Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #094: Varovný prst v Aktobe. Jak Priske a spol. nahodí Spartu?

VLÁDCI PRAHY #094: Varovný prst v Aktobe. Jak Priske a spol. nahodí Spartu?

25. 7. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Levej Hák Vlog #19 / Král Oleksandr Usyk, Dubois padl KO!

Levej Hák Vlog #19 / Král Oleksandr Usyk, Dubois padl KO!

24. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 18. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 18. etapě Tour de France

24. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Po 18. etapě Tour de France

Po 18. etapě Tour de France

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Na kterém stadionu v Německu budete mít husí kůži? Fanoušek Werderu Brémy Honza Jaroš | Away Days # 47

Na kterém stadionu v Německu budete mít husí kůži? Fanoušek Werderu Brémy Honza Jaroš | Away Days # 47

24. 7. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Pololetní vysvědčení jezdců F1 | Papájový speciál

Pololetní vysvědčení jezdců F1 | Papájový speciál

24. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Martin Kadlečík: Virtuální závody jsou budoucnost. Všichni jsme si rovni | Na trati

Martin Kadlečík: Virtuální závody jsou budoucnost. Všichni jsme si rovni | Na trati

24. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Zimák | Pardubice už umí nakupovat, Ludvig s Laukem jsou trefy! Kempný? Faul Sparty

Zimák | Pardubice už umí nakupovat, Ludvig s Laukem jsou trefy! Kempný? Faul Sparty

24. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Vršovické derby pro Slavii, góly padnou na Letné i v Plzni | FOOTCAST PREVIEW 2. kolo

Vršovické derby pro Slavii, góly padnou na Letné i v Plzni | FOOTCAST PREVIEW 2. kolo

24. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody Pogačarovi jde o to, aby každý den něco vyhrál. Rekordní zápisy extra neřeší, myslí si Ježek

Pogačarovi jde o to, aby každý den něco vyhrál. Rekordní zápisy extra neřeší, myslí si Ježek

24. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Pogačarovi jde o to, aby každý den něco vyhrál. Rekordní zápisy extra neřeší, myslí si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Pogačarovi jde o to, aby každý den něco vyhrál. Rekordní zápisy extra neřeší, myslí si Ježek

24. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Zimák | Pardubice už umí nakupovat, Ludvig s Laukem jsou trefy! Kempný? Faul Sparty

Zimák | Pardubice už umí nakupovat, Ludvig s Laukem jsou trefy! Kempný? Faul Sparty

24. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Brankář Trvaj. Dřív čaroval v brance, teď čaruje při výrobě lapaček, betonů a vyrážeček

Seriál Radiožurnálu Sport: Brankář Trvaj. Dřív čaroval v brance, teď čaruje při výrobě lapaček, betonů a vyrážeček

24. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

24. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

24. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

24. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Výhra v Budějovicích, i přes obrovské fiasko pořadatele! Co čekat od Sparty B?

Výhra v Budějovicích, i přes obrovské fiasko pořadatele! Co čekat od Sparty B?

24. 7. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup? | iSkaut

iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup? | iSkaut

24. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup?

iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup?

24. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody V BOHEMCE SE PSALY PŘÍBĚHY, KTERÉ SE NEZAPOMÍNAJÍ - Radek Sňozík - Přímo Z Ligy 2.KOLO

V BOHEMCE SE PSALY PŘÍBĚHY, KTERÉ SE NEZAPOMÍNAJÍ - Radek Sňozík - Přímo Z Ligy 2.KOLO

24. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Atom, Art of Wrestling a novinky z WWE/TNA | Kávička 348

Atom, Art of Wrestling a novinky z WWE/TNA | Kávička 348

24. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Příběh kola: Učitel Cupák šokoval! Fanoušek šel na zápas Dukly 250 km! | DRUHÝ DOTEK ZF #34

Příběh kola: Učitel Cupák šokoval! Fanoušek šel na zápas Dukly 250 km! | DRUHÝ DOTEK ZF #34

24. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Titul Bohemky i bez Panenky. Nejslavnější borec vršovického klubu byl miláčkem fanoušků

Seriál Radiožurnálu Sport: Titul Bohemky i bez Panenky. Nejslavnější borec vršovického klubu byl miláčkem fanoušků

24. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody „Pod ledem není prostor pro paniku. Doma mi teče i teplá“ – David Vencl

„Pod ledem není prostor pro paniku. Doma mi teče i teplá“ – David Vencl

24. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Lada Vondrová: Atletika by se měla víc otevřít mladým trenérům

Lada Vondrová: Atletika by se měla víc otevřít mladým trenérům

24. 7. 2025

52 min