Podcast Gastromapa Lukáše Hejlíka 111

Tipy pro začínající podcastery
Audio příručka základních pravidel pro začínající podcastové tvůrce. Co by vás zajímalo? IG @jakubvilis
51 epizod
0 odběratelů

Dobrovský & Šídlo
Dobrovský & Šídlo. Váš oblíbený podcast z produkce Paměti národa. Pravidelná dávka názorů, vzpomínek, informací a sentimentu. Od devadesátých let po současnost. Čím jsme si prošli a jak jsme to přežili? Politika a historie v unikátním mixu. Poslouchat nás můžete na všec…
155 epizod
1209 odběratelů

Udírna
Udírna myšlenky jako maďarské klobásy. Standup komik Nikola Džokič, Tomáš Plhoň a Lukáš Sochor/Velkatlusta0. Sleduj i na youtube! YT/FB/IG: Udírna podcast
40 epizod
9 odběratelů

Flavour Lobby
Petra a René mluví o jídle, značkách a trendech ve food retailu – o tom, jak produkty vznikají, dostávají se k lidem a jak ovlivňují každodenní rozhodování. Sdílí vlastní zkušenosti, názory a zajímavé produkty z Česka i ze světa a dívají se na to, jak se mění způsob, ja…
4 epizod
2 odběratelé

Jezte s rozumem SPECIÁL
Jezte s rozumem, to je oblíbený pořad z produkce Radia Čas, který se věnuje tématům z oblasti zdravého jídla, stravování, zdravého životního stylu a hubnutí. Moderátorka Eva Rigler je propagátorkou racionálního stravování a taky vášnivou kuchařkou. Pořad pro všechny, kt…
89 epizod
69 odběratelů

BYZNYScast Dana Tržila
Praktický podcast pro podnikavce a podnikatele. Jmenuji se Dan Tržil a věřím, že podnikání je nejlepší cesta k osobní svobodě. Podcast je s lidmi a pro lidi, kteří to vidí stejně. Rozebíráme byznys modely, sdílíme podnikatelské lekce a ukazujeme reálné zkušenosti. Žádn…
80 epizod
21 odběratelů

KITCHEN TALK | Podcast o interní komunikaci
Praktický návod ke zdravé interní komunikaci. Krok za krokem. Díl za dílem. Téma interní komunikace ve veřejném prostoru sílí – a my tomu moc fandíme! Abychom podpořily všechny, kteří se rozhodnou interku opravdu řešit, rozhodly jsme se vystoupit z naší komfortní zóny …
3 epizod
0 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
50 epizod
2 odběratelé

Dvojitý Pitstop
Český podcast i Formule 1. Mluvíme o rychlých autech jezdících dokola. Rozbory závodů F1 a WEC s humorem a nadhledem. Nová epizoda vždy po závodě a když ve světě F1 vybuchne nějaká bomba.
145 epizod
5 odběratelů

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
196 odběratelů

SVĚTOVÍ
Cestovatelský podcast SVĚTOVÍ divákům a posluchačům přináší příběhy z celého světa. Od zkušeností se životem v zahraničí, po cestování do míst, kam turisté nejezdí.
167 epizod
359 odběratelů

Podcast Tomáše Bravermana
Hvězdní hosté, jedinečné know-how a unikátní neformální rozhovory s velkým přesahem za hranice e-commerce světa u Tomáše Bravermana. Přinášíme podcast, který je plný inspirace nejen ze světa byznysu, e-commerce a online marketingu. Poslechněte si názory, vize a zkušenos…
115 epizod
35 odběratelů

Krajinou ovoce
Podcast o ovocných stromech a sadaření v souladu s přírodou. Potulný sadař Dominik Grohmann a sadař z Vysočiny Honza Oulehla se s Vámi podělí o kouzla spojená s ovocnářstvím i ve spojení s krajinou, životním prostředím či vztahů lidí ke krajině.
24 epizod
21 odběratelů

Kafe se starostou
Podcast pro ty, kteří chtějí vědět, co se děje v Hlásné Třebani a na Rovinách a nebaví je číst. Místostarosta Jiří Krátký zpovídá neformálně u kafe starostu Hlásné Třebaně a Rovin Tomáše Snopka. Bavíme se o novinkách v obci, o projektech, které připravujeme a realizujem…
18 epizod
0 odběratelů

Papájový Podcast
Papájový Podcast – místo, kde se potkává svět F1, zábavy a nekonvenčních rozhovorů! 🎙️🏎️ Přinášíme svěží pohled na motorsport, zajímavé hosty a témata, která jinde neuslyšíš. Nebojíme se jít do hloubky, říkat věci na rovinu a servírovat originální obsah s dávkou humor…
20 epizod
0 odběratelů

Dopečeno
Všechno, co se nevešlo do reality show Peče celá země. Rozhovory, zákulisní informace i zážitky z natáčení očima účastníků cukrářské soutěže. Sledujte na iVysílání České televize, YouTube nebo ve všech podcastových aplikacích.
10 epizod
12 odběratelů

Historky z hospody
Jak to chodí za barem, na baru a někdy i pod ním. Zákulisí gastroscény a historky, které pořád přibývají. S podnikatelem Otakarem Stráským si povídá David Brabec
48 epizod
2 odběratelé

Podcast Řez
Ahoj, vítejte v podcastu Řez! Moje jméno je Tereza a spolu s vámi vydávám na cestu do měst po celém světě, očima nejen architektů, ale především Čechů, kteří v nich žijí. instagram.com/podcast_rez
12 epizod
2 odběratelé

Neurazitelný podcast Jardy Jiráka
Podcasty a přednášky, co zachraňují příčetnost Epizody v plné délce a bez reklam najdete na herohero.co/neurazitelny
119 epizod
918 odběratelů

Kaleidoskop
Kaleidoskop - prostor pro mapování pestrosti života a jeho témat. Tematické seriály s nejrůznějším zaměřením, z pohledu Bible, z pohledu křesťanů. Rozhovory, setkání, komentáře, postřehy. Další podcasty najdete na https://radio7.cz/
20 epizod
0 odběratelů

Socials Podcast
Uřídit ziskovou firmu je náročné, tento podcast by vám s tím měl pomoci. 🚀 Jsme Socials, podnikatelům a majitelům firem pomáháme měnit návštěvníky webu v platící zákazníky pomocí výkonnostní reklamy na Facebooku, Instagramu, Google Ads, Skliku nebo zbožových srovnávačí…
114 epizod
3 odběratelé