Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Přetlak v útoku Slavie, zbrojení Boleslavi a nováček z Hradce

Fotbal fokus podcast: Přetlak v útoku Slavie, zbrojení Boleslavi a nováček z Hradce

26. 7. 2021

1 hod 35 min

Obrázek epizody BJJ GeekOut #12: Klepat, či neklepat? + výsledky WNO

BJJ GeekOut #12: Klepat, či neklepat? + výsledky WNO

26. 7. 2021

49 min

Obrázek epizody Rozhodnutí nejet do Tokia bylo strašně těžké. Jednalo by se o moji poslední olympiádu, tvrdí Hejnová

Rozhodnutí nejet do Tokia bylo strašně těžké. Jednalo by se o moji poslední olympiádu, tvrdí Hejnová

26. 7. 2021

9 min

Obrázek epizody Rozhodnutí nejet do Tokia bylo strašně těžké. Jednalo by se o moji poslední olympiádu, tvrdí Hejnová

Rozhodnutí nejet do Tokia bylo strašně těžké. Jednalo by se o moji poslední olympiádu, tvrdí Hejnová

26. 7. 2021

9 min

Obrázek epizody Ondřej Cink si potvrdil, že patří mezi světovou špičku, říká šestinásobný paralympijský vítěz Ježek

Ondřej Cink si potvrdil, že patří mezi světovou špičku, říká šestinásobný paralympijský vítěz Ježek

26. 7. 2021

22 min

Obrázek epizody Ondřej Cink si potvrdil, že patří mezi světovou špičku, říká šestinásobný paralympijský vítěz Ježek

Ondřej Cink si potvrdil, že patří mezi světovou špičku, říká šestinásobný paralympijský vítěz Ježek

26. 7. 2021

22 min

Obrázek epizody Bylo vidět, že Choupenitch chce mít medaili na krku. Přepsal dějiny, myslí si šermíř Beran

Bylo vidět, že Choupenitch chce mít medaili na krku. Přepsal dějiny, myslí si šermíř Beran

26. 7. 2021

7 min

Obrázek epizody Bylo vidět, že Choupenitch chce mít medaili na krku. Přepsal dějiny, myslí si šermíř Beran

Bylo vidět, že Choupenitch chce mít medaili na krku. Přepsal dějiny, myslí si šermíř Beran

26. 7. 2021

7 min

Obrázek epizody Fotbalový klub v Týně nad Vltavou oslavil sté výročí založení

Fotbalový klub v Týně nad Vltavou oslavil sté výročí založení

26. 7. 2021

6 min

Obrázek epizody Sparta musí proti Rapidu předvést svůj výkonnostní strop. Problémem je post pravého beka

Sparta musí proti Rapidu předvést svůj výkonnostní strop. Problémem je post pravého beka

26. 7. 2021

34 min

Obrázek epizody Hádzanárky si neobliekli bikiny, dostali pokutu (ŠNF)

Hádzanárky si neobliekli bikiny, dostali pokutu (ŠNF)

26. 7. 2021

10 min

Obrázek epizody OH, 2. deň: Neznáma Rakúšanka získala olympijské zlato, cyklistiku má ako hobby

OH, 2. deň: Neznáma Rakúšanka získala olympijské zlato, cyklistiku má ako hobby

26. 7. 2021

15 min

Obrázek epizody 2. srpna: Den, kdy začala válka v Zálivu

2. srpna: Den, kdy začala válka v Zálivu

26. 7. 2021

6 min

Obrázek epizody 1. srpna: Den nehody Nikiho Laudy na Nürburgringu

1. srpna: Den nehody Nikiho Laudy na Nürburgringu

26. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody 31. července: Den, kdy byl poprvé pokořen vrchol K2

31. července: Den, kdy byl poprvé pokořen vrchol K2

26. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody 30. července: Den, kdy první Čech přeplaval La Manche

30. července: Den, kdy první Čech přeplaval La Manche

26. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody 29. července: Den, kdy vznikla NASA

29. července: Den, kdy vznikla NASA

26. 7. 2021

3 min

Obrázek epizody #15 Kristiina Mäki & Diana Mezuliáníková | Oběžník Podcast

#15 Kristiina Mäki & Diana Mezuliáníková | Oběžník Podcast

25. 7. 2021

1 hod 20 min

Obrázek epizody S02E19 - Tomáš Bábek

S02E19 - Tomáš Bábek

25. 7. 2021

33 min

S02E19 - Tomáš Bábek

25. 7. 2021

33 min

S02E19 - Tomáš Bábek

25. 7. 2021

33 min

Obrázek epizody Porazit Američany je sen. Úspěch českých basketbalistů není náhoda, myslí si bývalý reprezentant

Porazit Američany je sen. Úspěch českých basketbalistů není náhoda, myslí si bývalý reprezentant

25. 7. 2021

32 min

Obrázek epizody Porazit Američany je sen. Úspěch českých basketbalistů není náhoda, myslí si bývalý reprezentant

Porazit Američany je sen. Úspěch českých basketbalistů není náhoda, myslí si bývalý reprezentant

25. 7. 2021

32 min

Obrázek epizody Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

24. 7. 2021

9 min

Obrázek epizody Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

24. 7. 2021

9 min