Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

Poslechněte si podcast

28. 8. 2023

21 min

O epizodě podcastu

Táborsko přitahuje zajímavé počiny, ať už jde o cidery, pekárny, kávu nebo poslední přírůstek v historickém centru – koloniál a bistro Triko. Spolu s jeho zakladatelem Michalem Burdou jsme probrali, proč otevřel pobočku smíchovské „večerky“ v Táboře, co tam vaří i jaké jsou jeho další ambice.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Táborsko přitahuje zajímavé počiny, ať už jde o cidery, pekárny, kávu nebo poslední přírůstek v historickém centru – koloniál a bistro Triko. Spolu s jeho zakladatelem Michalem Burdou jsme probrali, proč otevřel pobočku smíchovské „večerky“ v Táboře, co tam vaří i jaké jsou jeho další ambice.Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .