Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lesní koupaliště v Liberci provozují architekti. Nechceme jen nadávat na ručníku, říkají

Lesní koupaliště v Liberci provozují architekti. Nechceme jen nadávat na ručníku, říkají

10. 8. 2021

35 min

Obrázek epizody Soutěž, ve které uspěli Češi (Mezinárodní soutěž mladých dirigentů v Besanconu)

Soutěž, ve které uspěli Češi (Mezinárodní soutěž mladých dirigentů v Besanconu)

10. 8. 2021

11 min

Obrázek epizody Odpovědi na časté kuchařské dotazy

Odpovědi na časté kuchařské dotazy

10. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody Asfaltéři #30

Asfaltéři #30

10. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody René Crevel - Vyčítáš si...

René Crevel - Vyčítáš si...

10. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Mozaika: V Londýně se odehrála společná výstava architekta Jana Bočana a designéra Michaela Anastassiadese

Mozaika: V Londýně se odehrála společná výstava architekta Jana Bočana a designéra Michaela Anastassiadese

10. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody O překladech s Anežkou Dudkovou

O překladech s Anežkou Dudkovou

10. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Brána ze zeleného moře

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Brána ze zeleného moře

10. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody Smrt v Melenině údolí - kapitola 24.

Smrt v Melenině údolí - kapitola 24.

10. 8. 2021

1 hod 5 min

Obrázek epizody Nakladatelství Viriditas | Lukáš Senft, Matěj Senft

Nakladatelství Viriditas | Lukáš Senft, Matěj Senft

9. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody KEĎ POCHOPÍŠ VNÚTORNÝ SVET TAK, ŽE S VONKAJŠÍM SI IDEŠ CHILL (epi 038)

KEĎ POCHOPÍŠ VNÚTORNÝ SVET TAK, ŽE S VONKAJŠÍM SI IDEŠ CHILL (epi 038)

9. 8. 2021

55 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

ArtCafé: Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

9. 8. 2021

57 min

Obrázek epizody Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

9. 8. 2021

57 min

Obrázek epizody #33 Jakub Joachim

#33 Jakub Joachim

9. 8. 2021

1 hod 35 min

Obrázek epizody Lišky: Jak je nejlépe připravit

Lišky: Jak je nejlépe připravit

9. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody #6_Suflér: Ženy, muži, emoce a statistiky. Kdo řídí českou kulturu?

#6_Suflér: Ženy, muži, emoce a statistiky. Kdo řídí českou kulturu?

9. 8. 2021

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

9. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody Sara Teasdale - Divoké astry

Sara Teasdale - Divoké astry

9. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Ep. 188 - Representation Shortcomings in Harry Potter (Part 2) w/ Delia Gallegos & Michael Harle

Ep. 188 - Representation Shortcomings in Harry Potter (Part 2) w/ Delia Gallegos & Michael Harle

9. 8. 2021

1 hod 27 min

Obrázek epizody RUMění 27 - Panama

RUMění 27 - Panama

9. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Filmaři mimo hlavní proud: Lukáš Přibyl

Mozaika: Filmaři mimo hlavní proud: Lukáš Přibyl

9. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody S Petrem Mikeskou o Řecku #5 – řecké speciality (jídlo, místa, knihy, filmy, hudba)

S Petrem Mikeskou o Řecku #5 – řecké speciality (jídlo, místa, knihy, filmy, hudba)

9. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Epizoda 24 - Dursleyovi

Epizoda 24 - Dursleyovi

9. 8. 2021

45 min

Obrázek epizody 🎓 Leonard Mlodinow: Some time with Feynman

🎓 Leonard Mlodinow: Some time with Feynman

8. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

8. 8. 2021

35 min