Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #18 Sasynová, Vebr: Podpora atletiky není dostačující, hádáme se kvůli oknům

#18 Sasynová, Vebr: Podpora atletiky není dostačující, hádáme se kvůli oknům

4. 2. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Yann Havlena

Yann Havlena

4. 2. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody S05E08 - afterparty

S05E08 - afterparty

4. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Madrid a Osaka namiesto Spa a Imoly?! Steiner OUT a Visa IN | EisKing ŠPECIÁL

Madrid a Osaka namiesto Spa a Imoly?! Steiner OUT a Visa IN | EisKing ŠPECIÁL

3. 2. 2024

55 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #66 - RNDr. Lenka Žáková, Ph.D.: O cukru, sportu a hubnutí

Makej vole! Podcast #66 - RNDr. Lenka Žáková, Ph.D.: O cukru, sportu a hubnutí

3. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody 60. díl - S Petrem Šafarčíkem o Dinově odchodu, pardubické mizérii a zlepšení, vlastních sinusoidách, zranění, sebevědomí a práci navíc

60. díl - S Petrem Šafarčíkem o Dinově odchodu, pardubické mizérii a zlepšení, vlastních sinusoidách, zranění, sebevědomí a práci navíc

3. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody 55. díl - Dynastie Chiefs se sápe po třetím titulu, Lamar a spol. nedoručili, Detroit promarnil historickou šanci a 49ers mají o čem přemýšlet

55. díl - Dynastie Chiefs se sápe po třetím titulu, Lamar a spol. nedoručili, Detroit promarnil historickou šanci a 49ers mají o čem přemýšlet

3. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Povolené uvolnění #19 | Petr Beránek

Povolené uvolnění #19 | Petr Beránek

3. 2. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody #77 Zářil vedle hvězdného Ballacka. Bylo by zajímavé, kdybychom se teď potkali, říká Culek

#77 Zářil vedle hvězdného Ballacka. Bylo by zajímavé, kdybychom se teď potkali, říká Culek

3. 2. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Největší přestup transfer window: Hamilton k Ferrari.😒 Causa Rashford + Přezdívka pro Mayupaye!

Největší přestup transfer window: Hamilton k Ferrari.😒 Causa Rashford + Přezdívka pro Mayupaye!

2. 2. 2024

58 min

Obrázek epizody Klopp končí v Liverpoolu!!! Kdo za něj? A co to znamená pro klub? Plus můj malý (VELKÝ!) liebesbrief ❤️❤️❤️

Klopp končí v Liverpoolu!!! Kdo za něj? A co to znamená pro klub? Plus můj malý (VELKÝ!) liebesbrief ❤️❤️❤️

2. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Jsou největší břídilové v Red Devils? Benzín do Arsenalu, nebo Chelsea?

Jsou největší břídilové v Red Devils? Benzín do Arsenalu, nebo Chelsea?

2. 2. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Kdo půjde dřív: Poch, nebo ten Hag? + Tribute to Kaiser ❤️🙏

Kdo půjde dřív: Poch, nebo ten Hag? + Tribute to Kaiser ❤️🙏

2. 2. 2024

44 min

Obrázek epizody Se Spartou na Kypru, vysvědčení v pololetí PL, Boehlyho vylomeniny a věštba 2024!

Se Spartou na Kypru, vysvědčení v pololetí PL, Boehlyho vylomeniny a věštba 2024!

2. 2. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Bod VARu #27 | KDO BUDE NOVÝ TRENÉR LIVERPOOLU? LUTON OVERPERFORMUJE, HAALAND JE ZPÁTKY

Bod VARu #27 | KDO BUDE NOVÝ TRENÉR LIVERPOOLU? LUTON OVERPERFORMUJE, HAALAND JE ZPÁTKY

2. 2. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody ZLATÁ ÉRA HOKEJA JE TERAZ!

ZLATÁ ÉRA HOKEJA JE TERAZ!

2. 2. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Smack One: Lidi mě znají spíš za mikrofonem, ale DJ set z Edenu byl nejvíc hypovanej, co jsem kdy měl. Anglie je mekka grimu a jsem vděčný za to, že tam mohu chystat další projekt

Smack One: Lidi mě znají spíš za mikrofonem, ale DJ set z Edenu byl nejvíc hypovanej, co jsem kdy měl. Anglie je mekka grimu a jsem vděčný za to, že tam mohu chystat další projekt

2. 2. 2024

44 min

Obrázek epizody #53 Plzeň ulovila Eso!

#53 Plzeň ulovila Eso!

2. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody This Week: To have the last laugh

This Week: To have the last laugh

2. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody VINCO LUKÁČ - Hokejový Maradona

VINCO LUKÁČ - Hokejový Maradona

2. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Zákulisí národního týmu s Diegem Ocampem a aktuality z Kooperativa NBL

Zákulisí národního týmu s Diegem Ocampem a aktuality z Kooperativa NBL

2. 2. 2024

44 min

Obrázek epizody ZA TREST DO TRENEK! (Tereza Voborníková)

ZA TREST DO TRENEK! (Tereza Voborníková)

2. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody S01 Epizoda 27: Návrat Haalanda

S01 Epizoda 27: Návrat Haalanda

2. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Poborský exkluzivně: Válečník Hašek je politicky těžší váha než Svědík

Poborský exkluzivně: Válečník Hašek je politicky těžší váha než Svědík

2. 2. 2024

57 min

Obrázek epizody Nyč o Jizerské: I přes nepřízeň počasí chceme za každou cenu zachovat padesátikilometrovou trať

Nyč o Jizerské: I přes nepřízeň počasí chceme za každou cenu zachovat padesátikilometrovou trať

2. 2. 2024

29 min