Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ten líšenské dodák

Ten líšenské dodák

21. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody 51: Smetánka, chudoba, reklamy a umění: (Staro)Nové realismy v GHMP

51: Smetánka, chudoba, reklamy a umění: (Staro)Nové realismy v GHMP

21. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Doba složitá: 5. díl: Kdo jsem já?

Doba složitá: 5. díl: Kdo jsem já?

21. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: Na divadelní zkoušce v pražském Rudolfinu s režisérkou a scénáristkou Alicí Nellis

Mozaika: Pracovna: Na divadelní zkoušce v pražském Rudolfinu s režisérkou a scénáristkou Alicí Nellis

21. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: Na divadelní zkoušce v pražském Rudolfinu s režisérkou a scénáristkou Alicí Nellis

Mozaika: Pracovna: Na divadelní zkoušce v pražském Rudolfinu s režisérkou a scénáristkou Alicí Nellis

21. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Epizoda 27: Don Winslow

Epizoda 27: Don Winslow

21. 5. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody Pomsta či zmier? Toto rozhodnutie má dnes v rukách najmä sám Fico, tvrdí Peter Weiss

Pomsta či zmier? Toto rozhodnutie má dnes v rukách najmä sám Fico, tvrdí Peter Weiss

21. 5. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Mozaika: Německojazyčný program Das Buch s Monikou Loderovou a Evou Lockl

Mozaika: Německojazyčný program Das Buch s Monikou Loderovou a Evou Lockl

20. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Německojazyčný program Das Buch s Monikou Loderovou a Evou Lockl

Mozaika: Německojazyčný program Das Buch s Monikou Loderovou a Evou Lockl

20. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Německá filozofie, v níž jde „o život“ s Terezou Matějčkovou

Mozaika: Německá filozofie, v níž jde „o život“ s Terezou Matějčkovou

20. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Německá filozofie, v níž jde „o život“ s Terezou Matějčkovou

Mozaika: Německá filozofie, v níž jde „o život“ s Terezou Matějčkovou

20. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody JAMES JOYCE - Dubliners - A Little Cloud

JAMES JOYCE - Dubliners - A Little Cloud

20. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody #2 Jsem člověk, který se sebou celý život nějak experimentuje. O tvorbě jako živém procesu s Kamilou Ženatou

#2 Jsem člověk, který se sebou celý život nějak experimentuje. O tvorbě jako živém procesu s Kamilou Ženatou

20. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody JAROSLAV RÓNA: RYTÍŘ JE PRO MĚ MOCNÁ MORÁLNÍ FIGURA

JAROSLAV RÓNA: RYTÍŘ JE PRO MĚ MOCNÁ MORÁLNÍ FIGURA

20. 5. 2024

51 min

Obrázek epizody Politikom prekáža humor Zomri a sloboda prejavu. Kde sú hranice?

Politikom prekáža humor Zomri a sloboda prejavu. Kde sú hranice?

20. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

20. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

20. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vladimír Vůjtek o konflikte Šatan vs. Chára: Čo ak by si nepodali ruky? Dnes by som Mira zobral

Vladimír Vůjtek o konflikte Šatan vs. Chára: Čo ak by si nepodali ruky? Dnes by som Mira zobral

20. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Je znalkyňou slovenských púmp, rada by šoférovala autobus a miluje manuál

Je znalkyňou slovenských púmp, rada by šoférovala autobus a miluje manuál

20. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Ridina Ahmedová a Petr Tichý představují nové album Kaleidoscapes

Ridina Ahmedová a Petr Tichý představují nové album Kaleidoscapes

20. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody #15_Status umělce: Komentáře z jiné strany

#15_Status umělce: Komentáře z jiné strany

20. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

20. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

20. 5. 2024

13 min