
Podcast Glosa Pavla Maurera
Řadit dle:



Vůně je předzvěst, varovný i přitažlivý signál našich chutí, říká Pavel Maurer
12. 5. 2019
2 min

Dáváte si pozor, jaké banány kupujete? Pavel Maurer radí, na co se rozhodně zaměřit
11. 5. 2019
2 min

Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
5. 5. 2019
2 min

Tuhle salátovou zálivku si oblíbil Leonardo da Vinci. Byl kulinárním expertem
4. 5. 2019
3 min

Chodí zásadně v utajení a bez ohlášení. Inspektoři Michelinu nacestují desítky tisíc kilometrů ročně
28. 4. 2019
3 min












Trdelník dnes láká na různé náplně. Staročeši by se asi divili, říká Pavel Maurer
23. 3. 2019
3 min



Zážitková gastronomie nemusí být luxus. Smyslovým zážitkem je i domácí, s láskou chystané jídlo
10. 3. 2019
3 min


Městské lesoparky v sobě ukrývají spousty odpadků. Falešné milovníky přírody odhaluje Pavel Maurer
3. 3. 2019
2 min

Česnečka za deset korun, řízek za padesát. Pavel Maurer navštívil bufet s nízkými cenami jídel
2. 3. 2019
2 min