Pohledy do hloubky
Jsem trenér, sdílím svoje poznatky a mluvím s lidmi, kteří mě zajímají.
242 epizod
31 odběratelů

Takže tak
Podcast dvou studentů - Johči a Romana. Sledujeme co se ve světě děje a baví nás o tom diskutovat. Poslechněte si jak probíráme témata od A do Z v našem podcastu - Takže tak! follow us! ig: takzetak_podcast
6 epizod
4 odběratelé

Tady to znám
Pojďte s námi poznat krásná místa, o kterých naši hosté říkají: Tady to znám. Všechny díly podcastu Tady to znám můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
162 epizod
13 odběratelů

Tady a teď Podcast
Ahoj! Vítejte u podcastu Tady a teď. Jmenuji se Kačka a v tomto podcastu bych s vámi ráda rozebírala témata ze života. Ať už je to životní styl, studium, cvičení, strava či osobní motivace zvednout zadek a jít si plnit svoje sny, protože kde jinde, když ne tady a kdy ji…
18 epizod
9 odběratelů

Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
6 epizod
17 odběratelů

Syfon Podcast
Chce přetavit svoji vášeň v životní náplň, ale nevíte jak na to? Nemáme patent na rozum, ani jiné dobře znějící věci. Ale máme zkušenosti, které Vám chceme tímto podcastem předat. Zkuste jej!
7 epizod
2 odběratelé

LuckyLukeCZ | Svobodný prostor | #punktalk | #svobodnyprostor | #rozhovory | #luckylukecz | #podcast
Podcasty a rozhovory o zajímavých tématech a se zajímavými lidmi. Obsah najdete i na WEBU, Facebooku, Youtube, Spotify a mnohde jinde. #rozhovory | #talkshow | #interview | #osobnosti | #podcast | #online | #podcasty | #ceskepodcaty | #punktalk | #svobodnyprostor | #luc…
83 epizod
25 odběratelů

Světem Bible@ttb.twr.org/czech
Pořad Světem Bible je součástí celosvětové služby biblického vyučování společnosti Thru the Bible. Původní seriál, který vytvořil doktor J. Vernon McGee, byl přeložen a upraven do více než 100 jazyků a dialektů. Je zamýšlen jako každodenní 30ti minutový rozhlasový pořad…
1516 epizod
29 odběratelů

Svět podle Willyho
Podcastový deníček jedné pražské buzny. svetpodlewillyho@gmail.com
3 epizod
3 odběratelé

Svatební cirkus
Podporujeme nadšení vymanit se ze ztuhlého pojetí pořádání svateb, protože už víme, že to lze dělat jinak a v takových případech se to všech dotkne na správném místě. Zároveň vytváříme prostor, kde se všichni potkáváme. Kde si povídáme a vzájemně se inspirujeme.
5 epizod
3 odběratelé

Svatá bible egyptská - Jakub Sobek
Svatá bible egyptská, neboli svaté spisy egyptského lidu
68 epizod
4 odběratelé

SupportBox Podcast
Naším cílem je zlepšit zákaznickou péči u 10.000 českých firem. Zveme si zajímavé hosty a ptáme se jich na témata spojená s péčí o zákazníky, e-shopy, lepší komunikací apod.
31 epizod
6 odběratelů

SubSmith of House
Subscribe to SubSmith of House for the best club tracks from house, tech-house, furute, bass house and next .
3 epizod
4 odběratelé

Stylish Coffee Podcast
Trocha sarkasmu a černého humoru ještě nikdy nikoho nezabila. Stylish Coffee Podcast blogerky Veroniky Tázlerové a Adriana Brandýse je neformální povídání o všem, co nás baví a zajímá. Jednou za čtrnáct dní vám tu nad hrnkem kafe chceme ukázat, že když se nebudeme brát …
15 epizod
11 odběratelů

Střední v USA
Jsem teenager co povídá o svém roce stráveném na střední škole v USA - zážitky, tipy a zkušenosti nejenom pro lidi co o takovém pobytu přemýšlejí. Je to prostě podcast o studiu v zahraničí.
9 epizod
11 odběratelů

Stop tabu - otevřeně o všem!
Podcast, který se nebojí mluvit otevřeně o všem... Rozhovory s těmi nejpovolanějšími, historie lidské sexuality, ožahavá témata... Budete se červenat, ale rozhodně se nebudete nudit ;)
5 epizod
25 odběratelů

Štěstí v práci
Rozhovory s leadery, kteří budují úspěšné firmy, ve kterých je lidem dobře. Povídání o praktických zkušenostech z doopravdu lidských organizací. Konkrétní tipy i praktiky, které by mohli změnit i váš tým, nebo celou firmu.
23 epizod
8 odběratelů

StartupKidz
Jsou mladí. Jsou jiní. Jsou to rebelové. Plavou proti proudu a rozbíjejí sociální předsudky o tom, co mladá generace dokáže. Technologie, tvorba a podnikání jsou jim přirozené. Své okolí posouvají vpřed a nelze je zastavit. Já jim říkám Startup Kidz. Moje jméno je Max…
4 epizod
6 odběratelů