Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Universy
Podcast o učících se organizacích, strategickém přístupu ke vzdělávání a firemní kultuře zaměřené na týmové učení a systémové myšlení.
14 epizod
0 odběratelů
1.

NikyNamasté
Tento podcast se věnuje józe, pohybu, cvičení, ženství a zdravému životnímu stylu. Také v nich můžete najít mé příběhy ze života, rady a tipy. Občas se objeví host, který mě inspiruje svým životem a mohl by i vám něco předat. Naleznete mě na Instagramu, YouTube, Faceboo…
27 epizod
25 odběratelů
2.

MOVIEStory
Krátké povídání o filmech a seriálech. Jedná se vždy pouze o můj osobní názor.
12 epizod
0 odběratelů
3.

SUHR podcast
SUHR podcast přináší inspiraci ze světa HR, recruitmentu a talent managementu. Každých 14 dní s inspirativními hosty a tématy. 💛
81 epizod
36 odběratelů
4.

prosimspinkej.cz
Laskavý přístup ke spánku dětí s ohledem na zkušenosti, individualitu rodin i nejnovější vědecké poznatky.
0 epizod
2 odběratelé
5.

Vambiho paměti
Živé a reálné návraty do časů soudruhů, SSM, Pionýrských táborů, prvních polibků i dětských průšvihů.
2 epizod
0 odběratelů
6.

KOPR
FIlmoví tvůrci, studenti a nadšenci se sešli nad láhví zlatavého moku, aby se pobavili o artových novinkách stříbrného plátna, ale i o největších kinematografických klasikách.
4 epizod
0 odběratelů
7.

Ovachamp podcasty
REGISTRUJ SE A HREJ TURNAJE ZDARMA, ukaž ostatním kdo je tady opravdový mistr! ► http://www.ovachamp.cz info@ovachamp.cz
12 epizod
0 odběratelů
8.

U-podcast
U-podcast jsou rozhovory z křesťanského prostředí se zajímavými hosty, které připravují Úterky u Terky.
20 epizod
1 odběratel
10.

Mám na to olej
Vítej u mého podcastu, ve kterém ti povím mé postřehy a zkušenosti ohledně esenciálních olejů. Vše hezky česky, srozumitelně, bez příkras a snad i s dávkou humoru. 🙂 Takže pokud tě lákají úžasně voňavé oleje a taky všechna jejich kouzla a čáry, tak jsi tady naprosto sp…
16 epizod
0 odběratelů
12.

Obchod není náhoda
Sdílíme své zkušenosti a poznatky, nejen z obchodního světa.
4 epizod
0 odběratelů
13.

Holka v byznysu
Vždycky mě bavilo povídat si se zajímavými lidmi z oblasti podnikání. Jenže v kavárně nebo na schůzce jsme jenom dva nebo ještě někdo další z týmu. Já ale chci inspirovat a sdílet s dalšími ženami, které chtějí podnikat a být úspěšné. A tak jsem začala natáčet podcasty.…
5 epizod
25 odběratelů
14.

Purple Firework
Ohňostroj je plný barev a života - přesně jako můj život. Snažím se žít aktivně, hodně cestovat, poznávat nové věci,... Kromě toho jsem i dlouholetá youtuberka, takže už vím co funguje (a co ne) na sociálních sítích. A přesně o tom bude podcast PURPLE FIREWORK. Budu rád…
4 epizod
0 odběratelů
15.

SHABBY
Not too shabby? WHAT'S UP folks! s radostí Vám představuji mnou vytvořený podcast SHABBY, ve kterém najdete silně atmosférické rozhovory. Pohyb/tělo, umění, tanec, vypořádávání se s tragédiemi, hledání klidu, porozumnění, pohledy na život, životní přešlapy a vše co přjj…
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Myšlenkář
Moje mise je jednoduchá: podnítit vaše myšlení, probudit vaši zvídavost a poskytnout vám náhledy na svět kolem nás, které jste možná dosud nepostřehli.
3 epizod
1 odběratel
18.

Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině
Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině
75 epizod
0 odběratelů
19.

Bod G
Každý má své citlivé místo. Tomáš Goláň otevřeně o životě senátora. www.tomasgolan.cz
16 epizod
0 odběratelů
20.

Volný jako pták
Životní výzvy, které máme možná společné. Ze života mámy samoživitelky a jednoho malého čerta se zlatým srdcem. Z oblasti hudby, podnikání, vzdělávání a všeho, co nás ještě překvapí.
4 epizod
0 odběratelů
23.

CNT Talks
Chceš vědět, jak to funguje v Czech Night Teamu? Tak si nezapomeň poslechnout každý CNT Podcast, každý pátek zde na Spotify. Where there’s no Sun, Reach for the Moon
3 epizod
0 odběratelů
24.

(S)TALK
Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího…
3 epizod
0 odběratelů
25.