Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Zpěv je fyzický a psychický výkon stejně jako sport. Roky tréninku musíte vložit do jednoho okamžiku“ – Radůza

„Zpěv je fyzický a psychický výkon stejně jako sport. Roky tréninku musíte vložit do jednoho okamžiku“ – Radůza

20. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody BKT PLAY-OFF #5 | Co má sakra znamenat napomenutí? Kondelík vs. Zohorna a správná řežba v Brně

BKT PLAY-OFF #5 | Co má sakra znamenat napomenutí? Kondelík vs. Zohorna a správná řežba v Brně

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Muradov: Klidně se nechám otestovat na doping. Nabídka z Ruska na 250 tisíc euro za zápas | Rozhovor

Muradov: Klidně se nechám otestovat na doping. Nabídka z Ruska na 250 tisíc euro za zápas | Rozhovor

20. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody #479: V čem je PSG jiné než dřív? >>> Štěpán Touma

#479: V čem je PSG jiné než dřív? >>> Štěpán Touma

20. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Brutálně obětavá Boleslav má na postup. A Fořt na repre | Bago #28

Brutálně obětavá Boleslav má na postup. A Fořt na repre | Bago #28

20. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Údržba stezek Singltreku pod Smrkem od pravěku po dnešek

Údržba stezek Singltreku pod Smrkem od pravěku po dnešek

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Suchomel UNLIMITED.

Suchomel UNLIMITED.

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Levej hák vlog: Kambosos zpět! Fundora, Garcia a další v akci

Levej hák vlog: Kambosos zpět! Fundora, Garcia a další v akci

19. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody #258 Emocemi nabité finále Carabao cupu. Eddie Howe se zařadil mezi legendy Newcastlu. Reagujeme na nominace Anglie a Česka.

#258 Emocemi nabité finále Carabao cupu. Eddie Howe se zařadil mezi legendy Newcastlu. Reagujeme na nominace Anglie a Česka.

19. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody JIŘÍ DOLEŽAL | PRAŽÁK S TURECKÝMI KOŘENY, CO POSLEDNÍ ROK HRÁL ZA INTER VARŠAVA

JIŘÍ DOLEŽAL | PRAŽÁK S TURECKÝMI KOŘENY, CO POSLEDNÍ ROK HRÁL ZA INTER VARŠAVA

19. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody 39. Díl - Raphael Belei

39. Díl - Raphael Belei

19. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Norris vítězí, australská kletba a demolice (nejen) nováčků | We are checking #31

Norris vítězí, australská kletba a demolice (nejen) nováčků | We are checking #31

19. 3. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Liga naruby | Mandous: V Boleslavi mám teď víc práce. Proti Slavii bych chytat nechtěl

Liga naruby | Mandous: V Boleslavi mám teď víc práce. Proti Slavii bych chytat nechtěl

19. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Rozhovor | Mandous: V Boleslavi mám teď víc práce. Proti Slavii bych chytat nechtěl

Rozhovor | Mandous: V Boleslavi mám teď víc práce. Proti Slavii bych chytat nechtěl

19. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #43 | Hynek už nepovede Brno & Zápotočný končí v Opavě

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #43 | Hynek už nepovede Brno & Zápotočný končí v Opavě

19. 3. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Biatlon fokus podcast: České plusy a minusy, šance pro talenty a konec jedné éry

Biatlon fokus podcast: České plusy a minusy, šance pro talenty a konec jedné éry

19. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody 23. Černý kůň do play-off? - Kdo překvapí favority?

23. Černý kůň do play-off? - Kdo překvapí favority?

19. 3. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Centrkurt | Uspěchaný návrat Kvitové, kometa Andrejevová, emoce a hejtři

Centrkurt | Uspěchaný návrat Kvitové, kometa Andrejevová, emoce a hejtři

19. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Michaela Dvořáková: Šla jsem naopak, začala maratonem a teď se učím běhat kratší trasy. Ten první mě vyškolil ve všem.

Michaela Dvořáková: Šla jsem naopak, začala maratonem a teď se učím běhat kratší trasy. Ten první mě vyškolil ve všem.

19. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Uspěchaný návrat Kvitové, kometa Andrejevová, emoce a hejtři. Centrkurt s Dušanem Lojdou

Uspěchaný návrat Kvitové, kometa Andrejevová, emoce a hejtři. Centrkurt s Dušanem Lojdou

19. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody #107 | Češi na MS, Sparta pro titul!

#107 | Češi na MS, Sparta pro titul!

19. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

19. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

Na place: Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

19. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

Kouč brankářů Čontofalský: Každým dnem mě trénování baví víc a víc. Mezi fotbalisty Boleslavi mládnu

19. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Mezi námi fanoušky 24/25 #05

Mezi námi fanoušky 24/25 #05

19. 3. 2025

2 hod 25 min