Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Domácí štěstí Ivy Hüttnerové

Domácí štěstí Ivy Hüttnerové

Rady do domu i do života. Všechny díly podcastu Domácí štěstí Ivy Hüttnerové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

514 epizod

39 odběratelů

2.

Obrázek podcastu TMA Talks

TMA Talks

Novinky ze světa restrukturalizace a insolvence. Členové české pobočky mezinárodní asociace TMA (Turnaround Management Association) diskutují na aktuální témata.

3 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Na KAAfe

Na KAAfe

Podcast Katedry anglistiky a amerikanistiky Filozofické fakulty Ostravské univerzity.

8 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu vsechno jde kdyz se chce

vsechno jde kdyz se chce

Hey guys welcome in this podcast unfortunately I don’t speak English so I don’t think I could make some in English but I’m gonna try do some in CZECH!!❤️ so welcome to my podcast “ you can do anything if you want”

2 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Jad(e)rné hovory

Jad(e)rné hovory

Odborný podcast Mladé generace České nukleární společnosti nejen o jaderné energetice a souvisejících tématech.

4 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Fotbal speciál s FK Pardubice

Fotbal speciál s FK Pardubice

Zápasy, výsledky, analýzy, rozbory, pohled do zákulisí pardubického fotbalového týmu. Všechny díly podcastu Fotbal speciál s FK Pardubice můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

50 epizod

2 odběratelé

8.

Obrázek podcastu ReBoot Tólks

ReBoot Tólks

Dva kamarádi sdílící zápal pro technologie s neskrývající vášní pro Apple. Vše hodnotíme objektivně a nebojíme se zradit naši víru.

17 epizod

2 odběratelé

9.

Obrázek podcastu Future is Coming

Future is Coming

Technews Lifestyle Zajímavosti Atd... Prostě všechno možný life is better when we enjoy it life is better when we enjoy it

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu FINANČNÍ TIPY

FINANČNÍ TIPY

Rád bych svých 10 let zkušeností v oblasti financí předal co nejvíce lidem. Budu vám pravidelně přinášet zajímavé tipy ohledně finančního plánování, investic, úvěrů, pojištění atd.

2 epizod

15 odběratelů

11.

Obrázek podcastu DRM - prázdninové reportáže 2021

DRM - prázdninové reportáže 2021

Prázdninová dobrodružství nejen dětských redaktorů Dětského rádia Mělník. Zažili jste o prázdninách něco zajímavého? Nebo se na nějaký zážitek nebo prázdninovou cestu teprve těšíte? Pošlete nám o tom krátkou audio zprávu a můžete být naším prázdninovým reportérem.

9 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu V Realitě

V Realitě

Vítejte v podcastu V Realitě, kam si Štěpán Gjurič zve zajímavé hosty z realitního, ale i příbuzných oborů. Budeme se bavit o aktuálních tématech, tipech k úspěchu, ale i o tom, jak se dá poučit z neúspěchu. Zkrátka podcast o realitách, který zatím na našem trhu chyběl.

51 epizod

23 odběratelů

13.

Obrázek podcastu TYNDANSLEMONDE🌏

TYNDANSLEMONDE🌏

Usmívejme se, objevujme, milujme! 💋 To je oč tu běží! Jmenuji se Týna Seidlová a přináším Ti příběh o té bláznivé holce, která chce měnit lidi kolem sebe! Tak si mě zapni a vítám Tě na vlnách mého dobrodružství! 🤗

10 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Majalala

Majalala

Majalala

2 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty

1 epizoda

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Orthodoxia Christiana

Orthodoxia Christiana

Podcast by Orthodoxia Christiana

1 epizoda

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Zrcadlo sportu Podcast

Zrcadlo sportu Podcast

Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími

19 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu BuďteYellow! - YellowCouch Podcast

BuďteYellow! - YellowCouch Podcast

Podcast Filipa Hrkala a Václava Coubala. Pro vrcholové manažery, personalisty a všechny, které zajímá aktuální dění na trhu. Rozhovory se zajímavými osobnostmi z řad majitelů firem, předních manažerů, HR odborníků a novinářů. Hosté vás "na žlutém gauči" seznámí se svým

4 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Betterbeing Sessions

Betterbeing Sessions

Ortodoxní sessions /ˈseʃ·ən/, ve kterých se neortodoxně diskutuje o tom, jak se skutečně stát tou nejlepší verzí sebe sama. Začněte poslouchat, naslouchejte a nechte se inspirovat k odvážným činům směřujících k vytvoření života, který jste vždy chtěli.

5 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Vylíčeno

Vylíčeno

Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest

6 epizod

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu PrFcast

PrFcast

Podcast Studentské komory AS PrF MU na témata týkající se studia, fakulty a života na ní. Moderuje Jan Tříska a Michaela Zvancigerová.

8 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu podcast name

podcast name

description....

1 epizoda

0 odběratelů

25.