
Podcast Na vidličce Romana Vaňka
142 epizod
182 odběratelů
Řadit dle:

Londýn: fish & chips, skotská vejce a čaj o páté
4. 2. 2019
5 min

Nože v kuchyni: Jak o ně pečovat
6. 2. 2019
4 min

Mandle: kde u nás kvetou a jak je správně opražit
7. 2. 2019
3 min

Restaurace McSorley‘s: proč tam vstup ženám umožnil až soud?
12. 2. 2019
3 min

Co vám může zničit správné umletí masa?
13. 2. 2019
3 min

Sekaná: jak ji nejlépe umíchat?
14. 2. 2019
5 min

Horská letoviska: co ochutnat v Itálii, Rakousku nebo v Peci pod Sněžkou?
18. 2. 2019
5 min

Štrúdl: jak správně udělat těsto?
20. 2. 2019
2 min

Jak vymačkat z citrónu maximum šťávy?
21. 2. 2019
4 min

Škvarkovky: jak na správné škvarkové placky?
25. 2. 2019
3 min

Brambory: jak byly objeveny pro francouzskou kuchyni?
26. 2. 2019
3 min

Pepř: jaké jsou druhy a na co který použít?
27. 2. 2019
5 min

Taro: Jak se upravuje a v jaké „úpravě“ ho nikdy nejíst?
28. 2. 2019
4 min

Roštěnky: Proč se přichytávají a jak je uhlídat?
4. 3. 2019
3 min

Těstoviny: Jak je správně uvařit?
5. 3. 2019
4 min

Jíška: Jak dlouho se má správně míchat?
6. 3. 2019
4 min

Vilém Vrabec, osobnost české gastronomie
7. 3. 2019
4 min

Vídeňský řízek: Od kdy se používá trojobal?
12. 3. 2019
5 min

Vosí hnízda: Děláte vosí hnízda nebo včelí úly?
13. 3. 2019
4 min

Ryba fugu: mýty vs. realita
14. 3. 2019
4 min

Proč Roman Vaněk adoptoval hrob?
18. 3. 2019
3 min

Cibulačka: Jaké je tajemství karamelizace cibule?
19. 3. 2019
3 min

Máslo: Kterak se s ním zacházeti má?
20. 3. 2019
3 min

Šizení: Jaké potraviny se dnes šidí nejvíc?
21. 3. 2019
3 min

Had: Kterak si v Číně vybrat hada na talíř
25. 3. 2019
3 min