Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Kontrast derby, Staňkův debut, Jílkovy "koule" a tah s Váchou

Fotbal fokus podcast: Kontrast derby, Staňkův debut, Jílkovy "koule" a tah s Váchou

4. 3. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Kontrast derby, Staňkův debut, Jílkovy "koule" a tah s Váchou

Fotbal fokus podcast: Kontrast derby, Staňkův debut, Jílkovy "koule" a tah s Váchou

4. 3. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Obrana Slavie? V derby neuvěřitelná, smekl Řepka. Ocenil i Priskeho

PŘÍMÁK: Obrana Slavie? V derby neuvěřitelná, smekl Řepka. Ocenil i Priskeho

4. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Klub a agent se nesmí stydět za to, že má hráč problém, říká o psychickém zdraví Randák

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Klub a agent se nesmí stydět za to, že má hráč problém, říká o psychickém zdraví Randák

4. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Klub a agent se nesmí stydět za to, že má hráč problém, říká o psychickém zdraví Randák

Klub a agent se nesmí stydět za to, že má hráč problém, říká o psychickém zdraví Randák

4. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Antonín Rosa | epizoda #1 (free verze)

Antonín Rosa | epizoda #1 (free verze)

4. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody 64: Jan Studnička o MS týmů v Austrálii a Světových hrách v Číně

64: Jan Studnička o MS týmů v Austrálii a Světových hrách v Číně

4. 3. 2024

2 hod 0 min

Obrázek epizody Kto zastaví Verstappena a Neweyho? Alpain na odpis... | EisKing DEBRIEFING 1/24

Kto zastaví Verstappena a Neweyho? Alpain na odpis... | EisKing DEBRIEFING 1/24

4. 3. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody #206: Jak změnila dvě pražská derby závěr sezony? >>> Tomáš Daníček

#206: Jak změnila dvě pražská derby závěr sezony? >>> Tomáš Daníček

4. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #72 - Ľubomír Gallo

Po Živote s Tomášom Verešom #72 - Ľubomír Gallo

4. 3. 2024

1 hod 53 min

Obrázek epizody Slavia na Letné? Trochu jako v Barceloně, říkají Saňák a Dostálek. Zaparkoval Trpišovský autobus?

Slavia na Letné? Trochu jako v Barceloně, říkají Saňák a Dostálek. Zaparkoval Trpišovský autobus?

3. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Dloubák | Slavia na Letné? Trochu jako v Barceloně, říkají Saňák a Dostálek. Zaparkoval Trpišovský autobus?

Dloubák | Slavia na Letné? Trochu jako v Barceloně, říkají Saňák a Dostálek. Zaparkoval Trpišovský autobus?

3. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody #9 BOMBY V TÝDNU

#9 BOMBY V TÝDNU

3. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody KRYSU POD TRIČKO A TANCUJ SAMBU

KRYSU POD TRIČKO A TANCUJ SAMBU

3. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody InstaPokec z Bahrajnu: Proč není nutné panikařit po prvním závodě

InstaPokec z Bahrajnu: Proč není nutné panikařit po prvním závodě

3. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody SPARTA x SLAVIA - a proč se vzájemně PODPOROVAT nejen v golfu | ROVNÝ & DLOUHÝ #12 🏌️‍♀️

SPARTA x SLAVIA - a proč se vzájemně PODPOROVAT nejen v golfu | ROVNÝ & DLOUHÝ #12 🏌️‍♀️

3. 3. 2024

58 min

Obrázek epizody 140: Karel Tvaroh

140: Karel Tvaroh

3. 3. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody InstaPokec z Bahrajnu: Proč není nutné panikařit po prvním závodě

InstaPokec z Bahrajnu: Proč není nutné panikařit po prvním závodě

3. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody TORTORELLA: NHL JE „DUMB LEAGUE“ w/Andrej Barnáš

TORTORELLA: NHL JE „DUMB LEAGUE“ w/Andrej Barnáš

3. 3. 2024

42 min

Obrázek epizody Pískal jsem Kobeho Bryanta, vzpomíná rozhodčí Petr Sudek

Pískal jsem Kobeho Bryanta, vzpomíná rozhodčí Petr Sudek

3. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody #22 Moira Stewartová: Maraton jsem vždycky odmítala, pořád mi přijde moc dlouhý

#22 Moira Stewartová: Maraton jsem vždycky odmítala, pořád mi přijde moc dlouhý

3. 3. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Z Bedny … s Matějem

Z Bedny … s Matějem

3. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Makej vole! Trénink #5 - Videoanalýza běhu: Jak pracovat s videem

Makej vole! Trénink #5 - Videoanalýza běhu: Jak pracovat s videem

3. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody PRESTÁVA TO BYŤ LEČO (Ružička, Rempe...)

PRESTÁVA TO BYŤ LEČO (Ružička, Rempe...)

2. 3. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jan Kumstát: Chybí mi ještě sebevědomí a zkušenosti z větších zápasů | TTP #60

Jan Kumstát: Chybí mi ještě sebevědomí a zkušenosti z větších zápasů | TTP #60

2. 3. 2024

54 min