Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 360° - CNN Prima NEWS

Podcast 360° - CNN Prima NEWS

Obrázek epizody 360°, 19.11. v 21:59 - Jiří Havránek, Michaela Šebelová, Miroslav Ševčík, Patrik Nacher, Lukáš Jelínek, Martin Komárek

360°, 19.11. v 21:59 - Jiří Havránek, Michaela Šebelová, Miroslav Ševčík, Patrik Nacher, Lukáš Jelínek, Martin Komárek

Dnes

53 min

Obrázek epizody Juchelka se pustil do Pavla kvůli Babišovi: Jedná na hraně Ústavy, možná už za ní

Juchelka se pustil do Pavla kvůli Babišovi: Jedná na hraně Ústavy, možná už za ní

18. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Návrh státního rozpočtu je zmetek, řekl Kalousek. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet

Návrh státního rozpočtu je zmetek, řekl Kalousek. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet

15. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody Babiš kopne Turka od sebe, míní Šídlo. Motoristé si prosadí svou, nesouhlasí Stoniš

Babiš kopne Turka od sebe, míní Šídlo. Motoristé si prosadí svou, nesouhlasí Stoniš

14. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Trucpodnik a posmrtná ztuhlost. Hrnčíř se Šťastným se trefovali do vlády kvůli rozpočtu

Trucpodnik a posmrtná ztuhlost. Hrnčíř se Šťastným se trefovali do vlády kvůli rozpočtu

13. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Okamura o sundání ukrajinské vlajky: Splnil jsem slib. Facka válečným hrdinům, reagoval Jakob

Okamura o sundání ukrajinské vlajky: Splnil jsem slib. Facka válečným hrdinům, reagoval Jakob

11. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Ševčík: Koho mrzí sundání vlajky Ukrajiny, nezná historii. Vzdělávání selhalo u vás, řekl Hřib

Ševčík: Koho mrzí sundání vlajky Ukrajiny, nezná historii. Vzdělávání selhalo u vás, řekl Hřib

10. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody Okamurův duch obživl. Předvedl nejvstřícnější krok v kariéře, hodnotí jeho slova experti

Okamurův duch obživl. Předvedl nejvstřícnější krok v kariéře, hodnotí jeho slova experti

8. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Šebelová ostře k Rajchlovi: Hayato vám vadí. A útoky jeho bratra na Pekarovou kvůli dětem ne?

Šebelová ostře k Rajchlovi: Hayato vám vadí. A útoky jeho bratra na Pekarovou kvůli dětem ne?

7. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Spor o Okamuru: V čele Sněmovny nám ublíží, varuje Pospíšil. Doležal má šéfa SPD za profíka

Spor o Okamuru: V čele Sněmovny nám ublíží, varuje Pospíšil. Doležal má šéfa SPD za profíka

6. 11. 2025

56 min

Obrázek epizody Vaňková: Růst ekonomiky nám závidí. Měli byste se schovat pod koberec a mlčet, míní Šťastný

Vaňková: Růst ekonomiky nám závidí. Měli byste se schovat pod koberec a mlčet, míní Šťastný

5. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Jediná pravice u vás je ta Turkova zdvižená, pustil se Havel do Šťastného kvůli programu

Jediná pravice u vás je ta Turkova zdvižená, pustil se Havel do Šťastného kvůli programu

3. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Hádka o vydání Babiše: Podle Jurečky patří na Pankrác. Nerozumíte tomu, tepal ho Rajchl

Hádka o vydání Babiše: Podle Jurečky patří na Pankrác. Nerozumíte tomu, tepal ho Rajchl

30. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Rajchl: O povolenkách chceme referendum. EU se z něj na zadek neposadí, reagoval Výborný

Rajchl: O povolenkách chceme referendum. EU se z něj na zadek neposadí, reagoval Výborný

23. 10. 2025

56 min

Obrázek epizody Kovářová vytýká kolegům: Nezaslání rozpočtu? Od Stanjury je to zbytečný naschvál, uznala

Kovářová vytýká kolegům: Nezaslání rozpočtu? Od Stanjury je to zbytečný naschvál, uznala

21. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Pokorná: Načasování Turkovy kauzy je shodou okolností. Pravost příspěvků se brzy potvrdí

Pokorná: Načasování Turkovy kauzy je shodou okolností. Pravost příspěvků se brzy potvrdí

17. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Kalousek k rozpočtu: Trhá mi to mozek. Vláda předvedla šlendrián

Kalousek k rozpočtu: Trhá mi to mozek. Vláda předvedla šlendrián

16. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Kubáček: Turek ministrem zahraničí? Stejná situace jako s Lipavským, měl by tam být někdo jiný

Kubáček: Turek ministrem zahraničí? Stejná situace jako s Lipavským, měl by tam být někdo jiný

14. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Ochrana klimatu? Čistěme potůčky, řekl Vondráček. Připomínáte mi Jakeše, reagovala Svárovská

Ochrana klimatu? Čistěme potůčky, řekl Vondráček. Připomínáte mi Jakeše, reagovala Svárovská

10. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Kubáček: Noví ministři zažijí peklo na zemi. Babiš bude exemplárně přísný

Kubáček: Noví ministři zažijí peklo na zemi. Babiš bude exemplárně přísný

10. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody V Rusku vám už tleskají, kritizovala Šebelová Rajchla. Šéf PRO ji vinil z dětinské naivity

V Rusku vám už tleskají, kritizovala Šebelová Rajchla. Šéf PRO ji vinil z dětinské naivity

9. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Valeš: ODS se bude z nemoci zvané Spolu léčit dlouho. Fialu bych neodepisoval, namítl Kubáček

Valeš: ODS se bude z nemoci zvané Spolu léčit dlouho. Fialu bych neodepisoval, namítl Kubáček

8. 10. 2025

55 min

Obrázek epizody Ševčík to ve studiu schytal: Lidský hnus, nechápal Haas. Je mi za vás stydno, přidal se Jakob

Ševčík to ve studiu schytal: Lidský hnus, nechápal Haas. Je mi za vás stydno, přidal se Jakob

8. 10. 2025

55 min

Obrázek epizody Selhání eDokladů u voleb? Ironická tečka nad absolutním selháním Bartoše, zhodnotil Komárek

Selhání eDokladů u voleb? Ironická tečka nad absolutním selháním Bartoše, zhodnotil Komárek

4. 10. 2025

51 min

Obrázek epizody Babiš byl zabrzděný a trochu mimo, superduel vyhrál Fiala, tvrdí Buchert. Kulidakis nesouhlasil

Babiš byl zabrzděný a trochu mimo, superduel vyhrál Fiala, tvrdí Buchert. Kulidakis nesouhlasil

2. 10. 2025

34 min