Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

Sportovní ozvěny: Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

4. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

Legendární veslař Václav Vochoska povede jihočeskou sekci Českého klubu olympioniků

4. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová elektronická evidence tržeb? Už tu měla dávno být

4. 5. 2026

3 min

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Vojáci prostřelili neprůstřelnou vestu, armáda jich teď nechá prověřit tisíce

Vojáci prostřelili neprůstřelnou vestu, armáda jich teď nechá prověřit tisíce

4. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Kvůli útěku vězně je mimo službu ředitel Věznice Jiřice, jeho zástupce skončil

Kvůli útěku vězně je mimo službu ředitel Věznice Jiřice, jeho zástupce skončil

4. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

4. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Buchty: Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

Buchty: Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

4. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Buchty: Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

Buchty: Proč Bůh seslal na lidi potopu? Protože se chovali jako nadutí darebáci

4. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Ceny ropy po posledním vývoji kolem Hormuzského průlivu rostou

Ceny ropy po posledním vývoji kolem Hormuzského průlivu rostou

4. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Koten: Úředníci neplnící politické zadání musí pryč. Orbánovská devastace, opáčil Žáček

Koten: Úředníci neplnící politické zadání musí pryč. Orbánovská devastace, opáčil Žáček

4. 5. 2026

57 min

Obrázek epizody Žito!

Žito!

4. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Na největším zlínském sídlišti platí omezení parkování dodávek. Podobné opatření mají v Teplicích

Na největším zlínském sídlišti platí omezení parkování dodávek. Podobné opatření mají v Teplicích

4. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Na největším zlínském sídlišti platí omezení parkování dodávek. Podobné opatření mají v Teplicích

Zprávy ze Zlínského kraje: Na největším zlínském sídlišti platí omezení parkování dodávek. Podobné opatření mají v Teplicích

4. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Ondřej Neff: Polámal se velrybeček

Ondřej Neff: Polámal se velrybeček

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Ondřej Neff: Polámal se velrybeček

Glosa Plus: Ondřej Neff: Polámal se velrybeček

4. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

4. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

4. 5. 2026

26 min