
Podcast Na vidličce Romana Vaňka
142 epizod
183 odběratelů
Řadit dle:

Rajčata: Jak v zimě vybrat ta, která budou vonět i chutnat skvěle
6. 2. 2020
3 min

Blanšírování: Kouzlo, nebo exaktní postup?
5. 2. 2020
3 min

Ocet: Co je octová matka?
4. 2. 2020
3 min

Otruby: Jak vznikají?
3. 2. 2020
3 min

Pánev: jakou na steaky a jakou na palačinky?
30. 1. 2020
3 min

Lanýže: Jak se hledají?
29. 1. 2020
3 min

Holandská omáčka: Kde se na ni vzal recept?
28. 1. 2020
3 min

Prkýnko: Máte v kuchyni používat ta umělohmotná?
27. 1. 2020
3 min

Rybí polévka chowder: Kde se tento pokrm vzal?
23. 1. 2020
3 min

Suflé: Co to je?
22. 1. 2020
4 min

Muškátový oříšek: Proč s ním máme být opatrní?
21. 1. 2020
3 min

Zmrzlina: Jaká je její historie
20. 1. 2020
4 min

Dýňová polévka: Jak na ni?
16. 1. 2020
3 min

Strapačky: Co to je?
15. 1. 2020
2 min

Baba na rumu: Odkud tento dezert pochází?
14. 1. 2020
3 min

Kari: Jak se připravuje?
13. 1. 2020
2 min

Cachaca: tradiční brazilská pálenka
9. 1. 2020
4 min

Vejce Benedikt: Odkud pokrm pochází?
8. 1. 2020
3 min

Citrónový sirup: Jak si citróny naložit?
7. 1. 2020
3 min

Rarebit: recept na sýrový toust
6. 1. 2020
3 min

Silvestrovské menu: Buřtový salát
30. 12. 2019
4 min

Šneci: Jak dlouhá je štědrodenní tradice?
23. 12. 2019
5 min

Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
19. 12. 2019
4 min

Vánoční menu před 200 lety: Co se tehdy jedlo?
18. 12. 2019
5 min

Vaječný koňak: Odkud pochází tradice tohoto nápoje?
16. 12. 2019
2 min