Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lékárna: Neurologické onemocnění myasthenia gravis postihuje nejčastěji mladší ženy a starší muže

Lékárna: Neurologické onemocnění myasthenia gravis postihuje nejčastěji mladší ženy a starší muže

13. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Neurologické onemocnění myasthenia gravis postihuje nejčastěji mladší ženy a starší muže

Neurologické onemocnění myasthenia gravis postihuje nejčastěji mladší ženy a starší muže

13. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Nejlepší implantát je vlastní zub, říká zubní lékař Pavel Pospíšil. Základem je správné čištění

Nejlepší implantát je vlastní zub, říká zubní lékař Pavel Pospíšil. Základem je správné čištění

13. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Proč si chci ublížit a pomůže mi to? O sebepoškozování s Honzou z Kaleidoskopu

Proč si chci ublížit a pomůže mi to? O sebepoškozování s Honzou z Kaleidoskopu

13. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody #12 - Mgr. Karolína Kunftová, naturopatka

#12 - Mgr. Karolína Kunftová, naturopatka

13. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody 15. Jakub Jahn

15. Jakub Jahn

13. 6. 2024

56 min

Obrázek epizody #33 Jak prožít léto bez nehody a co dělat, když… | MUDr. Hana Matějková

#33 Jak prožít léto bez nehody a co dělat, když… | MUDr. Hana Matějková

13. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Pilníkovo pozdní odpoledne nabídne BMX i leteckou akrobacii, říká hvězda motokrosu Petr Pilát

Pilníkovo pozdní odpoledne nabídne BMX i leteckou akrobacii, říká hvězda motokrosu Petr Pilát

13. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody #11 Adéla Holubová: Chronické rány - „Optimismus je důležitý a hlava dělá strašně moc.“

#11 Adéla Holubová: Chronické rány - „Optimismus je důležitý a hlava dělá strašně moc.“

13. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Specifika onemocnění štítné žlázy ve vyšším věku

Specifika onemocnění štítné žlázy ve vyšším věku

13. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Návod na hubnutí

Návod na hubnutí

13. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody #796 - Rob Kurzban - The Evolutionary Psychology Of Human Morality

#796 - Rob Kurzban - The Evolutionary Psychology Of Human Morality

13. 6. 2024

1 hod 48 min

Obrázek epizody „Kdybych tlačil Jířu, nikdo se mnou nebude trénovat. Úspěch patří závodníkům“ – Jiří Prskavec st.

„Kdybych tlačil Jířu, nikdo se mnou nebude trénovat. Úspěch patří závodníkům“ – Jiří Prskavec st.

13. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Karolína Fakheri Tehrani a Tereza Tara: Dokumentární filmy s ženskou tematikou

Karolína Fakheri Tehrani a Tereza Tara: Dokumentární filmy s ženskou tematikou

12. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody ZRZKA & DENISA - "frajer mě plácl po prdeli, tak jsem mu dala nazpátek"

ZRZKA & DENISA - "frajer mě plácl po prdeli, tak jsem mu dala nazpátek"

12. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody LET'S TALK - finále ruže, můj názor na reality shows, hubnutí na léto & being happy on purpose

LET'S TALK - finále ruže, můj názor na reality shows, hubnutí na léto & being happy on purpose

12. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Jak navázat vztah s tělem

Jak navázat vztah s tělem

12. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Epizoda 25 Naši oblíbenci ve fast foodech

Epizoda 25 Naši oblíbenci ve fast foodech

12. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody #53 Co vlastně znamená mít svobodu v jídle?

#53 Co vlastně znamená mít svobodu v jídle?

12. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Ep.113: Špeciálna narodeninová epizóda s OperenecHolec a Milanom WTF

Ep.113: Špeciálna narodeninová epizóda s OperenecHolec a Milanom WTF

12. 6. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Antibiotická rezistence je vážný problém, který si pacienti často způsobují sami

Antibiotická rezistence je vážný problém, který si pacienti často způsobují sami

12. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Odkud máme ve zdravotnictví peníze

Odkud máme ve zdravotnictví peníze

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Perform with Dr. Andy Galpin: How & Why to Strengthen Your Heart & Cardiovascular Fitness

Perform with Dr. Andy Galpin: How & Why to Strengthen Your Heart & Cardiovascular Fitness

12. 6. 2024

2 hod 0 min

Obrázek epizody 13. SOFT GIRL SUMMER, Q&A, life update, cvičení a strava v létě, cestování

13. SOFT GIRL SUMMER, Q&A, life update, cvičení a strava v létě, cestování

12. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Petra Tesařová: Aktivní zapojení pacientů do onkologické léčby

Petra Tesařová: Aktivní zapojení pacientů do onkologické léčby

12. 6. 2024

20 min