Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody VZBURA UKRIVDENÝCH

VZBURA UKRIVDENÝCH

21. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Jako vyloučený kapitán a poražený ve finále mistrovství světa. Jaké bylo odcházení Zidana?

Seriál Radiožurnálu Sport: Jako vyloučený kapitán a poražený ve finále mistrovství světa. Jaké bylo odcházení Zidana?

21. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Derby bez fotbalu, fotbalista roku jako spouštěč vášní a repre opět na scéně.

Derby bez fotbalu, fotbalista roku jako spouštěč vášní a repre opět na scéně.

21. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody #480: Na co fotbalisté tak často neodpovídají? >>> Lukáš Provod

#480: Na co fotbalisté tak často neodpovídají? >>> Lukáš Provod

21. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Na rychlost NHL se dá zvyknout, ale zápasy mám jako v tunelu | Bago NHL #7 s Karlem Vejmelkou

Na rychlost NHL se dá zvyknout, ale zápasy mám jako v tunelu | Bago NHL #7 s Karlem Vejmelkou

21. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody 2025 DÍL 7: Den zúčtování na Sebringu a masakr nováčků v Austrálii

2025 DÍL 7: Den zúčtování na Sebringu a masakr nováčků v Austrálii

20. 3. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody POGAČAR před NEJTĚŽŠÍ zkouškou! Dokáže vyhrát MILÁN-SANREMO?

POGAČAR před NEJTĚŽŠÍ zkouškou! Dokáže vyhrát MILÁN-SANREMO?

20. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody Bulega v Austrálii ukázal sílu. Mladí mají na dráze výhodu, říkají komentátoři | Na trati

Bulega v Austrálii ukázal sílu. Mladí mají na dráze výhodu, říkají komentátoři | Na trati

20. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Zimák | Duda s Irglem se do sebe pustili kvůli faulům na Kometě

Zimák | Duda s Irglem se do sebe pustili kvůli faulům na Kometě

20. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Zimák | Duda s Irglem se do sebe pustili kvůli faulům na Kometě

Zimák | Duda s Irglem se do sebe pustili kvůli faulům na Kometě

20. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

20. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

20. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #58: Dlouhý talk o závodech a formě, progres, boty na více povrchů

Dva a půl běžce #58: Dlouhý talk o závodech a formě, progres, boty na více povrchů

20. 3. 2025

55 sec

Obrázek epizody "Chci změnu, proto kandiduji!" říká MARTIN TRITA | ROVNÝ A DLOUHÝ #65 🏌️‍♀️

"Chci změnu, proto kandiduji!" říká MARTIN TRITA | ROVNÝ A DLOUHÝ #65 🏌️‍♀️

20. 3. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Gunners Talk #62 | Rozbory zápasů s PSV & Chelsea, Konzerva Mikel Arteta, Butler-Oyedeji do počtu, Rice v ohrožení, Sterling muž zápasu, Merino ve všem první, Letec Saliba & Rozšíření Emirates

Gunners Talk #62 | Rozbory zápasů s PSV & Chelsea, Konzerva Mikel Arteta, Butler-Oyedeji do počtu, Rice v ohrožení, Sterling muž zápasu, Merino ve všem první, Letec Saliba & Rozšíření Emirates

20. 3. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

20. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody iSkaut | Černý ve formě: klíčový Haškův „otvírač konzerv“ uprostřed životní sezony

iSkaut | Černý ve formě: klíčový Haškův „otvírač konzerv“ uprostřed životní sezony

20. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

20. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Černý ve formě: klíčový Haškův „otvírač konzerv“ uprostřed životní sezony

Černý ve formě: klíčový Haškův „otvírač konzerv“ uprostřed životní sezony

20. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody OSM MĚSÍCŮ JSEM VĚŘIL - PŘÍBĚH BOAVISTA (Tomáš Vaclík)

OSM MĚSÍCŮ JSEM VĚŘIL - PŘÍBĚH BOAVISTA (Tomáš Vaclík)

20. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Haškovo odcházení. Fantom z Nagana i NHL, který se s kariérou loučil hned několikrát

Seriál Radiožurnálu Sport: Haškovo odcházení. Fantom z Nagana i NHL, který se s kariérou loučil hned několikrát

20. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak se kope penalta? (feat. Tomáš Holý) ⚽🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #16

Jak se kope penalta? (feat. Tomáš Holý) ⚽🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #16

20. 3. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Fight! | Muradov: Klidně se nechám otestovat na doping. Nabídka z Ruska na 250 tisíc euro za zápas

Fight! | Muradov: Klidně se nechám otestovat na doping. Nabídka z Ruska na 250 tisíc euro za zápas

20. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody O Nottinghamu Forest: Pozvali mě na zápas i prohlídku stadionu – Matěj Zukal | Away Days #29

O Nottinghamu Forest: Pozvali mě na zápas i prohlídku stadionu – Matěj Zukal | Away Days #29

20. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody #16 Body v nedohlednu, jak to s Dynamem bude dál?

#16 Body v nedohlednu, jak to s Dynamem bude dál?

20. 3. 2025

48 min