Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Under The MainTree_radio show
My core is punk and the cytoplasm alternative genres. Under The MainTree is a project of the independent internet radio www.svit.radio. This author's show will take you on a trip into the universe of alternative genres and show you new artists, especially from the under…
37 epizod
0 odběratelů
1.

SEMPER FORTIS Podcast
Síla tělesná i síla duchovní, kuráž dělat to, co je správné: Podcast věnovaný silovému tréninku a dalším formám cvičení, otužování, stravě a životosprávě obecně, mindfulness, filosofii, psychologii a osobnímu rozvoji.
38 epizod
50 odběratelů
3.

Coztebebude
Zajímá tě, co vlastně dělá lékař, vědec, psycholog, ajťák, právník a další ve své práci? Tento podcast je o kariérních cestách zajímavých osobností z různých oborů a přiblíží ti, jak se na tuto cestu vydali a co vše obnáší.
7 epizod
0 odběratelů
5.

Druhý poločas
Podcast, který mapuje životy profesionálních sportovců po koncích jejich aktivní kariéry. Povedlo se jim zapojit se do civilního života? Co pro to museli udělat? A co bylo na přerodu z profesionálního sportovce nejtěžší? Pomohla jim společnost kolem nich? Pomohl stát? …
44 epizod
184 odběratelů
7.

5th Quarter Podcast
Přichází zbrusu nový podcast Vysočiny Gladiators! Za mikrofonem se budete potkávat s ostříleným Jirkou Kalembou, který bude zpovídat hráče a členy organizace tak, aby jste se co nejvíce dostali do dění a dozvěděli se i informace a story ze zákulisí. Prvními hosty jsou t…
4 epizod
0 odběratelů
11.

Děti jsou taky lidi
Jsem Zdeňka Šíp Staňková, miluju svobodu, Pipi Dlouhou punčochu, cestování a zmrzlinu. Jsem mámou 3 dětí a zakladatelkou Děti jsou taky lidi. Ráda si povídám o svobodném vzdělávání, respektujícím rodičovství, důvěře v děti i v sebe. Jsem autorkou knihy Děti jsou taky li…
131 epizod
13 odběratelů
12.

O češtině od A do Z
O mně i mě, s i z i y. Praktická škola naší mateřštiny s Michalem Jagelkou a jazykovým expertem Alexem Röhrichem. Všechny díly podcastu O češtině od A do Z můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
208 epizod
95 odběratelů
13.

Hanácké rok
Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách …
44 epizod
0 odběratelů
16.

Hřebenovka
Rozhovory z nadhledu se zajímavými lidmi z Boskovic a okolí o důležitých tématech, která pálí naše město. Na kulturu, sport, architekturu, školství nebo komunitní dění se ptají moderátoři Marek Čech a David Liber. O zvuk se stará Jiří Krajíček.
4 epizod
0 odběratelů
17.

Podcast maminka.cz
Připravujeme pro vás podcasty na různá témata, abyste si je mohli poslechnout v momentě, kdy nemáte čas nebo klid číst web. Mluvíme se slavnými rodiči, lékaři, psychology i dalšími matkami, jejichž názory a zkušenosti vás zajímají. Moderuje Tereza Víchová.
89 epizod
33 odběratelů
19.

POŽÁRY.cz
Tohle je podcast o hasičích a hasičině, o nových i zaběhnutých trendech, hasičských klišé a hlavně o tom, co si říkáme v garážích a na hasičárnách. Martin Kavka volá lidem, kteří k tomu mají co říct. ... a nezapomeňte #hovnohoří
61 epizod
16 odběratelů
20.

Káva spojuje
Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet…
18 epizod
0 odběratelů
21.

LAHODNÝ BENEDIKT
Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové…
6 epizod
1 odběratel
23.

FRIDRICHOVÁ!
Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk…
20 epizod
0 odběratelů
25.