Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hrát ve Finsku mi hrozně moc dalo, říká pardubický hokejový útočník Tomáš Zeman

Hrát ve Finsku mi hrozně moc dalo, říká pardubický hokejový útočník Tomáš Zeman

2. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #46 – Borci ze SkiMo Stats: Roland a Randy Hricovi

Makej vole! Podcast #46 – Borci ze SkiMo Stats: Roland a Randy Hricovi

2. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody PŘED ZÁPASEM | Pardubice – Slavia

PŘED ZÁPASEM | Pardubice – Slavia

2. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Extra kolo: Dvě zaměstnání Micka Schumachera a Haas potřetí ve stejné řece

Extra kolo: Dvě zaměstnání Micka Schumachera a Haas potřetí ve stejné řece

2. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody JABKOPOKEC - 18 - Útočník Václav Sejk

JABKOPOKEC - 18 - Útočník Václav Sejk

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody NFL.cz Studio – NFL Honors/2022

NFL.cz Studio – NFL Honors/2022

2. 2. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (80. díl): Jaké jsou největší přestupové taháky a v čem je Plzeň výjimečná?

Hokej bez červené (80. díl): Jaké jsou největší přestupové taháky a v čem je Plzeň výjimečná?

2. 2. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (80. díl): Jaké jsou největší přestupové taháky a v čem je Plzeň výjimečná?

Hokej bez červené (80. díl): Jaké jsou největší přestupové taháky a v čem je Plzeň výjimečná?

2. 2. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody EP 134 Sebastian Weitz a Nicolas Hlava

EP 134 Sebastian Weitz a Nicolas Hlava

2. 2. 2023

1 hod 59 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #88 | RFA, UFC, Bellator, Clash… (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

BREAKDOWN #88 | RFA, UFC, Bellator, Clash… (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

2. 2. 2023

2 hod 19 min

Obrázek epizody „Tři tituly v řadě neznamenají, že jsem hotový trenér. Vždy je, co se učit“ – Václav Varaďa

„Tři tituly v řadě neznamenají, že jsem hotový trenér. Vždy je, co se učit“ – Václav Varaďa

2. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Ep51

Ep51

2. 2. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Dloubák: Od ČT jsem žádnou obsažnou kritiku nedostal. Karoch o konci v TV, komentování i mystice

Dloubák: Od ČT jsem žádnou obsažnou kritiku nedostal. Karoch o konci v TV, komentování i mystice

2. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody Od ČT jsem žádnou obsažnou kritiku nedostal. Karoch o konci v TV, komentování i mystice

Od ČT jsem žádnou obsažnou kritiku nedostal. Karoch o konci v TV, komentování i mystice

2. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody #154 Vyhozený Cancelo, Jorginho v Arsenalu a rekordní Enzo

#154 Vyhozený Cancelo, Jorginho v Arsenalu a rekordní Enzo

2. 2. 2023

50 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Zachova smlouva, Krejčího jubileum a trpká přestavba Vancouveru

Hokej fokus podcast: Zachova smlouva, Krejčího jubileum a trpká přestavba Vancouveru

1. 2. 2023

1 hod 18 min

Obrázek epizody Ondřej Černý vypráví o práci rozhodčích, futsalu i pohledu na čistý čas ve fotbale

Ondřej Černý vypráví o práci rozhodčích, futsalu i pohledu na čistý čas ve fotbale

1. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Pohybovky - E. Hlava-ramena-kolena-palce

Pohybovky - E. Hlava-ramena-kolena-palce

1. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody This Week: The Magic of the FA Cup

This Week: The Magic of the FA Cup

1. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Plzeň si užila přestupovou uzávěrku. A nechá si Jágr utéct poklad?

Plzeň si užila přestupovou uzávěrku. A nechá si Jágr utéct poklad?

1. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Zimák: Plzeň si užila přestupovou uzávěrku. A nechá si Jágr utéct poklad?

Zimák: Plzeň si užila přestupovou uzávěrku. A nechá si Jágr utéct poklad?

1. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Super Bowl 57 zná své účastníky

Super Bowl 57 zná své účastníky

1. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Na první domácí zápas se moc těšíme, říká sportovní ředitel klubu Vít Zavřel

Na první domácí zápas se moc těšíme, říká sportovní ředitel klubu Vít Zavřel

1. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody #7 Pro titul si jde...

#7 Pro titul si jde...

1. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Na place: Herečka Jana Paulová: Návštěvu Wimbledonu považuji za ohromný zážitek. Za to vděčím Báře Krejčíkové

Na place: Herečka Jana Paulová: Návštěvu Wimbledonu považuji za ohromný zážitek. Za to vděčím Báře Krejčíkové

1. 2. 2023

36 min