
Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček

Řízek běžně konzumujeme doma nebo v restauraci příborem. Jestliže ovšem budeme ve Vídni u Figlmüllera, což je nejproslulejší vídeňská řízkárna, musíme být s krájením obřího řízku opatrní. Úskalí číhá i u malých řízečků na rautech.Všechny díly podcastu Pochoutkový rok můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Pochlubte se svým osvědčeným rodinným sladkým receptem a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun. Přihlásit se můžete už teď >>
Všechny díly podcastu Pochoutkový rok můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Pochoutkový rok můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .