Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Do slov
Tohle je Do slov. Čteme knihy, bavíme se o tom, jak jsou napsané, hledáme souvislosti a nekončíme jen u příběhu a prvních dojmů. Do slov připravují Bára Votavová a Ondřej Lipár. Najdete nás na Instagramu jako @xvxbbxvx a @lipar. Pokud nás chcete podpořit nejen poslechem…
52 epizod
14 odběratelů
1.

M.R. RECORDS
Jsem Rom. Mám rád RAP psal jsem texty od 10 let. Věnují se tomu už 5 let..
3 epizod
0 odběratelů
4.

TŘEŠNIČKY PRO DUŠI OD MÁMA JOB
Každý máme svůj osobní příběh, své zkušenosti i bolístky, které nás ovlivňují a někdy nám i komplikují život. Třešničky pro duši Vám v pár minutách ukazují cestu, kudy se vydat, když se v partnerském, rodinném nebo profesním soužití dostanete do slepé uličky. Jsou jako …
28 epizod
0 odběratelů
5.

Faktická a praktická Věry Kovářové
Stručně, výstižně - a s nadhledem. Malá i velká témata české politiky očima středočeské poslankyně Starostů a nezávislých.
6 epizod
0 odběratelů
7.

Kaleidoskop MMA
Kaleidoskop MMA je český podcast zaměřený na galavečery největší světové organizace smíšených bojových umění - UFC (Ultimate Fighting Championship) a okrajově i dalších. Představení zápasů, galavečerů, novinek, zápasníků a výsledkový servis.
200 epizod
12 odběratelů
8.

Skautský institut
Stavíme mosty mezi tradicí a hodnotami skautingu a mezi životním stylem a potřebami společnosti. A to i v pořadech na tomto kanálu: skautská témata a inspirace, podněty pro celou společnost.
74 epizod
12 odběratelů
9.

devminutes
Rozhodli jsme se, že by jsme chtěli zkusit natočit podcast a jelikož povídat o tom co by kdyby, umí každý, tak jsme se do toho vrhli po hlavě. Náš cíl je pravidelně přinášet nové díly a vždy se zajímavým hostem. Pokud máte zajímavý tip na hosta nebo téma, pak se nám ne…
2 epizod
2 odběratelé
12.

Talentwork Podcast
Věříme, že každý má potenciál. Málokdo ho zná a umí využít. Vy můžete! Podpoříme vás v hledání osobní nebo firemní jedinečnosti a provedeme vás procesem vnitřního růstu. Otevřeme vám dveře k novým možnostem, k pocitu naplnění, spokojenosti a radosti. Poslouchejte kdykol…
0 epizod
0 odběratelů
13.

Blue Panther Podcast
Podcast o průmyslu, údržbě, měřícím zařízení, přístrojích a mnohem více.
3 epizod
2 odběratelé
14.

Vobejvak Show
Nevotřelá show se zajímavýma lidma, kde najdeš vobsah, kterej se na YouTube nevešel.
3 epizod
0 odběratelů
16.

Go GIRLS!
Vítám vás u mého podcastu GO GIRLS!. Jsem holčina trpící obezitou, která je na cestě za lepším já a doufá i věří, že k tomu brzo dojde. Chci tady sdílet své pocity, zkušenosti, vzestupy ale i pády, které k té cestě patří. Bude to takový můj deníček. Doufám, že Vás to bu…
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Open Science Podcast
Podcast Centra pro podporu open science (CpOS) na Univerzitě Karlově o všem, co souvisí s open science. Prostřednictvím rozhovorů se pokusíme zmapovat cestu k otevřené vědě, od praktických aspektů po politiky a filozofii. Hudba: Demis CousCous: Thirteen, dostupné pod l…
15 epizod
0 odběratelů
18.

Legend Element Podcast
This is your dose of motivation! Welcome to the inspirational podcast by the Australian movement, Legend Element. We broadcast in English, Czech, and Slovakian. Our mission is to showcase that ordinary people can embark on extraordinary adventures. Follow your passion, …
83 epizod
4 odběratelé
19.

Quick-Step Design Talks
Do you want to learn more about the 2022 trends in design? We are proud to present you our new podcast Quick-Step Design Talks, a series of inspiring podcasts with different guests from the world of design and art. Eva Sluneckova, editor-in-chief of Elle Decoration maga…
3 epizod
0 odběratelů
21.

S vámi v Praze
Každý týden hodinový rozhovor s osobností. Všechny díly podcastu S vámi v Praze můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
51 epizod
12 odběratelů
23.