Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kapitola III

Kapitola III

31. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Novoroční kominické vinše

Novoroční kominické vinše

31. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Matej Kandrík: Rusko-ukrajinský konflikt pripomína zápas vyčerpaných boxerov. Myslím, že začnú rozhovory o prímerí

Matej Kandrík: Rusko-ukrajinský konflikt pripomína zápas vyčerpaných boxerov. Myslím, že začnú rozhovory o prímerí

31. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Ztracený Ježíš

Ztracený Ježíš

31. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Helen Hartmann o životě v USA a práci pro největší kávovou společnost světa.

Helen Hartmann o životě v USA a práci pro největší kávovou společnost světa.

30. 12. 2024

1 hod 47 min

Obrázek epizody Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

30. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Episode 25: Maminky nemají ochrannou ruku, teď bych to nezvládla, říká Márová o skloubení baletu s mateřstvím

Episode 25: Maminky nemají ochrannou ruku, teď bych to nezvládla, říká Márová o skloubení baletu s mateřstvím

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody ArtCafé: Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

ArtCafé: Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

30. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody ArtCafé: Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

ArtCafé: Vnímat ovce jako užitečné a nádherné umělecké dílo

30. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Co jsme se naučili a jak to využít v novém roce

Co jsme se naučili a jak to využít v novém roce

30. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody JAROSLAV HAŠEK: Silvestr abstinentů a KAREL ČAPEK: Od Silvestra do tří králů

JAROSLAV HAŠEK: Silvestr abstinentů a KAREL ČAPEK: Od Silvestra do tří králů

30. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

ArtCafé: Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

ArtCafé: Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

Nejlepší alba 2024 dle týmu ArtCafé: Badfocus, Bára Zmeková, Květy, Berlin Manson, Nina Kohout…

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Andrzej Sapkowski - Zaklínač I, Poslední přání | Fantasy svět plný příšer, magie a chtíče

Andrzej Sapkowski - Zaklínač I, Poslední přání | Fantasy svět plný příšer, magie a chtíče

30. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody ANTONÍN KRATOCHVÍL, MARTIN WÁGNER: KAŽDÁ ZEMĚ MÁ JINEJ PACH

ANTONÍN KRATOCHVÍL, MARTIN WÁGNER: KAŽDÁ ZEMĚ MÁ JINEJ PACH

30. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Postaví európsky obranný priemysel na nohy? Čo sa čaká od nového eurokomisára pre obranu

Postaví európsky obranný priemysel na nohy? Čo sa čaká od nového eurokomisára pre obranu

30. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

30. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

30. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

30. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Konzervatívni tréneri a chýbajúca kreativita. Na čo stále čakáme? Prehnaná nenávisť fanúšikov

Konzervatívni tréneri a chýbajúca kreativita. Na čo stále čakáme? Prehnaná nenávisť fanúšikov

30. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Hrabalovy Kluby poezie jsou lyrickou koláží plnou šifer, špásu, zklamání a pivečka

Hrabalovy Kluby poezie jsou lyrickou koláží plnou šifer, špásu, zklamání a pivečka

30. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Ep. 5 - Dvůr stříbrných plamenů (Sarah J. Maas)

Ep. 5 - Dvůr stříbrných plamenů (Sarah J. Maas)

30. 12. 2024

1 hod 40 min