Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ve vlastní šťávě

Podcast Ve vlastní šťávě

112 epizod

47 odběratelů

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Obrázek epizody Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový

Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový

6. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?

Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?

6. 3. 2020

20 min

Obrázek epizody Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková

15. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

28. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár

1. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová

15. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành

Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành

14. 5. 2021

20 min

Obrázek epizody Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

6. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

11. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David

Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David

19. 2. 2021

20 min

Obrázek epizody Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

27. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová

Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová

2. 4. 2021

19 min

Obrázek epizody I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to

Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to

11. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas

Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas

11. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

16. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

23. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková

29. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

21. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

5. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody „Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková

„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková

2. 7. 2019

19 min

Obrázek epizody V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková

V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková

13. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

3. 9. 2021

20 min

Obrázek epizody Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti

Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti

15. 5. 2020

15 min

Obrázek epizody Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ

Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ

28. 5. 2021

16 min