Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody oficiální tierlist školních potřeb

oficiální tierlist školních potřeb

4. 9. 2021

17 min

Obrázek epizody Vrcholí Tabook, festival malých nakladatelů v Táboře

Vrcholí Tabook, festival malých nakladatelů v Táboře

4. 9. 2021

23 min

Obrázek epizody Díl osmadvacátý – Lucie Vondráčková

Díl osmadvacátý – Lucie Vondráčková

4. 9. 2021

22 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Nejenom Plejtvák Myšok, ale i zvětšený model milimetrové želvušky

Kultura Plus: Nejenom Plejtvák Myšok, ale i zvětšený model milimetrové želvušky

4. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Viktorka: Kráva, která utekla z transportu na jatka | Vegan Fighter Talks ep. 1

Viktorka: Kráva, která utekla z transportu na jatka | Vegan Fighter Talks ep. 1

4. 9. 2021

16 min

Obrázek epizody Adam Neubauer: Kavárna má být o atmosféře a to vás na kurzu nenaučí

Adam Neubauer: Kavárna má být o atmosféře a to vás na kurzu nenaučí

4. 9. 2021

23 min

Obrázek epizody Petr Král - Klávesy

Petr Král - Klávesy

4. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Pokud školák nechce snídat, nic se neděje. Hlavně ať se napije

Pokud školák nechce snídat, nic se neděje. Hlavně ať se napije

3. 9. 2021

14 min

Obrázek epizody Knižní servis 3/9/2021: Směle do školy, Jezevec Chrujda krotí kůrovce, Růža – zachraňte princeznu, Ztracená duše

Knižní servis 3/9/2021: Směle do školy, Jezevec Chrujda krotí kůrovce, Růža – zachraňte princeznu, Ztracená duše

3. 9. 2021

9 min

Obrázek epizody Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

3. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody ArtCafé: Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

ArtCafé: Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

3. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Chef Arena #04 – Lucie Průšová

Chef Arena #04 – Lucie Průšová

3. 9. 2021

1 hod 5 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

Ve vlastní šťávě: Jídlo, které někomu může připadat velice pozemské, má v judaismu veliký význam, říká rabín Jerochim

3. 9. 2021

20 min

Obrázek epizody Kávové mikroloty

Kávové mikroloty

3. 9. 2021

17 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

3. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody Chef Arena #03 – Ondřej Slanina

Chef Arena #03 – Ondřej Slanina

3. 9. 2021

1 hod 9 min

Obrázek epizody Martin Kux

Martin Kux

3. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak se dělá výstava w. Anežka Chalupová #kurátorka

Jak se dělá výstava w. Anežka Chalupová #kurátorka

3. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Vyučování ve VR brýlích, myšlení začátečníka a mikro edukace? Poslechněte si trendy ve vzdělávání

Vyučování ve VR brýlích, myšlení začátečníka a mikro edukace? Poslechněte si trendy ve vzdělávání

3. 9. 2021

36 min

Obrázek epizody Hanuš Jelínek - Ta tvrdá slova + Teskno

Hanuš Jelínek - Ta tvrdá slova + Teskno

3. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Můj milý muži

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Můj milý muži

3. 9. 2021

6 min

Obrázek epizody FPI: Jan Hovora I Pocket Virtuality

FPI: Jan Hovora I Pocket Virtuality

2. 9. 2021

54 min

Obrázek epizody Krysí doupě / Mystaeria: Díky burlesce jsem našla cestu ke své ženské stránce, ke svému dívčímu já.

Krysí doupě / Mystaeria: Díky burlesce jsem našla cestu ke své ženské stránce, ke svému dívčímu já.

2. 9. 2021

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Z deníku Dolores Hazeové. Christophe Tison se vrací k Lolitě a vypráví známý příběh z jiné perspekti

Mozaika: Z deníku Dolores Hazeové. Christophe Tison se vrací k Lolitě a vypráví známý příběh z jiné perspekti

2. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Švestky: Patří i do slané kuchyně?

Švestky: Patří i do slané kuchyně?

2. 9. 2021

3 min