Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

13 hříchů rodičovství
Většina našich problémů pramení z dětství. Rodiče se často nevědomky dopouštějí výchovných přešlapů, jejichž následky si děti nesou do dospělosti. Náš podcast je pro všechny, kdo jednou byli dětmi a nechtějí opakovat chyby svých rodičů. Moderovaný rozhovor Moniky Mudran…
16 epizod
726 odběratelů
2.

She Boss Time
We are a community of women advancing in business, entrepreneurship, and social change. Our mission is to support each other, share our stories, and give a hand when needed. We are online now, to make our stories accessible to everyone - from small villages to big citie…
29 epizod
0 odběratelů
3.

Jsem PAŘÍK a RADIM
Jsem PAŘÍK a RADIM: už od roku 2003 lidem a firmám, jak dosahovat lepších výsledků. Lepších, než si kdy mysleli. A teď budu radit i z podcastu. Někdy já, někdy moji hosté. A vám RADIM: pusťte si to. Nebojím se totiž zeptat fakt na tělo. Jedině tak zjistíte, jak skutečně…
76 epizod
64 odběratelů
4.

Challenge accepted: 2025
"Challenge Accepted: 2025" je můj podcastový deník o cestě k osobnímu rozvoji a hledání rovnováhy v životě. Každá epizoda zachycuje reálné výzvy, malé i velké úspěchy a upřímné pohledy na proměnu, která mění chaos v nový směr. Připoj se ke mně a inspiruj se k vlastní ce…
1 epizoda
0 odběratelů
5.

Osobní rozvoj na druhou
Mirka a Vítek - dva kouči sdílí své postřehy z oblasti osobního rozvoje a skvěle se přitom baví. Podcast je zaměřený na témata osobního růstu, změny myšlení, vztahů, sexuality a realizace změny v životě.
4 epizod
26 odběratelů
7.

Studio Trinec – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
8.

LuckyLukeCZ | Svobodný prostor | #punktalk | #svobodnyprostor | #rozhovory | #luckylukecz | #podcast
Podcasty a rozhovory o zajímavých tématech a se zajímavými lidmi. Obsah najdete i na WEBU, Facebooku, Youtube, Spotify a mnohde jinde. #rozhovory | #talkshow | #interview | #osobnosti | #podcast | #online | #podcasty | #ceskepodcaty | #punktalk | #svobodnyprostor | #luc…
82 epizod
25 odběratelů
9.

Zpravodajství (Český rozhlas)
Záznamy zpravodajských relací stanic ČRo Radiožurnál a ČRo Plus za posledních 24 hodin ve formátu MP3.
0 epizod
2 odběratelé
12.

Duhový ŽIVOT 90
Současní LGBTI+ starší žili většinu svého života ve společnosti, která vnímala jinou než heterosexuální orientaci jako stigma a tito lidé byli nerespektováni a čelili diskriminaci. I když je dnešní společnost v tomto ohledu mnohem více respektující, mnozí lidé si neuvěd…
8 epizod
0 odběratelů
14.

Otázky z instáče
Jedná se o odpovědi na otázky od uživatelů Instagramu, kteří sledují instagramový účet @TheLuckyMan1984. Bez sledování IG účtu, Vám asi bude podcast vesměs k ničemu ;)
7 epizod
0 odběratelů
18.

Pod Slupkou Banánů
Podcast Pod Slupkou Banánů se věnuje druhé generaci vietnamské diaspory v České republice. Odhalíme vám témata o kterých se nemluví a také něco o tom, jaké to je v kůži těchto lidí.
7 epizod
0 odběratelů
21.

Vybraně o obraně
Aktuální témata v rámci české armády. Buďte v obraze. Nový podcast s ministryní obrany Janou Černochovou.
2 epizod
0 odběratelů
24.

Salad Bowl of Prague: Voices
Ze všech míst na světě se stala jejich novým domovem Česká republika. Podcastová série Salad bowl of Prague: Voices přináší čtyři příběhy lidí, kteří se usadili v Praze a dělají z ní pestřejší a bohatší místo.
6 epizod
0 odběratelů
25.