Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Procházka světem klavíru
Podcast o hraní na klavír s Evou Lorenc, nadšenou klavíristkou a pedagožkou hry na klavír.
6 epizod
0 odběratelů
1.

V zorném poli
Podcast Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně s názvem V zorném poli představuje hravou formou témata z univerzitního prostředí, výzkumy z oblasti (nejen) udržitelné produkce potravin a přibližuje dopady vědecké práce na náš každodenní život.
45 epizod
4 odběratelé
2.

Divadelní 5
Podcast Beskydského divadla DIVADELNÍ 5 přináší inspirativní rozhovory s osobnostmi kultury i veřejného života. Vedle sestříhaných záznamů živých debat nabízí také speciální díly s herci, režiséry, umělci a lidmi spojenými s Beskydským divadlem či Novým Jičínem. Pořadem…
13 epizod
0 odběratelů
3.

Ze šuplíku plus
Autorské čtení povídek psaných současnými autory a autorkami. Vytahujeme na světlo povídky, u kterých by bylo škoda, kdyby zůstaly zavřeny v šuplíku psacího stolu.
15 epizod
5 odběratelů
4.

Kompost | Podcast Jana Tománka
Podcast Jana Tománka - rozhrabávání témat, která hezky zahnívají, protože o nich nikdo nemluví - se spisovatelem, režisérem a autorem Kozího příběhu. Palčivá témata, rozbory, úvahy a analýzy - povídání o tom co mě i vás zajímá. Bez příkras, bez cenzury - pravdivě, natvr…
7 epizod
1 odběratel
5.

Alt Tab
Podcast Alt Tab spojuje každých 14 dnů tři videoherní streamery, kteří se baví o aktuální situaci ve videoherním, geekovském a popkulturním světě. Můžete nás sledovat živě na Twitch & YouTube, v audioformátu na obvyklých místech.
5 epizod
1 odběratel
6.

Mně se chce něco říct...
Povídání o všem možném i nemožném. Zkrátka o čemkoli, o čem se mi právě chce mluvit.
7 epizod
0 odběratelů
7.

LangTurbo Czech
Learn the most frequent words in Czech with sentences. Learning sentences instead of isolated words helps you internalize grammar, context, and natural usage. Learn more at LangTurbo.com
1 epizoda
0 odběratelů
8.

prosimspinkej.cz
Laskavý přístup ke spánku dětí s ohledem na zkušenosti, individualitu rodin i nejnovější vědecké poznatky.
0 epizod
3 odběratelé
9.

Cashflow Investor Podcast
V každé epizodě otevřeně sdílím své zkušenosti s realitami – od prvních kroků až po konkrétní strategie a chyby, kterým je dobré se vyhnout. Podcast je pro všechny, kdo chtějí budovat příjem, zhodnocovat peníze a lépe rozumět realitnímu trhu.
36 epizod
7 odběratelů
10.

Kořeny Zla
Ahoj, moje jméno je Adéla a v mém podcastu se společně ponoříme do případů, na které se skoro zapomnělo.
27 epizod
141 odběratelů
11.

Podještědská stezka
Průvodce Podještědskou stezkou Příběh Čerti na Ještědu a bonusy
13 epizod
1 odběratel
12.

Deska týdne
Každý týden vám zevrubně představujeme nejzajímavější desky, které v poslední době vycházejí a zaslouží si větší pozornost. Recenze, profily i pohledy odborníků „z venku“. Album daného interpreta si pochopitelně můžete na našich vlnách i po celý týden do sytosti užít. P…
124 epizod
36 odběratelů
13.

Temná historie/věda
Temná historie/věda je série videí a audio podcastů od Michala Lecka o lidech, událostech, nebo věcech, které jsou součástí temného a hrůzného spektra lidské populace a historie. Celá videa najdete na mém YouTube!
45 epizod
153 odběratelů
16.

Byznys Bistro
Vítejte v Byznys Bistru, kde si naši hosté „grilují‘ zajímavé myšlenky a servírují Vám inspiraci přímo na talíř! Čeká vás diskuse o všem, co se dotýká byznysu – od inovací po trendy, které hýbou světem. Chcete získat nové perspektivy a praktické rady od inspirativních o…
11 epizod
0 odběratelů
18.

POSLEDNÍ ROZCESTÍ?
Během mého života jsem vkročil na několik důležitých rozcestí, na kterých jsem se musel rozhodovat, kterou cestou z několika se vydám. Většinou tento směr měl rozhodující vliv na můj další život (obrácení, manželství, studium, povolání, služba cizincům, rozhovory se Svě…
1 epizoda
0 odběratelů
19.

Doktorská rada
Užitečné rady, které se týkají vašeho zdraví, nabízí každou středu MUDr. Irena Kudrnovská. Těšit se můžete také na speciály s předními odborníky na nejrůznější zdravotní témata. Pořad připravuje Markéta Vejvodová. Všechny díly podcastu Doktorská rada můžete pohodlně pos…
331 epizod
76 odběratelů
20.

Nemovitosti od A do Z
Vše, co potřebujete vědět ze světa nemovitostí, se dozvíte v podcastech realitní kanceláře REAL SPEKTRUM.
7 epizod
3 odběratelé
21.

Co se do aktovky nevejde
Podcast pro všechny, kteří chtějí mít přehled o školách a školkách. Nabízí aktuální témata reagující na změny MŠMT, praktické tipy i odborná doporučení. Přináší ho Pedagogicko-psychologická poradna STEP, jedna z nejprestižnějších soukromých poraden v ČR. Průvodkyní je J…
12 epizod
2 odběratelé
22.

K smrti dobrý podcast
Chceš žít, nebo chceš přežívat? Jak si srovnat svůj vztah ke smrti a smrtelnosti? Kde na své duchovní cestě hledat pomocníky? Mohou být psychotropní látky těmi pravými? Jak je to s rituálem setkání se smrti v domorodých kulturách? Povídání s Monikou Michaelovou - že…
1 epizoda
0 odběratelů
23.

Štěstí Not Found
Organizace SANANIM vám přináší první ze svých autorských podcastů. Jeho ústředním tématem budou drogy, látky, substance a vše, co s nimi souvisí.
28 epizod
3 odběratelé
24.

O knihách s knihovnicí
Rubrika pro všechny čtenáře a knihomily o tom, co stojí za to číst. Všechny díly podcastu O knihách s knihovnicí můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
320 epizod
53 odběratelů
25.