Podcast Na vidličce Romana Vaňka
142 epizod
183 odběratelů
Rady a tipy Romana Vaňka, které se vám mohou hodit ve vaší kuchyni i na cestách za kulinářským zážitkem.
Řadit dle:
Šneci: Jak dlouhá je štědrodenní tradice?
23. 12. 2019
5 min
Silvestrovské menu: Buřtový salát
30. 12. 2019
4 min
Londýn: fish & chips, skotská vejce a čaj o páté
4. 2. 2019
5 min
Vaječný koňak: Odkud pochází tradice tohoto nápoje?
16. 12. 2019
2 min
Punč: Odkud ho námořníci přivezli do Anglie?
12. 12. 2019
3 min
Citrónový sirup: Jak si citróny naložit?
9. 12. 2019
3 min
Mrkvový dort 2: Jaké ingredience potřebujete na jeho výrobu?
26. 11. 2019
2 min
Chowder – rybí polévka: Kde se tento pokrm vzal?
4. 12. 2019
3 min
Vánoční menu před 200 lety: Co se tehdy jedlo?
18. 12. 2019
5 min
Rady mladým dívkám podle M. D. Rettigové
10. 12. 2019
3 min
Linecký koláč: Jak starý je recept?
12. 11. 2019
2 min
Maso: Proč ho neomývat?
12. 6. 2019
4 min
Káva kdysi: Jak se připravovala v 19. století?
2. 12. 2019
4 min
Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
19. 12. 2019
4 min
Sacher: Kde si legendární dort dát?
11. 12. 2019
4 min
Lago di Garda: Jaký je recept na carne salada?
21. 5. 2019
4 min
Svařák nebo glogh: Jak si připravit skvělé svařené víno?
5. 12. 2019
3 min
Dýňová polévka: Jak na ni?
31. 10. 2019
3 min
Holandská omáčka: Kde se na ni vzal recept?
19. 9. 2019
3 min
Dort Pavlova: Odkud pochází?
3. 12. 2019
4 min
Kouřové aroma: K čemu ho vlastně použít?
10. 6. 2019
4 min
Italský kulinářský zážitek Romana Vaňka
24. 6. 2019
5 min
Suflé: Co to je?
27. 11. 2019
4 min
Hřebíček: Kde se pěstuje?
13. 11. 2019
3 min
Lokše: Proč se opékají na sucho?
14. 11. 2019
3 min