Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Z regionů: Nejvyšší priorita / Martin Šindelář

KS Praha

Z regionů: Nejvyšší priorita / Martin Šindelář

12. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Host Dopoledne pod Ještědem

Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Liberec

Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

Český rozhlas - Rozhovory

Host Dopoledne pod Ještědem: Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách

12. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Jan Antonín Duchoslav - Od Vikiho Cabadaje přes zklamané Sněženky 2 k novému klubu v Benešově

Zlaté 90ky

Jan Antonín Duchoslav - Od Vikiho Cabadaje přes zklamané Sněženky 2 k novému klubu v Benešově

12. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Byl jsem opilý. Udeřila mě první, hájil se u soudu muž, který zbil Ukrajinku

Čteme vám Seznam Zprávy

Byl jsem opilý. Udeřila mě první, hájil se u soudu muž, který zbil Ukrajinku

12. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Štěpán Bucher: V Manchesteru jsem se naučil pracovat ve stresu. Chci rozšiřovat povědomí o umělcích

Salonky HK

Štěpán Bucher: V Manchesteru jsem se naučil pracovat ve stresu. Chci rozšiřovat povědomí o umělcích

12. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Bourání

Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Radio Wave

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Český rozhlas - Umění a kultura

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Český rozhlas - Životní styl

12. 11. 2025

42 min

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Radiožurnál

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Život k nezaplacení

Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

Český rozhlas - Životní styl

Život k nezaplacení: Sociolog: Úspory leží na účtech velkých měst. Rozpočtové určení daní nepodporuje podnikání a služby

12. 11. 2025

19 min

Český rozhlas - Politika a zpravodajství

12. 11. 2025

19 min

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Plus

Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Interview Plus

Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: BBC má liberální pohled a musí ho odstranit

Český rozhlas - Politika a zpravodajství

12. 11. 2025

25 min

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Plus

Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Názory a argumenty

Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vrací se skupinová sleva, ohlásily České dráhy

Čteme vám Seznam Zprávy

Vrací se skupinová sleva, ohlásily České dráhy

12. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

Český rozhlas - Komentáře a glosy

Názory a argumenty: Tereza Němečková: Strategie Global Gateway aneb Síkela v Zambii

12. 11. 2025

3 min