Český rozhlas
Gastro
Podcast Na vidličce Romana Vaňka
142 epizod
180 odběratelů
Londýn: fish & chips, skotská vejce a čaj o páté
4. 2. 2019
5 min
Rajčata: Jak v zimě vybrat ta, která budou vonět i chutnat skvěle
5. 2. 2019
3 min
Nože v kuchyni: Jak o ně pečovat
6. 2. 2019
4 min
Mandle: kde u nás kvetou a jak je správně opražit
7. 2. 2019
3 min
Blanšírování: Kouzlo, nebo exaktní postup?
11. 2. 2019
3 min
Restaurace McSorley‘s: proč tam vstup ženám umožnil až soud?
12. 2. 2019
3 min
Co vám může zničit správné umletí masa?
13. 2. 2019
3 min
Sekaná: jak ji nejlépe umíchat?
14. 2. 2019
5 min
Horská letoviska: co ochutnat v Itálii, Rakousku nebo v Peci pod Sněžkou?
18. 2. 2019
5 min
Štrúdl: jak správně udělat těsto?
20. 2. 2019
2 min
Jak vymačkat z citrónu maximum šťávy?
21. 2. 2019
4 min
Škvarkovky: jak na správné škvarkové placky?
25. 2. 2019
3 min
Brambory: jak byly objeveny pro francouzskou kuchyni?
26. 2. 2019
3 min
Pepř: jaké jsou druhy a na co který použít?
27. 2. 2019
5 min
Taro: Jak se upravuje a v jaké „úpravě“ ho nikdy nejíst?
28. 2. 2019
4 min
Roštěnky: Proč se přichytávají a jak je uhlídat?
4. 3. 2019
3 min
Těstoviny: Jak je správně uvařit?
5. 3. 2019
4 min
Jíška: Jak dlouho se má správně míchat?
6. 3. 2019
4 min
Vilém Vrabec, osobnost české gastronomie
7. 3. 2019
4 min
Ocet: Co je octová matka?
11. 3. 2019
3 min
Vídeňský řízek: Od kdy se používá trojobal?
12. 3. 2019
5 min
Vosí hnízda: Děláte vosí hnízda nebo včelí úly?
13. 3. 2019
4 min
Ryba fugu: mýty vs. realita
14. 3. 2019
4 min
Proč Roman Vaněk adoptoval hrob?
18. 3. 2019
3 min
Cibulačka: Jaké je tajemství karamelizace cibule?
19. 3. 2019
3 min