Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Díky léčbě se mi vrátily schopnosti, se kterými jsem už nepočítal | Filip Bican o spinální svalové atrofii

Díky léčbě se mi vrátily schopnosti, se kterými jsem už nepočítal | Filip Bican o spinální svalové atrofii

8. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody 51: Vyženěné dítě

51: Vyženěné dítě

7. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Max Power: E53 - Jíme s Larsem | Petr Štefan a Lars Lukeš

Max Power: E53 - Jíme s Larsem | Petr Štefan a Lars Lukeš

7. 2. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody DUŠEVNÍ ONEMOCNĚNÍ U LIDÍ BEZ DOMOVA - JAKUB DUTKA A DOMINIKA RAULÍMOVÁ

DUŠEVNÍ ONEMOCNĚNÍ U LIDÍ BEZ DOMOVA - JAKUB DUTKA A DOMINIKA RAULÍMOVÁ

7. 2. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Veganství nemusí být jen zdravé. Jak na vyvážený jídelníček, radí onkoložka Dymáčková

Veganství nemusí být jen zdravé. Jak na vyvážený jídelníček, radí onkoložka Dymáčková

7. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 850

Savage Lovecast Episode 850

7. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody #53 O hypermobilitě nejenom v józe s Adamem Severu

#53 O hypermobilitě nejenom v józe s Adamem Severu

7. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Ambientní skladba ke druhému dílu Nespavců

Ambientní skladba ke druhému dílu Nespavců

7. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody Zhasnu světlo, rozsvítí se mozek. Nejlépe jsem spala po narození dítěte, přiznává socioložka Martina

Zhasnu světlo, rozsvítí se mozek. Nejlépe jsem spala po narození dítěte, přiznává socioložka Martina

7. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Je čas mluvit o porodnickém násilí. Nic neomlouvá, jak se v tom systému chovám, říká porodní bába

Je čas mluvit o porodnickém násilí. Nic neomlouvá, jak se v tom systému chovám, říká porodní bába

7. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Ep. 14: Proč jsem začal s podcastem

Ep. 14: Proč jsem začal s podcastem

7. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody #169: Joint Drink - Kloubní výživa podle jednorožce, Čím se odlišuje? Jaké látky obsahuje? Efekty jednotlivých látek

#169: Joint Drink - Kloubní výživa podle jednorožce, Čím se odlišuje? Jaké látky obsahuje? Efekty jednotlivých látek

6. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak jsem uzdravila své zlomené srdce

Jak jsem uzdravila své zlomené srdce

6. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody EP250 Am I a Witch? Magic & Manifestation Secrets with Mia Magik, Headmistress of WITCH SCHOOL

EP250 Am I a Witch? Magic & Manifestation Secrets with Mia Magik, Headmistress of WITCH SCHOOL

6. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Povídání s Jaroslavem Zemanem, 42. díl, 2. sezóna, zima 2023, Ukládání paměťových stop

Povídání s Jaroslavem Zemanem, 42. díl, 2. sezóna, zima 2023, Ukládání paměťových stop

6. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Štěpán Janáček – chci atletice vracet to, co mi dala

Štěpán Janáček – chci atletice vracet to, co mi dala

6. 2. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Gerontologie, geriatrie - jak zdravě a šťastně stárnout a co si počít při potížích (1. část)

Gerontologie, geriatrie - jak zdravě a šťastně stárnout a co si počít při potížích (1. část)

6. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Jak na vztahy - Vztah s Bohem

Jak na vztahy - Vztah s Bohem

6. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody LENIE HUŇKOVÁ - Poledance, flexibilita a hypermobilita I DARK SIDE PODCAST

LENIE HUŇKOVÁ - Poledance, flexibilita a hypermobilita I DARK SIDE PODCAST

6. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody 2. girl talk: svatba, antikoncepce, menstruace, q&n

2. girl talk: svatba, antikoncepce, menstruace, q&n

6. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody 44 Docentka Kateřina Rusinová: Paliativní péče v Česku

44 Docentka Kateřina Rusinová: Paliativní péče v Česku

6. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody 🍃O detoxu obecně🍃