Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tomas Bartek: Jak nastavit ziskový marketing

Tomas Bartek: Jak nastavit ziskový marketing

4. 5. 2026

49 min

Obrázek epizody Tři oběti na výletní lodi. Co se ví o možné nákaze vzácným hantavirem

Tři oběti na výletní lodi. Co se ví o možné nákaze vzácným hantavirem

4. 5. 2026

7 min

Obrázek epizody Motýl za katrem 2: TOMÁŠ  - Z dealera na motýla. Ze sobce na dobrého tátu.

Motýl za katrem 2: TOMÁŠ - Z dealera na motýla. Ze sobce na dobrého tátu.

4. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

4. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

Vybrali jsme pro vás: Od blátíčka k vlastní keramické dílně. Práce s hrnčířským kruhem se musí vysedět, říká paní Soňa

4. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

Sportovní ozvěny: Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

4. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

4. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min