Český rozhlas
Gastro
Podcast Ve vlastní šťávě
102 epizod
41 odběratelů
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
23. 12. 2022
17 min
Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi
12. 12. 2022
19 min
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min
Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy
17. 10. 2022
18 min
Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně
16. 9. 2022
19 min
Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá
5. 9. 2022
21 min
Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat
5. 8. 2022
18 min
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
15. 7. 2022
20 min
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
1. 7. 2022
17 min
Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru
20. 6. 2022
16 min
Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
29. 4. 2022
20 min
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
15. 4. 2022
18 min
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
1. 4. 2022
19 min
Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízy
18. 3. 2022
18 min
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
25. 2. 2022
14 min
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
11. 2. 2022
19 min
Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka
31. 12. 2021
15 min
Upečte si sladkou Itálii s vánočně naladěnou Maškrtnicí Julianou Fischerovou
20. 12. 2021
12 min
Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec
6. 12. 2021
19 min
Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
5. 11. 2021
19 min
Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime seriálů. Seznamte se s wagaši
11. 10. 2021
16 min
Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit všechny, říká nadšený fotograf a obdivovatel hub
27. 9. 2021
19 min
Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim
3. 9. 2021
20 min