Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Under The MainTree_radio show

Under The MainTree_radio show

My core is punk and the cytoplasm alternative genres. Under The MainTree is a project of the independent internet radio www.svit.radio. This author's show will take you on a trip into the universe of alternative genres and show you new artists, especially from the under

37 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Ppidič25: 7's podcast

Ppidič25: 7's podcast

4 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu SEMPER FORTIS Podcast

SEMPER FORTIS Podcast

Síla tělesná i síla duchovní, kuráž dělat to, co je správné: Podcast věnovaný silovému tréninku a dalším formám cvičení, otužování, stravě a životosprávě obecně, mindfulness, filosofii, psychologii a osobnímu rozvoji.

38 epizod

50 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Psychobraní

Psychobraní

Pořad o duševním zdraví a duševních nemocech.

4 epizod

4 odběratelé

4.

Obrázek podcastu Coztebebude

Coztebebude

Zajímá tě, co vlastně dělá lékař, vědec, psycholog, ajťák, právník a další ve své práci? Tento podcast je o kariérních cestách zajímavých osobností z různých oborů a přiblíží ti, jak se na tuto cestu vydali a co vše obnáší.

7 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Rádio Bohemia

Rádio Bohemia

Provozovatelem Rádia BOHEMIA je ČESKÁ KONFERENCE z.s.

635 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Druhý poločas

Druhý poločas

Podcast, který mapuje životy profesionálních sportovců po koncích jejich aktivní kariéry. Povedlo se jim zapojit se do civilního života? Co pro to museli udělat? A co bylo na přerodu z profesionálního sportovce nejtěžší? Pomohla jim společnost kolem nich? Pomohl stát?

44 epizod

184 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Kofein.tech

Kofein.tech

Československý podcast o technologiích z Paralelní Polis

7 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Zayn Sev's show

Zayn Sev's show

16 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Babylon

Babylon

Předčítání z intelektuální revue

9 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu 5th Quarter Podcast

5th Quarter Podcast

Přichází zbrusu nový podcast Vysočiny Gladiators! Za mikrofonem se budete potkávat s ostříleným Jirkou Kalembou, který bude zpovídat hráče a členy organizace tak, aby jste se co nejvíce dostali do dění a dozvěděli se i informace a story ze zákulisí. Prvními hosty jsou t

4 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Děti jsou taky lidi

Děti jsou taky lidi

Jsem Zdeňka Šíp Staňková, miluju svobodu, Pipi Dlouhou punčochu, cestování a zmrzlinu. Jsem mámou 3 dětí a zakladatelkou Děti jsou taky lidi. Ráda si povídám o svobodném vzdělávání, respektujícím rodičovství, důvěře v děti i v sebe. Jsem autorkou knihy Děti jsou taky li

131 epizod

13 odběratelů

12.

Obrázek podcastu O češtině od A do Z

O češtině od A do Z

O mně i mě, s i z i y. Praktická škola naší mateřštiny s Michalem Jagelkou a jazykovým expertem Alexem Röhrichem. Všechny díly podcastu O češtině od A do Z můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

208 epizod

95 odběratelů

13.

Obrázek podcastu CB

CB

2 epizod

1 odběratel

14.

Obrázek podcastu Jakub Janata's show

Jakub Janata's show

0 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Hanácké rok

Hanácké rok

Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách

44 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Hřebenovka

Hřebenovka

Rozhovory z nadhledu se zajímavými lidmi z Boskovic a okolí o důležitých tématech, která pálí naše město. Na kulturu, sport, architekturu, školství nebo komunitní dění se ptají moderátoři Marek Čech a David Liber. O zvuk se stará Jiří Krajíček.

4 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu DUCH_ZDRAVÍ

DUCH_ZDRAVÍ

Nahrané články z Ducha_zdraví: www.duchzdravi.cz

25 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Podcast maminka.cz

Podcast maminka.cz

Připravujeme pro vás podcasty na různá témata, abyste si je mohli poslechnout v momentě, kdy nemáte čas nebo klid číst web. Mluvíme se slavnými rodiči, lékaři, psychology i dalšími matkami, jejichž názory a zkušenosti vás zajímají. Moderuje Tereza Víchová.

89 epizod

33 odběratelů

19.

Obrázek podcastu POŽÁRY.cz

POŽÁRY.cz

Tohle je podcast o hasičích a hasičině, o nových i zaběhnutých trendech, hasičských klišé a hlavně o tom, co si říkáme v garážích a na hasičárnách. Martin Kavka volá lidem, kteří k tomu mají co říct. ... a nezapomeňte #hovnohoří

61 epizod

16 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Káva spojuje

Káva spojuje

Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet

18 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Esenciální oleje

Esenciální oleje

Vše, co jste kdy chtěli vědět o esenciálních olejích

67 epizod

20 odběratelů

22.

Obrázek podcastu LAHODNÝ BENEDIKT

LAHODNÝ BENEDIKT

Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové

6 epizod

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu Adrian Baláž's show

Adrian Baláž's show

3 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu FRIDRICHOVÁ!

FRIDRICHOVÁ!

Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk

20 epizod

0 odběratelů

25.