Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

Během závodu v Aténách jsem dva dny nic nejedl a nespal jsem, vzpomíná Roman Šebrle

24. 7. 2021

9 min

Obrázek epizody Hana Homolková

Hana Homolková

24. 7. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody OH, 1. deň: Sagan ukázal outsiderom, ako naložiť s olympijskou miestenkou. Ostatní Slováci sklamali

OH, 1. deň: Sagan ukázal outsiderom, ako naložiť s olympijskou miestenkou. Ostatní Slováci sklamali

24. 7. 2021

17 min

Obrázek epizody „Nezávidím jim to,“ komentuje vysoká očekávání úspěchu českých tenistek v Tokiu Lucie Hradecká

„Nezávidím jim to,“ komentuje vysoká očekávání úspěchu českých tenistek v Tokiu Lucie Hradecká

24. 7. 2021

39 min

Obrázek epizody „Nezávidím jim to,“ komentuje vysoká očekávání úspěchu českých tenistek v Tokiu Lucie Hradecká

„Nezávidím jim to,“ komentuje vysoká očekávání úspěchu českých tenistek v Tokiu Lucie Hradecká

24. 7. 2021

39 min

Obrázek epizody 101 - Sandhagen vs Dillashaw

101 - Sandhagen vs Dillashaw

24. 7. 2021

10 min

Obrázek epizody Kopačák #13: Ohlédnutí se za EURO 2020, letní přestupové období

Kopačák #13: Ohlédnutí se za EURO 2020, letní přestupové období

24. 7. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Ep. 39 - WeSpeakAsOne: Rasizmus v F1 nemá miesto

Ep. 39 - WeSpeakAsOne: Rasizmus v F1 nemá miesto

24. 7. 2021

30 min

Obrázek epizody Footcast Pilot

Footcast Pilot

23. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Tokio fokus podcast: Kdo zůstane negativní a vybojuje medaili?

Tokio fokus podcast: Kdo zůstane negativní a vybojuje medaili?

23. 7. 2021

56 min

Obrázek epizody Béčko Preview | Před Chrudimí

Béčko Preview | Před Chrudimí

23. 7. 2021

6 min

Obrázek epizody Startuje česká fotbalová liga. V době poberbrovské se hledá konkurent pro Slavi

Startuje česká fotbalová liga. V době poberbrovské se hledá konkurent pro Slavi

23. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Tribuna: Startuje česká fotbalová liga. V době poberbrovské se hledá konkurent pro Slavii

Tribuna: Startuje česká fotbalová liga. V době poberbrovské se hledá konkurent pro Slavii

23. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Rozšiřovací draft Seattlu, pozice Vaněčka a výměny hráčů

Hokej fokus podcast: Rozšiřovací draft Seattlu, pozice Vaněčka a výměny hráčů

23. 7. 2021

1 hod 8 min

Obrázek epizody #2 Kristiina Mäki a Diana Mezuliáníková | české mílařky

#2 Kristiina Mäki a Diana Mezuliáníková | české mílařky

23. 7. 2021

27 min

Obrázek epizody Olympiáda je pro mě pátý Grand Slam. Tenisový areál v Tokiu je krásný, chválí Petra Kvitová

Olympiáda je pro mě pátý Grand Slam. Tenisový areál v Tokiu je krásný, chválí Petra Kvitová

23. 7. 2021

21 min

Obrázek epizody #69 Bryan Lacey - fight commentator, stand-up comedian

#69 Bryan Lacey - fight commentator, stand-up comedian

23. 7. 2021

1 hod 27 min

Obrázek epizody Podrobný rozbor favoritů hromadných závodů pro Tokio l Olympijské hry 2021

Podrobný rozbor favoritů hromadných závodů pro Tokio l Olympijské hry 2021

22. 7. 2021

45 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Sparta po vídeňsku, obměna Plzně a ligové preview

Fotbal fokus podcast: Sparta po vídeňsku, obměna Plzně a ligové preview

22. 7. 2021

2 hod 1 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Sparta po vídeňsku, obměna Plzně a ligové preview

Fotbal fokus podcast: Sparta po vídeňsku, obměna Plzně a ligové preview

22. 7. 2021

2 hod 1 min

Obrázek epizody Půlroční zákaz sportu dětí byl zločin, říká Libor Vondráček

Půlroční zákaz sportu dětí byl zločin, říká Libor Vondráček

22. 7. 2021

42 min

Obrázek epizody Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Hradilek: Olympiáda je pro slalomáře největší závod. Medaile z mistrovství světa je ale cennější

Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Hradilek: Olympiáda je pro slalomáře největší závod. Medaile z mistrovství světa je ale cennější

22. 7. 2021

29 min

Obrázek epizody Trpišovský odstraní Krmenčíkovy nedostatky. Stanciovi nesedí těžké zápasy

Trpišovský odstraní Krmenčíkovy nedostatky. Stanciovi nesedí těžké zápasy

22. 7. 2021

56 min