Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s Michalem Roudem: Nejhorší, co můžete domovarníkovi udělat, je pochválit mu pivo, které vám nechutná. Nemá se z čeho poučit.

1.

Tap Takeover

Tap Takeover speciál s Michalem Roudem: Nejhorší, co můžete domovarníkovi udělat, je pochválit mu pivo, které vám nechutná. Nemá se z čeho poučit.

26. 8. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Kocour: Napravit si pošramocenou pověst je nesmírně těžké. Na výrobě piva je nejdůležitější důslednost, poctivost a přísnost.

2.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Kocour: Napravit si pošramocenou pověst je nesmírně těžké. Na výrobě piva je nejdůležitější důslednost, poctivost a přísnost.

9. 9. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.

3.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.

23. 9. 2024

52 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.

4.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.

4. 11. 2024

1 hod

Obrázek epizody Víte, co se skrývá pod označením „biozebra“ nebo „biolist“?

5.

Tip pro Vás

Víte, co se skrývá pod označením „biozebra“ nebo „biolist“?

4. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

6.

Tip pro Vás

Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

9. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

7.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

16. 12. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

8.

Tap Takeover

Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

30. 12. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

9.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

10. 2. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Suchdolský Jeník: Nejlepší zpětná vazba? Vidět studenty v kampusu s naším pivem.

10.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Suchdolský Jeník: Nejlepší zpětná vazba? Vidět studenty v kampusu s naším pivem.

10. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Matuška: Ze začátku to vypadalo, že si budu v Broumech vařit pivo o víkendech, a ne že budeme mít výstav 8000 hektolitrů.

11.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Matuška: Ze začátku to vypadalo, že si budu v Broumech vařit pivo o víkendech, a ne že budeme mít výstav 8000 hektolitrů.

24. 3. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Tap Takeover s Pivovarem Strahov: Naším cílem je smazat rozdíl mezi turistou a českým zákazníkem.

12.

Tap Takeover

Tap Takeover s Pivovarem Strahov: Naším cílem je smazat rozdíl mezi turistou a českým zákazníkem.

7. 4. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Tap Takeover s Pivovarem Loď: Pro sládky z normálního provozu je vaření piva na Lodi nepochopitelné.

13.

Tap Takeover

Tap Takeover s Pivovarem Loď: Pro sládky z normálního provozu je vaření piva na Lodi nepochopitelné.

19. 5. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Udržuj si formu s produkty Edgar Power

14.

Tip pro Vás

Udržuj si formu s produkty Edgar Power

2. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

15.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

2. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody EDGAR POWER: Gut training je trénink trávicího traktu, který vám pomůže poznat vaše tělo

16.

Tip pro Vás

EDGAR POWER: Gut training je trénink trávicího traktu, který vám pomůže poznat vaše tělo

9. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Richard Hynek: Gely EDGAR POWER při závodech fungují báječně

17.

Tip pro Vás

Richard Hynek: Gely EDGAR POWER při závodech fungují báječně

16. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

18.

Tap Takeover

Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

16. 6. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody 60 % nestačí! Jak se vyhnout podpojištění nemovitosti?

19.

Tip pro Vás

60 % nestačí! Jak se vyhnout podpojištění nemovitosti?

23. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

20.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

28. 7. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody 60% nestačí! Vyhněte se podpojištění. Aktualizujte si pojistnou smlouvu alespoň jednou za dva až tři roky

21.

Tip pro Vás

60% nestačí! Vyhněte se podpojištění. Aktualizujte si pojistnou smlouvu alespoň jednou za dva až tři roky

25. 8. 2025

13 min

Obrázek epizody Tap Takeover s Hákovým parním pivovarem: Na trhu nyní fungují nealka. Je to věc, kterou by nás bavilo umět a mít ji v portfoliu.

22.

Tap Takeover

Tap Takeover s Hákovým parním pivovarem: Na trhu nyní fungují nealka. Je to věc, kterou by nás bavilo umět a mít ji v portfoliu.

11. 8. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Dejf: Snažím se najít dokonalé pivo, ale stále nejsem v cíli

23.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Dejf: Snažím se najít dokonalé pivo, ale stále nejsem v cíli

8. 9. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Tap Takover s pivovarem Twinberg: Příští rok se chceme pustit do divočejší produkce. Za mě pivo nemusí úplně chutnat jako pivo, když je poctivě udělané.

24.

Tap Takeover

Tap Takover s pivovarem Twinberg: Příští rok se chceme pustit do divočejší produkce. Za mě pivo nemusí úplně chutnat jako pivo, když je poctivě udělané.

22. 9. 2025

1 hod 9 min