Podcast Ve vlastní šťávě
112 epizod
47 odběratelů
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
6. 2. 2023
19 min
Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?
6. 3. 2020
20 min
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
15. 7. 2022
20 min
Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu
28. 8. 2023
21 min
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
1. 7. 2022
17 min
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
15. 4. 2022
18 min
Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành
14. 5. 2021
20 min
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min
Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
19. 2. 2021
20 min
Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka
27. 2. 2023
20 min
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
2. 4. 2021
19 min
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
7. 4. 2023
21 min
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
11. 9. 2023
22 min
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
11. 2. 2022
19 min
Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně
16. 9. 2022
19 min
Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
29. 4. 2022
20 min
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
21. 4. 2023
19 min
Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
5. 11. 2021
19 min
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
2. 7. 2019
19 min
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
13. 3. 2023
18 min
Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim
3. 9. 2021
20 min
Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti
15. 5. 2020
15 min
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
28. 5. 2021
16 min