1/9/19a80fb8da6005461177719a051875bbd5e77525.png)
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
29. 4. 2022
20 min
![Obrázek epizody Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/e/0/e0104ecc41f25cedad7302a569ed798d1ee7b0c0.png)
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
15. 4. 2022
18 min
![Obrázek epizody Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/4/5/453f7a9961940ed47453516d49c6ee9f1187c9df.png)
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
1. 4. 2022
19 min