Český rozhlas
Gastro
Podcast Na vidličce Romana Vaňka
142 epizod
180 odběratelů
Silvestrovské menu: Buřtový salát
30. 12. 2019
4 min
Londýn: fish & chips, skotská vejce a čaj o páté
4. 2. 2019
5 min
Šneci: Jak dlouhá je štědrodenní tradice?
23. 12. 2019
5 min
Rady mladým dívkám podle M. D. Rettigové
10. 12. 2019
3 min
Citrónový sirup: Jak si citróny naložit?
9. 12. 2019
3 min
Káva kdysi: Jak se připravovala v 19. století?
2. 12. 2019
4 min
Krambambule: jak ji dnes připravit
7. 5. 2019
3 min
Přepuštěné máslo: V čem je úžasné?
3. 4. 2019
3 min
Mrkvový dort 2: Jaké ingredience potřebujete na jeho výrobu?
26. 11. 2019
2 min
Linecký koláč: Jak starý je recept?
12. 11. 2019
2 min
Chowder – rybí polévka: Kde se tento pokrm vzal?
4. 12. 2019
3 min
Vaječný koňak: Odkud pochází tradice tohoto nápoje?
16. 12. 2019
2 min
Punč: Odkud ho námořníci přivezli do Anglie?
12. 12. 2019
3 min
Skořice: Která je ta pravá?
17. 10. 2019
3 min
Italský kulinářský zážitek Romana Vaňka
24. 6. 2019
5 min
Rajčata: Jak v zimě vybrat ta, která budou vonět i chutnat skvěle
5. 2. 2019
3 min
Cibulačka: Jaké je tajemství karamelizace cibule?
19. 3. 2019
3 min
Lokše: Proč se opékají na sucho?
14. 11. 2019
3 min
Hořčice: Jaké druhy známe?
24. 10. 2019
4 min
Suflé: Co to je?
27. 11. 2019
4 min
Vánoční menu před 200 lety: Co se tehdy jedlo?
18. 12. 2019
5 min
Kuře: Jak vypadá opravdu velká porce?
23. 9. 2019
3 min
Jíška: Jak dlouho se má správně míchat?
6. 3. 2019
4 min
Nádobí: Kolik kusů je ho opravdu v kuchyni zapotřebí?
25. 9. 2019
3 min
Šampaňské: Od kolika hodin ho může dáma píti?
8. 4. 2019
3 min