Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úžasné životy: Jozef Bednárik podle Leony Machálkové

1.

Dvojka

Úžasné životy: Jozef Bednárik podle Leony Machálkové

27. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

2.

Dvojka

Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

4. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Pot: Taylor Swift české komedie Lucie Macháčková o hledání lásky na Tinderu i adopci dítěte

3.

Radio Wave

Pot: Taylor Swift české komedie Lucie Macháčková o hledání lásky na Tinderu i adopci dítěte

26. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jiří Wolker. Básník sociální citlivosti a tragického osudu

4.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Jiří Wolker. Básník sociální citlivosti a tragického osudu

3. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Alma Mahler: Zasáhla do života několika velikánů své doby. Často i současně

5.

Dvojka

Osudové ženy: Alma Mahler: Zasáhla do života několika velikánů své doby. Často i současně

26. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Vortex #279 | Jak dopadl Alan Wake II, profil Elona Muska a rozhovor s Attu Games

6.

Vortex

Vortex #279 | Jak dopadl Alan Wake II, profil Elona Muska a rozhovor s Attu Games

4. 11. 2023

1 hod 40 min

Obrázek epizody Omeletky: „Místo kamene hodil tatínek do Macochy stopky.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma výbuchy

7.

Dvojka

Omeletky: „Místo kamene hodil tatínek do Macochy stopky.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma výbuchy

26. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Nostalgie s Přírodovědným muzeem, Butikovým hotelem a Orient Expressem

8.

Podcast v kostce

Nostalgie s Přírodovědným muzeem, Butikovým hotelem a Orient Expressem

13. 12. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Živý plot může být opadavý, neopadavý i barevný. Základem je ale vždy pravidelné zastřihování

9.

Dvojka

Hobby magazín: Živý plot může být opadavý, neopadavý i barevný. Základem je ale vždy pravidelné zastřihování

26. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody hPod #922 - Alan Wake 2 a RoboCop

10.

hPod

hPod #922 - Alan Wake 2 a RoboCop

3. 11. 2023

2 hod 25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Operní pěvec Adam Plachetka. Překvapilo ho, jak potřeboval zpomalit a dopřát si čas na rodinu?

11.

Dvojka

Stříbrný vítr: Operní pěvec Adam Plachetka. Překvapilo ho, jak potřeboval zpomalit a dopřát si čas na rodinu?

26. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody #31 Cultural shock, first time seeing snow, MEX vs Europe I w Dassa Torres EN

12.

Na dvě věci

#31 Cultural shock, first time seeing snow, MEX vs Europe I w Dassa Torres EN

15. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody 20. Jak se studuje Farmářská škola - Jitka Nováková

13.

Žít udržitelně

20. Jak se studuje Farmářská škola - Jitka Nováková

25. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Super Mario Bros. Wonder a Pikmin 4 oslavují maximální hravost. Nintendo pořád drží patent na zábavu

14.

Quest

Super Mario Bros. Wonder a Pikmin 4 oslavují maximální hravost. Nintendo pořád drží patent na zábavu

3. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody hPod #912 - Gamescom 2023

15.

hPod

hPod #912 - Gamescom 2023

25. 8. 2023

2 hod 38 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Antonín Mánes. Zakladatel českého krajinářství

16.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Antonín Mánes. Zakladatel českého krajinářství

3. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Máme doma alkoholika. Výtvarnice popisuje 12 let trvající problémy s pitím u blízkého člověka

17.

Radio Wave

Diagnóza F: Máme doma alkoholika. Výtvarnice popisuje 12 let trvající problémy s pitím u blízkého člověka

25. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitivita, kdy jsou děti citlivé, říká odbornice

18.

Radio Wave

Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitivita, kdy jsou děti citlivé, říká odbornice

3. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Kniha shrnující havajské požáry vyšla dřív, než dodoutnaly. Napsala ji umělá inteligence?

19.

Radio Wave

Prolomit vlny: Kniha shrnující havajské požáry vyšla dřív, než dodoutnaly. Napsala ji umělá inteligence?

25. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

20.

Dvojka

Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

21.

Dvojka

Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

26. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Buchty: Jaká je Papua Nová Guinea? Nebezpečná i hot!

22.

Radio Wave

Buchty: Jaká je Papua Nová Guinea? Nebezpečná i hot!

6. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

23.

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

26. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Pot: Božské orgasmy i brečení v kostele. Hotcast Pot bilancuje uplynulý rok

24.

Radio Wave

Pot: Božské orgasmy i brečení v kostele. Hotcast Pot bilancuje uplynulý rok

30. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

25.

Dvojka

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

26. 10. 2023

24 min