Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Janotkova motorová myš: Mikulenka zosobňuje DNA Sigmy. Vyroste v lídra?

Janotkova motorová myš: Mikulenka zosobňuje DNA Sigmy. Vyroste v lídra?

29. 5. 2025

13 min

Obrázek epizody Dokoupil: Závod Tourist Trophy je fakt brutální, ale je to má droga | Na trati

Dokoupil: Závod Tourist Trophy je fakt brutální, ale je to má droga | Na trati

29. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody Co je zdravé? Pravda o veganství, lepku i ketodietě

Co je zdravé? Pravda o veganství, lepku i ketodietě

29. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Nadstavba ano nebo ne? Jak moc se hráči těší na konec sezóny, trénují na dovolené a kdo přesně plánuje rozlučku v hospodě? Druhý Dotek Zdeňka Folprechta #26

Nadstavba ano nebo ne? Jak moc se hráči těší na konec sezóny, trénují na dovolené a kdo přesně plánuje rozlučku v hospodě? Druhý Dotek Zdeňka Folprechta #26

29. 5. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody #35 Divizní hovada

#35 Divizní hovada

29. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody Michal Maroši: Řidítka mám v ruce každej den. / Tupý hrany live #106

Michal Maroši: Řidítka mám v ruce každej den. / Tupý hrany live #106

29. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Brankář Plánička: Výjimečná postava meziválečné fotbalové Slavie, která byla vždy věrná Sešívaným

Seriál Radiožurnálu Sport: Brankář Plánička: Výjimečná postava meziválečné fotbalové Slavie, která byla vždy věrná Sešívaným

29. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Klubovna, kiosek, věž rozhodčích nebo chata. Kde Zabystřan trávil mládí a kam se rád vrací?

Seriál Radiožurnálu Sport: Klubovna, kiosek, věž rozhodčích nebo chata. Kde Zabystřan trávil mládí a kam se rád vrací?

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody „Rychlost 150 km/h na lyžích je pro mě stejná jako v autě. Kdo má strach nepatří na start“ – Jan Zabystřan

„Rychlost 150 km/h na lyžích je pro mě stejná jako v autě. Kdo má strach nepatří na start“ – Jan Zabystřan

29. 5. 2025

50 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #24: Slavia Praha, mistr ligy! Poslední díl sezóny 24/25. Review Jablonec a Baník. Mistrovské oslavy, nové dresy (Castore?). Výsledky SKS Tipovačky a SKS kvíz!

Sešívaní sobě #24: Slavia Praha, mistr ligy! Poslední díl sezóny 24/25. Review Jablonec a Baník. Mistrovské oslavy, nové dresy (Castore?). Výsledky SKS Tipovačky a SKS kvíz!

29. 5. 2025

1 hod 56 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #205 | FNC, RFA, UFC Lajoš Klein, Heros Gate, Novinky

BREAKDOWN #205 | FNC, RFA, UFC Lajoš Klein, Heros Gate, Novinky

29. 5. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody #529: Oslabuje se Bundesliga svým fungováním? >>> Tom Ritchie

#529: Oslabuje se Bundesliga svým fungováním? >>> Tom Ritchie

29. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Proč Amerika na mistrovství dominovala? A jak vychovává hráče? | Bago #38

Proč Amerika na mistrovství dominovala? A jak vychovává hráče? | Bago #38

29. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody #268 S Premier League je konec. Probíráme den plný dramatu

#268 S Premier League je konec. Probíráme den plný dramatu

29. 5. 2025

38 min

Obrázek epizody PAVEL LÁF | OD ZLATÉ PÍPY K ZÁCHRANĚ DUBČE. SYN MI PŘERUŠIL KARIÉRU, TEĎ MÁME ZASE CHUŤ (NA PIVO I FOTBAL)

PAVEL LÁF | OD ZLATÉ PÍPY K ZÁCHRANĚ DUBČE. SYN MI PŘERUŠIL KARIÉRU, TEĎ MÁME ZASE CHUŤ (NA PIVO I FOTBAL)

28. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Bod VARu #81 *2/2* | NEJLEPŠÍ SESTAVA SEZÓNY

Bod VARu #81 *2/2* | NEJLEPŠÍ SESTAVA SEZÓNY

28. 5. 2025

38 min

Obrázek epizody Baník Blog Podcast #65: Tak jsme třetí - no a co? Zhodnocení sezony.

Baník Blog Podcast #65: Tak jsme třetí - no a co? Zhodnocení sezony.

28. 5. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Žlutomodrá DNA a Mourinho na Stínadlech: v zákulisí rodinného klubu od Krušných hor | Výjezd

Žlutomodrá DNA a Mourinho na Stínadlech: v zákulisí rodinného klubu od Krušných hor | Výjezd

28. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody #100| Oslava jubilea za mikrofony

#100| Oslava jubilea za mikrofony

28. 5. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody MARTIN NEČAS: Závěr sezony v Coloradu, zapomenutá výstroj a ohlédnutí za letošním MS | BKT ROZHOVOR

MARTIN NEČAS: Závěr sezony v Coloradu, zapomenutá výstroj a ohlédnutí za letošním MS | BKT ROZHOVOR

28. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody 33. Kdo s koho? - krok od finále

33. Kdo s koho? - krok od finále

28. 5. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #232 | Kušej táhne Slavii 🔥 Šulc balí kufry 🎒 Rosický na JIPce 💔 Michal bez imunity

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #232 | Kušej táhne Slavii 🔥 Šulc balí kufry 🎒 Rosický na JIPce 💔 Michal bez imunity

28. 5. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody Honza Krabec: Hoka změnila pohled na běhání, takhle tlumenou botu jsme si v té době nedokázali představit

Honza Krabec: Hoka změnila pohled na běhání, takhle tlumenou botu jsme si v té době nedokázali představit

28. 5. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jakou univerzitní ligu v USA zvolit? Jak se na ni dostat?

Jakou univerzitní ligu v USA zvolit? Jak se na ni dostat?

28. 5. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Na place: Fernstädtová o cukrovce: První dva roky byly po mentální stránce kritické. Už jsem to ale vychytala

Na place: Fernstädtová o cukrovce: První dva roky byly po mentální stránce kritické. Už jsem to ale vychytala

28. 5. 2025

38 min