Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ve vlastní šťávě

Podcast Ve vlastní šťávě

112 epizod

47 odběratelů

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Obrázek epizody Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to

Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to

11. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

28. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

4. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě

Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě

16. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Jak poznat, že je půda skutečně živá? Do dvou měsíců stráví i bavlněné prádlo

Jak poznat, že je půda skutečně živá? Do dvou měsíců stráví i bavlněné prádlo

19. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

21. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková

V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková

13. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

27. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový

Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový

6. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

6. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák

Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák

23. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi

Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi

12. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

11. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy

Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy

17. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

16. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

5. 9. 2022

21 min

Obrázek epizody Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

5. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

15. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

1. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru

Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru

20. 6. 2022

16 min

Obrázek epizody Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

23. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

29. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

15. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku

Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku

1. 4. 2022

19 min