Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 360° - CNN Prima NEWS

Podcast 360° - CNN Prima NEWS

408 epizod

171 odběratelů

Obrázek epizody Nový: Přílišný nárůst mezd může spustit spirálu. Že se nestydíte, reagovala Maláčová

Nový: Přílišný nárůst mezd může spustit spirálu. Že se nestydíte, reagovala Maláčová

21. 12. 2024

56 min

Obrázek epizody 360°: Roman Ďurčo, Miloš Nový, Tomio Okamura

360°: Roman Ďurčo, Miloš Nový, Tomio Okamura

20. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Konečná: Výpalné pro NATO platit nechci. Nehodláme hrát podle ruských not, řekl Krutílek

Konečná: Výpalné pro NATO platit nechci. Nehodláme hrát podle ruských not, řekl Krutílek

16. 12. 2024

56 min

Obrázek epizody Škrtejte, jinak nemůžeme přežít, apeluje Klaus. Pavel podle něj může udělat historický průlom

Škrtejte, jinak nemůžeme přežít, apeluje Klaus. Pavel podle něj může udělat historický průlom

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Nemusíte se mě bát, vtipkuje vítězka Zrádců Nicole. Ocenila, že režiséři vystřihli její fňukání

Nemusíte se mě bát, vtipkuje vítězka Zrádců Nicole. Ocenila, že režiséři vystřihli její fňukání

10. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Výborný: Díry v rozpočtu nevidím. Je to skandální, hrajete divadlo, reagoval Nacher

Výborný: Díry v rozpočtu nevidím. Je to skandální, hrajete divadlo, reagoval Nacher

9. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Malá: Pekarová přišla, že volíme jako stádečko podle Babiše. Kytara neohrozila demokracii

Malá: Pekarová přišla, že volíme jako stádečko podle Babiše. Kytara neohrozila demokracii

6. 12. 2024

58 min

Obrázek epizody Ostrá hádka ve studiu: Pekarová je asociální ženská, chrlil Okamura. Kovářová mu útok vrátila

Ostrá hádka ve studiu: Pekarová je asociální ženská, chrlil Okamura. Kovářová mu útok vrátila

5. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody Spor mladých politiků: Ekonomická perverze, tepal vládu Krutý. Uklízíme bordel, míní Beran

Spor mladých politiků: Ekonomická perverze, tepal vládu Krutý. Uklízíme bordel, míní Beran

5. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Kalousek: Stanjura je pro mě obrovským profesním zklamáním. Janota by se otáčel v hrobě

Kalousek: Stanjura je pro mě obrovským profesním zklamáním. Janota by se otáčel v hrobě

4. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Valeš: Populismus Babiše a Okamury? Mohou se jít vycpat, premiér zvedl laťku proklatě vysoko

Valeš: Populismus Babiše a Okamury? Mohou se jít vycpat, premiér zvedl laťku proklatě vysoko

3. 12. 2024

17 min

Obrázek epizody Šichtařová: Vláda fixluje s rozpočtem. Kdybych takhle platila daně, tak na mě stát zaklekne

Šichtařová: Vláda fixluje s rozpočtem. Kdybych takhle platila daně, tak na mě stát zaklekne

2. 12. 2024

51 min

Obrázek epizody Putin nemá důvod jednat, míní Zaorálek. Připomněl plán Kremlu, jak zmrzačit Ukrajinu

Putin nemá důvod jednat, míní Zaorálek. Připomněl plán Kremlu, jak zmrzačit Ukrajinu

27. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody Ekonomka Švihlíková: Nadnárodních korporací je u nás strašně moc. Zvykly si dělat, co chtějí

Ekonomka Švihlíková: Nadnárodních korporací je u nás strašně moc. Zvykly si dělat, co chtějí

25. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody Pivoňka Vaňková: Babiš konečně přišel do práce, umí jen nadávat. Reagoval na Fialu, řekl Pražák

Pivoňka Vaňková: Babiš konečně přišel do práce, umí jen nadávat. Reagoval na Fialu, řekl Pražák

25. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Šlachta: Z policistů cítím zoufalství, Rakušan je arogantní. Kritiky se nebojí, oponoval Letocha

Šlachta: Z policistů cítím zoufalství, Rakušan je arogantní. Kritiky se nebojí, oponoval Letocha

22. 11. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vrchol populismu, Nacher tepal Fialu. Postavíte stadion pro Sáblíkovou? ptal se ho Skopeček

Vrchol populismu, Nacher tepal Fialu. Postavíte stadion pro Sáblíkovou? ptal se ho Skopeček

19. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody Zdechovský: Říkáte nesmysly a dostáváte od nás výprask. Fackujte si své děti, namítla Jermanová

Zdechovský: Říkáte nesmysly a dostáváte od nás výprask. Fackujte si své děti, namítla Jermanová

15. 11. 2024

53 min

Obrázek epizody Macinka: Automobilky v EU zavírají, nevidím zelené fabriky. Tendenční informace, namítl Hataš

Macinka: Automobilky v EU zavírají, nevidím zelené fabriky. Tendenční informace, namítl Hataš

13. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Kubáček: Piráti budou na Bartoše vzpomínat se slzou v oku. Hřib je beztvarý, dodal Kulidakis

Kubáček: Piráti budou na Bartoše vzpomínat se slzou v oku. Hřib je beztvarý, dodal Kulidakis

13. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Zdechovský: Trump nenechá Ukrajinu padnout, posílil by Rusko. Mír je jeho prioritou, řekl Knotek

Zdechovský: Trump nenechá Ukrajinu padnout, posílil by Rusko. Mír je jeho prioritou, řekl Knotek

12. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Ostrá hádka o důchody: Nikoho jsme neokradli, rozčílil se Jakob. Podraz, vmetl mu Okamura

Ostrá hádka o důchody: Nikoho jsme neokradli, rozčílil se Jakob. Podraz, vmetl mu Okamura

11. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Neskákejte mi do řeči, nejsme ve Sněmovně. Decroix se pohádala s Vondráčkem o programu

Neskákejte mi do řeči, nejsme ve Sněmovně. Decroix se pohádala s Vondráčkem o programu

30. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody Ocenění exředitele ČT Dvořáka? Kontroverzní krok i kvůli prezidentské debatě, míní experti

Ocenění exředitele ČT Dvořáka? Kontroverzní krok i kvůli prezidentské debatě, míní experti

29. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Havlíček: Děláte z ČR banánovou republiku. Rady chytrolínů nepotřebujeme, kontroval Výborný

Havlíček: Děláte z ČR banánovou republiku. Rady chytrolínů nepotřebujeme, kontroval Výborný

25. 10. 2024

54 min