Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Na osobní notu
I slavné osobnosti mají své osobní radosti i trable, stejně jako zajímavé koníčky a zájmy. Jaký člověk se skrývá za známou tváří? Talk show Mirky Časarové, v níž slavní nechávají nahlédnout pod pokličku své oficiální tváře.
37 epizod
0 odběratelů
1.

APAVISION® – Podcast
Podcastový kanál odborné platformy APAVISION® (3 nejnovější sessions). Jedná se o think tank pro výměnu názorů a zkušeností z oblasti inovací, e-commerce, eHealth, investic, start-upů, průmyslu, logistiky, managementu, personalistiky a digitalizace ve farmacii. APAVISIO…
11 epizod
3 odběratelé
2.

NFL.cz Podcast
Podcast největšího československého webu o dění v NFL a vůbec toho nejzajmavějšího, co se kolem amerického fotbalu šupne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
115 epizod
37 odběratelů
5.

Babinec - čím žijeme Archivy - Abeceda Prvňáka
První třída, pedagogika, Leinweberová, Smutná, kurz, grafomotorika, čtení, psaní, matematika
0 epizod
1 odběratel
6.

Rozhovory o živote
Rozhovory Dušana Kadleca a Ketrin Krnáčovej o živote, vzťahoch a tiež o tom, prečo sa nám deje to, čo sa nám deje, a čo s tým vieme urobiť. Populárne a inšpiratívne knihy, ktoré sme napísali, nájdete TU: https://ulomkyzeny.sk/obchod/
23 epizod
11 odběratelů
8.

Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
6 epizod
17 odběratelů
11.

PFI Talks
The Prague Finance Institute in cooperation with the daily E15 brings you a series of podcast interviews with distinguished domestic and foreign personalities from the world of economics and finance. The interviews with the guests of PFI Talks are hosted by Leoš Rousek,…
43 epizod
0 odběratelů
12.

Mirek Pakr
Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.
1 epizoda
0 odběratelů
13.

Na prahu zmien
moderuje : Stanislav Novotný – bývalý policajný prezident ?R, predseda Asociace nezávislých médií v ?R
297 epizod
1 odběratel
14.

Hanácké rok
Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách …
44 epizod
0 odběratelů
15.

Hřebenovka
Rozhovory z nadhledu se zajímavými lidmi z Boskovic a okolí o důležitých tématech, která pálí naše město. Na kulturu, sport, architekturu, školství nebo komunitní dění se ptají moderátoři Marek Čech a David Liber. O zvuk se stará Jiří Krajíček.
4 epizod
0 odběratelů
16.

Podcast maminka.cz
Připravujeme pro vás podcasty na různá témata, abyste si je mohli poslechnout v momentě, kdy nemáte čas nebo klid číst web. Mluvíme se slavnými rodiči, lékaři, psychology i dalšími matkami, jejichž názory a zkušenosti vás zajímají. Moderuje Tereza Víchová.
89 epizod
33 odběratelů
18.

POŽÁRY.cz
Tohle je podcast o hasičích a hasičině, o nových i zaběhnutých trendech, hasičských klišé a hlavně o tom, co si říkáme v garážích a na hasičárnách. Martin Kavka volá lidem, kteří k tomu mají co říct. ... a nezapomeňte #hovnohoří
61 epizod
16 odběratelů
19.

Káva spojuje
Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet…
18 epizod
0 odběratelů
20.

LAHODNÝ BENEDIKT
Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové…
6 epizod
1 odběratel
22.

FRIDRICHOVÁ!
Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk…
20 epizod
0 odběratelů
24.

cestyposvete.cz
Podcast cestovatelského webu cestyposvete.cz, který pro cestovatele připravil kompletní průvodce v mluvené podobě, takže čtení tlustých průvodců už bude minulostí. Chystáte se někam vyrazit nebo nevíte, co by se dalo v dané destinaci dělat a zažít a zároveň se vám nechc…
1 epizoda
19 odběratelů
25.