Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na place: Herečka Jana Paulová: Návštěvu Wimbledonu považuji za ohromný zážitek. Za to vděčím Báře Krejčíkové

Český rozhlas - Sport

Český rozhlas

Sport

Na place: Herečka Jana Paulová: Návštěvu Wimbledonu považuji za ohromný zážitek. Za to vděčím Báře Krejčíkové

Obrázek epizody Na place: Herečka Jana Paulová: Návštěvu Wimbledonu považuji za ohromný zážitek. Za to vděčím Báře Krejčíkové

Poslechněte si podcast

1. 2. 2023

36 min

Pozvání do studia Radiožurnálu Sport přijala herečka, ale zároveň vášnivá cestovatelka a fanynka nejlepších světových tenistů Jana Paulová. V pořadu Na place si s kolegou Ladislavem Hamplem povídala i o výpravě do hor nebo samotářském cestování, které jí naplňuje. Je první českou herečkou, která zdolala metu 6000 metrů nad mořem v Himalájích. Jak si užila v roli diváka loňský Wimbledon? Užijte si celý rozhovor ve středeční sportovní talkshow.

Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .