Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O Elona Muska se moc nebojím. Mohlo by se více ukazovat, že bydlí v kontejneru o rozloze 35 metrů

O Elona Muska se moc nebojím. Mohlo by se více ukazovat, že bydlí v kontejneru o rozloze 35 metrů

13. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Billie Eilish je PORTVÝŠEK! Že nevíš co to je? Nebo je to PORTVÍŠEK? Fajn Ráno - to je zábava :)

Billie Eilish je PORTVÝŠEK! Že nevíš co to je? Nebo je to PORTVÍŠEK? Fajn Ráno - to je zábava :)

13. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Billie Eilish je PORTVÝŠEK! Že nevíš co to je? Nebo je to PORTVÍŠEK? Fajn Ráno - to je zábava :)

Billie Eilish je PORTVÝŠEK! Že nevíš co to je? Nebo je to PORTVÍŠEK? Fajn Ráno - to je zábava :)

13. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Zelenina na příděl mi připomíná komunismus. Ať si užijí to, co jsme zažívali my

Zelenina na příděl mi připomíná komunismus. Ať si užijí to, co jsme zažívali my

13. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Jestli rádi jíte klobásy, tak je to váš život a vaše svoboda a nikdo by vám do toho neměl kecat

Jestli rádi jíte klobásy, tak je to váš život a vaše svoboda a nikdo by vám do toho neměl kecat

13. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Jak se dá vyspat s Orlandem Bloomem?

Jak se dá vyspat s Orlandem Bloomem?

13. 3. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Láslov Týždeň - Srdce v krku, pľúca v riti

Láslov Týždeň - Srdce v krku, pľúca v riti

13. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Jakou čuňárnu Češi nejčastěji dělají?

Jakou čuňárnu Češi nejčastěji dělají?

13. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Panny, představivost bude hrát velkou roli. Do vztahu se promítne vaše nápaditost

HOROSKOPY: Panny, představivost bude hrát velkou roli. Do vztahu se promítne vaše nápaditost

13. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Michelle Zauner

Michelle Zauner

13. 3. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Ako Smer opakovane klame: Tu je niekoľko dokázateľných lží.

Ako Smer opakovane klame: Tu je niekoľko dokázateľných lží.

13. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody 134: Volejte trenérovi: Tělocvična třetího věku

134: Volejte trenérovi: Tělocvična třetího věku

13. 3. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody 09 - Sex na veřejnosti

09 - Sex na veřejnosti

12. 3. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MILAN BALÍK #7 THE BARAKOS, CHTĚL JSEM ZŮSTAT V ANGLII, POŘÁDÁNÍ MEJDANŮ

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MILAN BALÍK #7 THE BARAKOS, CHTĚL JSEM ZŮSTAT V ANGLII, POŘÁDÁNÍ MEJDANŮ

12. 3. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody 15 - Povinný díl pro všechny z marketingu

15 - Povinný díl pro všechny z marketingu

12. 3. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody "V Praze jsou lidi obecně v gastronomii vzdělanější" Vousatý Knedlíky ep.5 - Federico Fabbri

"V Praze jsou lidi obecně v gastronomii vzdělanější" Vousatý Knedlíky ep.5 - Federico Fabbri

12. 3. 2023

2 hod 8 min

Obrázek epizody NIKOS - MÁM RADŠI ZVÍŘATA NEŽ LIDI | #77

NIKOS - MÁM RADŠI ZVÍŘATA NEŽ LIDI | #77

12. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody S3 Ep5: Zavírání očí při sexu a předehra podle AI

S3 Ep5: Zavírání očí při sexu a předehra podle AI

12. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Bude to BANGER.

Bude to BANGER.

12. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Armani ma chytil za ruku (DIANA KLAMOVÁ epizóda stotridsiatatretia)

Armani ma chytil za ruku (DIANA KLAMOVÁ epizóda stotridsiatatretia)

12. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody bolťácka rúčka #58 SHORT

bolťácka rúčka #58 SHORT

12. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Andrej Babiš prý prezidentskou volbu neprohrál, a tak se nemusí s ničím vyrovnávat

Andrej Babiš prý prezidentskou volbu neprohrál, a tak se nemusí s ničím vyrovnávat

12. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská radí, jak vyzrát na drahé potraviny

Halina Pawlowská radí, jak vyzrát na drahé potraviny

12. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Petr Pavel by nechal na pět let poslance zmrazit. On by si pak se vším poradil sám

Petr Pavel by nechal na pět let poslance zmrazit. On by si pak se vším poradil sám

12. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Andrej Babiš hodnotí prezidentskou inauguraci

Andrej Babiš hodnotí prezidentskou inauguraci

12. 3. 2023

3 min