Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na cestě do nekonečna

Na cestě do nekonečna

12. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

12. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Malování mají v rodině. Dcera výtvarníka Daniela Eisnera Ester se potatila

Malování mají v rodině. Dcera výtvarníka Daniela Eisnera Ester se potatila

12. 8. 2021

14 min

Obrázek epizody Ernst Stadler - Noční jízda po kolínském mostě přes Rýn

Ernst Stadler - Noční jízda po kolínském mostě přes Rýn

12. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Mramorové setkání

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Mramorové setkání

12. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody Horáková: “Neustálé nakupování není špatné jen kvůli planetě, ale i kvůli naší mysli.”

Horáková: “Neustálé nakupování není špatné jen kvůli planetě, ale i kvůli naší mysli.”

12. 8. 2021

57 min

Obrázek epizody Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

11. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

ArtCafé: Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

11. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody 6. Nástupiště 9 a 3/4

6. Nástupiště 9 a 3/4

11. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody 11. Gimli a Legolas

11. Gimli a Legolas

11. 8. 2021

43 min

Obrázek epizody Mozaika: La Casa del Puente postavil architekt Amancio Williams pro svého otce, slavného skladatele

Mozaika: La Casa del Puente postavil architekt Amancio Williams pro svého otce, slavného skladatele

11. 8. 2021

8 min

Obrázek epizody Levandule: Co s ní v kuchyni

Levandule: Co s ní v kuchyni

11. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Mezigenerační bydlení má řadu přínosů pro seniory i studenty

Mezigenerační bydlení má řadu přínosů pro seniory i studenty

11. 8. 2021

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

11. 8. 2021

51 min

Obrázek epizody Nathalia Crane - Touha

Nathalia Crane - Touha

11. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Petr Eliáš: Hlavně když mají v ruce knihu

Petr Eliáš: Hlavně když mají v ruce knihu

11. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody Michal Nevrlý: V Super Panda Circusu máte zavřít dveře a pak už nejste v Brně

Michal Nevrlý: V Super Panda Circusu máte zavřít dveře a pak už nejste v Brně

11. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Něco o vlastivědě

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Něco o vlastivědě

11. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Pokud používáte herbicid proti plevelu, na postříkaná místa psa či kočku den nepouštějte

Pokud používáte herbicid proti plevelu, na postříkaná místa psa či kočku den nepouštějte

10. 8. 2021

12 min

Obrázek epizody ArtCafé: Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

ArtCafé: Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

10. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

10. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Hospodářská krize překazila regulační plán města Hradce Králové vypracovaný Josefem Gočárem

Mozaika: Hospodářská krize překazila regulační plán města Hradce Králové vypracovaný Josefem Gočárem

10. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem

Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem

10. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

10. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Lesní koupaliště v Liberci provozují architekti. Nechceme jen nadávat na ručníku, říkají

Lesní koupaliště v Liberci provozují architekti. Nechceme jen nadávat na ručníku, říkají

10. 8. 2021

35 min